Relatii cu persoane mai in virsta- pareri?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Nu am avut relatie cu o persoana mai in virsta si nici nu mi-am dorit vreodata.
SA am un copil de 10 ani si el sa traga sa moara.
Daca vreau sa ma duc la snowboard el sa nu poa' sa mearga ca deja nu-l mai tin picioarele.
Scriam mai multe dar nu ma lasa DAvid.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Tatal meu e cu 16 ani mai batran decat mama. Nu e o fericire pt. copil. Crede-ma. In speta eu...
Parintii mei nu sunt divortati, dar nu mai locuiesc impreuna, mama vine des sa-l ingrijeasca pe tata.

Trage tu concluziile...

Andra si Adelina Fabiana din burtica, sapt 33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Ah si inca ceva... Sotul meu e mai tanar decat mine. Cu doar 3 ani, dar sunt asa fericita ca ai mei copii n-o sa se rusineze sa mearga in parc cu taticul lor, ca n-o sa le spuna nimeni "te striga bunicu'..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

quote:
Originally posted by Andra M

Tatal meu e cu 16 ani mai batran decat mama. Nu e o fericire pt. copil.

eu nu cred ca varsta de 16 ani e asa o mare problema..

cred ca depinde de maturitatea fiecaruia in parte si ceea ce astepta de la persoana respectiva....

intre mine si prietenul meu sunt 13 ani diferenta.. nu mi-e rusine sa ies cu el si nu-mi fac probleme ce vor zice copii despre varsta lui.. atata timp cat el se simte cu sufletul tanar..

exista si exceptii dar parerea mea varsta intre cei doi nu trebie sa fie mai mare de 20-25 de ani pt ca atunci arata ca tata si fiica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Din pacate pentru unii uite ca e chiar mare problema. Pentru mama ei, nu mai vorbesc.
La inceput e frumos. Dar ce te faci cand tu ai 50 de ani, deci esti inca tanara si frumoasa, iar el are 70, 75 sau chiar 80 de ani, deci e practic cu un picior in groapa???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bibi

quote:
quote:

Din pacate pentru unii uite ca e chiar mare problema. Pentru mama ei, nu mai vorbesc.

La inceput e frumos. Dar ce te faci cand tu ai 50 de ani, deci esti inca tanara si frumoasa, iar el are 70, 75 sau chiar 80 de ani, deci e practic cu un picior in groapa???

draga mea inainte sa fi ironica nu am comentat cazul ei ci am luat totul la general..
nu ma intereseaza ce e in familiile altora... fiecare isi alege drumul in viata...
cred ca fiecare are o opinie din momentul in care a devenit membru al acestui forum..
iar daca citesti la sfarsit mesajului am spus.."exista si exceptii"

ce o sa ma fac????
din fericire.. nu-mi fac probleme pt asta.. arata super.. se ingrijeste..
cel mai mult imi place cand se uita femeile dupa el pe strada si il admira... mai ales ca nimeni nu-i da mai mult de 27-28 de ani...

"cu un picior in groapa".. din punctul meu de vedere asta inseamna iubire.. sa imbatranesti cu cel pe care-l iubesti.. sa va bucurati de tot impreuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Subiectul e sensibil si nu se poate raspunde fara a rani pe una din parti. Incerc sa-mi spun si eu parerea. In nici un caz nu concep sa traiesc cu un barbat care e cu mai mult de 12-13 ani mai in varsta ca mine. No way! Sotul meu e cu 10 ani mai mare deci nu suntgem chiar de-o seama dar 10 ani ajunge. M-am obisnuit greu chiar si cu ideea de 10 ani,ce sa zic daca ar fi fost mai mult? El arata insa muuuult mai tanar decat este, nu i se dau mai mult de 28-30 ani. Nu-mi permit sa judec pe altii,unde diferentele sunt asa mari,dar EU (repet EU) nu m-as impaca cu gandul ca al nostru copil are 10 ani ( "cum e prostul in putere" ) si tatal lui are 60 de ani..

