Relatii cu persoane mai in virsta- pareri?
Raspunsuri - Pagina 3
carmesi larissa spune:
hmmm
la noi sint zece ani diferenta si pina acum nici nu m-am gindit ca asta ar fi o problema sau macar un subiect de discutie.la cum ne intelegem si la cit de fericiti sintem cred ca si daca ar fi fost 25 de ani intre noi nu m.ar fi deranjat.dar asta trebuie fiecare sa decida si sa stie ce e mai bine pentru el insusi.eu va doresc insa la toate casnicie trainica si indelungata indiferent de diferenta de virsa.
sanatate si numai bine
debby spune:
La noi sunt 15 ani de diferenta (eu 21 iar el 36) , dar dragostea nu are varsta ! Am discutat asta de la inceput si nu ma deranjeaza , ba din contra , e bine cand unul e mai ponderat , mai echilibrat , chiar daca rolurile se schimba destul de des . Ne intelegem de minune si ne iubim pe zi ce trece mai mult
MLDiana spune:
.
MULTUMESC MULT ! Fiecare are dreptul la parerea lui , dar NIMENI nu are dreptul sa judece sau sa ii jigneasca pe cei care au luat o astfel de hotarare . Nu ma refer la nimeni din cei care au scris mai sus , asa ca nu sariti sa dati cu rosii ! Eu am renuntzat la TOT pt el , si as face-o din nou , fara nici un gram de regret . Recunosc ca replicile de genul " copilul sa aiba 10 ani , iar tatal sa fie cu un picior in groapa" mi se par rautacioase , pt ca la urma urmei poti fi cu un picior in groapa si la 30-40 de ani , nu credeti ? Din contra , nu oricine poate face copii la o varsta mai mare . Atata timp cat in cuplu exista dragoste neconditionata , intelegere si caldura , el poate avea si 90 de ani . Dar daca ea are 50 de ani si el 20 , ce ziceti ???
Roxana & Marc
Nu te-a judecat nimeni pentru decizia luata.Si nici cu un picior in groapa nu am zis.Pe moarte da.Poate am exagerat.Ar fi fost mai bine daca spuneam " sa am un copil de 10 ani si el deja sa aibe intre 50-60 ani".Iar la 30 ani mai greu sa fi cu un picior in groapa.Deobicei cei mai batrini se imbolnavesc mai repede.
De bine pot sa scriu si eu.Stai sa ma gindesc...Nu-mi vine nimic in minte acum.Poate alta data.
Ce vroiam defapt sa scriu in mesajul trecut este ca
sunt unele chestii pe care nu o sa le puteti face impreuna ,pentru ca timpul sau virsta nu va permite.
Sunt multe de spus dar nu mai am timp.
VA doresc o viata plina de bucurii impreuna!
Lidia ,Tiara si David D.
angel_jp spune:
Ralusi eu cosider la fel,ma simt mult mai ocrotita alaturi de sotul meu si intre noi este o diferenta de varsta mare,dar ne intelegem perfect,simt ca nu trebuie sa ma gandesc de acum daca ar muri ce as face eu si copilul...momentan traiesc fiecare clipa alturi de el fericita!
Tiara pe de alta parte ai dreptate si tu..soara mea a patit chestia asta ..a ramas cu doi copii dar diferenata de varsta era mare intre ei doi,copii sunt maricei acum,dar simt lipsa tatalui,el le-a oferit in trecut mult sprijin moral..
Deci parerile sunt impartite ,depinde si de fiecare persoana ,aici japonezi traiesc totusi mult mai mult decat europenii sau alte nationalitati..cred ca stiti si voi.
PaulaM spune:
Diferenta de virsta intre noi a fost de 15 ani; eu 23 si el 38 – la inceputul relatiei. Din punctul asta de vedere a fost perfect!!!! Poate si pentru ca toti prietenii au fost in general mai mari decit mine – incepind cu gasca verisorilor mei cu care “am iesit” pt prima data in lume…….. nu cred ca as putea avea o relatie cu cineva de aceiasi virsta cu mine…. Mi s-ar parea pueril…. Si ca ar avea cu totul alte probleme si preocupari decit mine…. Nici la capitolul rabdare=educare nu stau prea bine asa ca prefer oamenii bine modelati …
Depinde de oameni desigur….
