Viata in Germania (5)
Raspunsuri - Pagina 9
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by crista1976
fetelor...
pe curand
crissi
Hey Crissi! AM vazut ca esti in Stuttgart! Si eu! De fapt la 10 km,dar nu se pune ca e f. aproape! Mai avem o fata pe forum, Babirusa, in Leo, eu si cu ea tot punem de o intalnire de acum o mie de ani dar nu ne potrivim deloc cu timpul liber. Poate ne mai inmultim Stuttgartezele si facem o gasca, ce bine ar fi!
Ti-am vazut si pagina de pe RHP si pozele HAI WAIBLINGEN!!!
Laura si papusica din burtik (34 saptamani)
Lauraa spune:
Alba, mersi de tipp, ma uit chiar acum, e asa ciudat sa aud romaneste la TV :))))
Elena, merci de felicitari!! Parca si tu esti aproape de Stuttgart,nu?
Lauraa spune:
Uf, tot eu cu reportajul de pe Arte.Ce-or fi gasit oamenii astia chiar asa interesant la niste batrani senili care vorbesc numai tampenii ? Speram sa vad ceva ca lumea... Pana si eu m-am plictisit in 3 minute, oare cati straini or avea rabdare sa se uite?
Crystinne spune:
Hallo Leute!!!!! Mi-ati lipsit! Am fost o saptamana plecata la zapada in Norvegia (hihihi.. cadou de la sot de ziua mea) si cum am venit m-am repezit sa vad ce mai e nou prin Germanica Meeeyy ce de ati mai scris... de abia reusesc sa citesc...
Mey Mirunda de data asta am avut vreme superba. Mi-am scos parleala pe vremea urata si peripetiile din Viena. Dar sa stii ca am stat cuminte nu am schiat. Mi-am tot amintit eu de manuta aia a ta si... m-am potolit
Cameliiiaaa...unde esti ca am inebunit turcii de aici de cap cu painea ta <<Maisbrot cumpär tot de la turci...alimentärile mari au si un raion numai cu piine si alte minuni...dar pe la noi nu are mereu, cä se vinde repede!!!>> Se uita astia la mine cand ii intreb ca la aliens si incearca sa imi vanda malai. Pai malai vreau eu??? Cum arata chestia aia ??
Crista, bine ai venit !! Daca nu se inscrie nimeni ptr chestionarele alea ma inscriu eu. Sa ma anunti cand incep "negocierile"
monicaa spune:
Tocmai m-am uitat la Stefan Raab ca in fiecare seara si ce sa vezi la reclame..am ramas cu gura cascata si eu si barbatu mieu. Reclama la noul CD "Dragostea din tei" al formatiei Haiducii care cica e Nr1 in ITALIA. Adica cum???!!! Ati auzit de ei???
Laura felicitari pentru carnet!
Alina spune:
quote:
Originally posted by monicaa
Tocmai m-am uitat la Stefan Raab ca in fiecare seara si ce sa vezi la reclame..am ramas cu gura cascata si eu si barbatu mieu. Reclama la noul CD "Dragostea din tei" al formatiei Haiducii care cica e Nr1 in ITALIA. Adica cum???!!! Ati auzit de ei???
Antenne Bayern difuzeaza destul de des melodia asta .Prima oara cind am ascultat-o,acum vreo 2 saptamini am fost foarte surprinsa...am crezut ca nu aud bine .E chiar draguta.
Alina
osolita spune:
E cumva melodia aia cu: ti-am dat un bip si sunt voinic? Atunci ii compatimesc pe saracii italieni. Poate oi fi eu mai demodata dar nu pot sa gust asemenea muzica.
Alina spune:
quote:
Originally posted by osolita
E cumva melodia aia cu: ti-am dat un bip si sunt voinic? Atunci ii compatimesc pe saracii italieni. Poate oi fi eu mai demodata dar nu pot sa gust asemenea muzica.
Nuuu,e ceva cu "dragostea dintii"la refren,parca.Cind o mai aud pe Antenne Bayern o sa fiu mai atenta...eu ascult la radioul din bucatarie si doar cind imi amintesc sa-l aprind.
Osolita,eu nu ascult muzica d-asta noua de cel putin 5 ani dar banuiesc ca italienilor daca nu le-ar place,nu ar asculta,nu?
Alina
papadie spune:
quote:
Melodia originala e cintata in Romania de O-zone. A auzit-o o romanca din Italia, si-a facut trupa "Haiducii", a rebotezat melodia "Dragoste" si i-a scris niste versuri penibileeeeeeeeeee. "Alo, sunt eu Picasso..." Jenantaaaaaa. A fost invitata acu fro trei zile la o emisiune cantacioasa la nemti (pare-mi-se la Come back) si a cantat. A intrebat-o nenea prezentator ceva in engleza si a raspuns total aiurea si pe din afara...:((
Nu stiu daca tipa si-a onorat obligatiile fata de cei carora le-a luat melodia -niste pustani haiosi - dar stiu ca acu citeva luni citeam in EvZ ca a cam luat-o asa pe neve:)
Alina spune:
quote:
Originally posted by papadiequote:
Melodia originala e cintata in Romania de O-zone. A auzit-o o romanca din Italia, si-a facut trupa "Haiducii", a rebotezat melodia "Dragoste" si i-a scris niste versuri penibileeeeeeeeeee. "Alo, sunt eu Picasso..." Jenantaaaaaa. A fost invitata acu fro trei zile la o emisiune cantacioasa la nemti (pare-mi-se la Come back) si a cantat. A intrebat-o nenea prezentator ceva in engleza si a raspuns total aiurea si pe din afara...:((
Nu stiu daca tipa si-a onorat obligatiile fata de cei carora le-a luat melodia -niste pustani haiosi - dar stiu ca acu citeva luni citeam in EvZ ca a cam luat-o asa pe neve:)
Da,asa au zis si astia de la Antenne ca melodia e a unei trupe de 3 baieti,O-zone parca.Astia de la O-zone au avut si un concert intr-o discoteca din München si au avut succes.Nu am auzit de Haiducii si de nici o tipa.
"Dragostea din tei"vad ca scrise Monicaa....si eu am inteles "Dragostea dintii".
Alina