Laura si papusica din burtik (34 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Eu nu am avut niciodata o relatie cu cineva mult mai in varsta ca mine.Eu cred ca nu prea conteaza varsta din moment ce se inteleg si se simt bine impreuna.Totusi nu stiu daca as putea avea o relatie cu cineva mai mare ca mine decat maxim 10 ani, cu indulgenta 12 ani, cu toate ca intotdeauna am fost atrasa de barbatii ceva mai in varsta.Cunosc 2 relatii de genul asta.Prima a fost matusa mea care la 29 de ani s-a maritat cu un barbat cu 20 ani mai mare.In primii ani era foarte incantata de el,o rasfata, avea mare grija de ea dar cu trecerea anilor ea a inceput sa se indeparteze tot mai mult de el, nu-l mai suporta, zicea ca-i e scarba sa stea in pat langa el, ca e prea batran si a urmat divortul.Alta relatie cunosc aici in Suedia (sunt suedezi amandoi), ea are 19 ani si el 42 de ani (23 ani diferenta).Sunt de 2 ani impreuna,se inteleg destul de bine, ea e innebunita dupa el, e mai matura decat el de multe ori, cred ca daca ar fi dupa ea ar ramane cu el dar el nu vrea, considera ca e prea mare diferenta.Mie imi place foarte mult de amandoi si imi pare rau ca nu vor ramane impreuna dar ma gandesc ca poate cu trecerea anilor, n-o sa mai mearga relatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

quote:
Originally posted by helbi

Roxana, ti-am vazut familia. Sunteti niste frumosi toti!
Fericire si tot ce va doriti!
Ralu

MULTUMESC MULT ! Fiecare are dreptul la parerea lui , dar NIMENI nu are dreptul sa judece sau sa ii jigneasca pe cei care au luat o astfel de hotarare . Nu ma refer la nimeni din cei care au scris mai sus , asa ca nu sariti sa dati cu rosii ! Eu am renuntzat la TOT pt el , si as face-o din nou , fara nici un gram de regret . Recunosc ca replicile de genul " copilul sa aiba 10 ani , iar tatal sa fie cu un picior in groapa" mi se par rautacioase , pt ca la urma urmei poti fi cu un picior in groapa si la 30-40 de ani , nu credeti ? Din contra , nu oricine poate face copii la o varsta mai mare . Atata timp cat in cuplu exista dragoste neconditionata , intelegere si caldura , el poate avea si 90 de ani . Dar daca ea are 50 de ani si el 20 , ce ziceti ???

Roxana & Marc

www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanica-mamica

quote:
Originally posted by helbi

Roxana, ti-am vazut familia. Sunteti niste frumosi toti!
Fericire si tot ce va doriti!
Ralu

MULTUMESC MULT ! Fiecare are dreptul la parerea lui , dar NIMENI nu are dreptul sa judece sau sa ii jigneasca pe cei care au luat o astfel de hotarare . Nu ma refer la nimeni din cei care au scris mai sus , asa ca nu sariti sa dati cu rosii ! Eu am renuntzat la TOT pt el , si as face-o din nou , fara nici un gram de regret . Recunosc ca replicile de genul " copilul sa aiba 10 ani , iar tatal sa fie cu un picior in groapa" mi se par rautacioase , pt ca la urma urmei poti fi cu un picior in groapa si la 30-40 de ani , nu credeti ? Din contra , nu oricine poate face copii la o varsta mai mare . Atata timp cat in cuplu exista dragoste neconditionata , intelegere si caldura , el poate avea si 90 de ani . Dar daca ea are 50 de ani si el 20 , ce ziceti ???

Roxana & Marc

www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

bine zis..
cine suntem noi sa judecam?? daca persoanele respective se inteleg asta e tot ce conteaza...

Mergi la inceput