bogdan65 spune:
quote:
Originally posted by PaulaM
Diferenta de virsta intre noi a fost de 15 ani; eu 23 si el 38 – la inceputul relatiei. Din punctul asta de vedere a fost perfect!!!! Poate si pentru ca toti prietenii au fost in general mai mari decit mine – incepind cu gasca verisorilor mei cu care “am iesit” pt prima data in lume…….. nu cred ca as putea avea o relatie cu cineva de aceiasi virsta cu mine…. Mi s-ar parea pueril…. Si ca ar avea cu totul alte probleme si preocupari decit mine…. Nici la capitolul rabdare=educare nu stau prea bine asa ca prefer oamenii bine modelati …
bogdan65 spune:
quote:Paula a mers relatia voastra? cum? cat? mai sunteti impreuna?
Originally posted by PaulaM
CORNELIAP33 spune:
Subscriu parerii Louiseeii.
Diferenta intre mine si sotul meu este de 32 ani,( eu 33, el 65) iar toate problemele puse referitor la diferenta de varsta mi se par meschine. Il iubesc si ma iubeste enorm. Este cel mai tandru si mai bun barbat pe care l-am cunoscut si nimeni nu ar putea sa ma faca mai fericita.Este un barbat matur(cum putini sunt la varste mai tinere)care ma intelege, ma apreciaza, ma ajuta, care stie sa faca un compliment, care stie sa faca un cadou, sa aduca o floare. Felul in care m-a cucerit a fost unic.Baiatul nostru are doi ani, iar atunci cand cineva ii spune in parc " te striga bunicul " sunt fericita sa-i spun ca este tatal.Nu pot decat sa ma simt mandra ca este sotul meu si nu al altcuiva.
Cat despre faptul ca as putea ramane singura curand, se poate intampla la orice varsta a sotului, oricand si oricui.Ca s-ar putea imbolnavi si eu ar trebui sa-l ajut si sa-l ingrijesc, imi doresc sa se intample cat mai tarziu, dar il voi ingriji si ajuta oricat cu toata dragostea, pentru ca este barbatul meu, tatal copilului meu, pentru ca sunt recunoscatoare ca exista si pentru ca voi fi alaturi de el la bine si la rau, pana la sfarsitul zilelor noastre.Probabilitatea decesului, bolii este mai mare la varste mai inaintate - OK, sunt de acord, dar nu ma pot gandi la asta, totul este minunat, sunt foarte fericita si am sa pot trai si fara el hranindu-ma cu aceste amintiri minunate. Faptul ca ar putea fi lucruri pe care nu le putem face impreuna, pana acum nu am intalnit asemenea lucruri.
In ceea ce priveste intrebarea lui Iren,- eu stiu- nu mi se pare o intrebare buna. Sau mai bine spus nu in cazul meu, nu pot vedea avantaje si dezavantaje -IUBESC si atat, asta e marele avantaj.Putem discuta orice, pe orice subiect si daca sunt lucruri, teme pe care unul dintre noi nu le cunoaste celalalt il invata.
Cred ca acolo unde este dragoste, atunci cand stii ca el este perechea ta, nu conteaza varsta, nu conteaza nimic.
Cornelia si bb Rares
PaulaM spune:
A mers 6 ani si ceva..... s-a terminat acum citeva zile din cu totul alte motive....
A fost minunat iar experienta de viata isi spune cuvintul intotdeauna - intr-un sens bun in cazul de fata....
M-a invatat multe - bune si rele - citeodata ma gindesc ca poate prea multe.
Nu ma imaginez iesind cu cineva de 25-30 de ani care sa-mi povesteasca entuziasmat despre cum merge noua lui masina sau pe unde a mai iesit cu "baietii"...
Cu scuzele de rigoare anticipate
natydea spune:
Viitorul meu sot este doar cu 1 an mai mare ca mine dar parerea mea e ca atunci cand 2 oameni se iubesc nu conteaza varsta.
Sa va dau un exemple de ce inseamna destin.
2 familii: - prima familie: el are 40 de ani, ea 36 si 2 fetite una de 10 si una de 6 ani;
- a 2-a familie: el are 55 ani, ea 40 si o fetita de 10 ani;
peste 20 de ani: - prima familie: el decedat nu a apucat sa-si vada copii realizati si nici ginerii si nici nepotii, familia inca nu poate uita;
- a 2-a familie: o familie fericita si cu 2 nepoti!
Deci unde era chestia cu piciorul in groapa.
Soarta!
Dea