Viata in Germania (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

quote:
Originally posted by Elena

Fetelor, dragutelor, imi spuneti si mie daca se gasesc in Germania icre gata preparate ? daca da, cum se numesc ?

Eu am gasit salata de icre si la Real. Se cheama Taramas, e roz si sta la frigider la raftul de peste. Tot acolo mai sint si alte tipuri de icre smechere si scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

betty, peste tot in lume si in toate meseriile sunt buni si mai putin buni profesionisti. Sincera sa fiu nu cred ca a avut intentii rele, probabil ori nu s-a priceput, ori i s-o fi parut ca ceva nu e in regula si riscul era prea mare. Dar, ca in orice risc, situatia defavorabila are o anumita probabilitate de a apare si se pare ca nu a aparut. Norocul lor.
Si dr. care mi-a supravegheat sarcina are 60 ani dar e inca top fit si f bun profesionist.
Sarcina usoara!

Un Paste Fericit!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

fetele..

mi-am amintit cum se spune la salata de icre de la turci:

TARAMA.. si e asa roz...

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

ps
betty.. ti-am scris mail! am gasit si in apropiere de fr.. un dr roman cu care ue am nascut! citeste mail-ul..si vorbim
te pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Abia azi mi-au venit si mie testle de conducere in romaneste Dupa 2 luni de zile! Am schimbat in timpul asta si scoala de conducere ca primii a fost tare lenesi. Si pt ca tot ma duceam pe acolo sa intreb daca au ajuns cele teste, mi-a zis unul mai nervos ca ce tot vreau in romaneste ca nu au si nu le-a venit comanda, si ca oare n-ar fi mai bine sa le iau in ruseste!? Si sa vedeti ce privire mi-a aruncat omu' cind i-am explicat ca noi romanii nu vb obligatoriu ruseste! Ei bine acum ma apuc de invatat si sper sa termin si poveste asta cu permisul de conducere ca nu e bine deloc ca ma risc in fiecare zi sa conduc. Nu se stie niciodata pina unde tine norocul asta al meu si m-o prinde odata Doamne fereste politia!Vikinga& bb Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Nu se stie niciodata pina unde tine norocul asta al meu si m-o prinde odata Doamne fereste politia!

ai cetatenia germana? caci aici in bayern, conducerea fara permis, si prinderea in flagrant, atrage dupa ea: motiv sa nu iti dea cetatenia germana , asa ca eu m-am potolit cand am auzit, si acum o iau usor cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Aoleo ce rai sunt! Sunt inconstienta pe bune. Chiar acum m-am intors cu masina de la cursul de dans. Nu am cetatenie germana, sunt maritata cu cetatean italian nici nu stiu care sunt conditiile pt cetatenie germana in cazul asta. Am doar carte de rezidenta pe 5 ani.Tre sa ma linistescVikinga& bb Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Vikinga, eu tocmai mi-am lauat permisul saptamana asta,mai exact pe 1 Aprilie. Pana acum am umblat si eu pe sestache si tare-mi tremura curisorul la gandul ca ma va opri. Eu sunt de doi ani aici,deci cele 6 luni sunt fumate de muuuult. Si ca sa vezi tupeu,si la examenul teoretic si la cel practic m-am dus cu masina pe care am parcat-o dupa colt si am pandit sa nu ma vada careva cum plec de la examen cu masina. Din fericire am luat din prima ( ) si acum sunt linistita. Ah, sa nu uit, examenul teoretic l-am luat cu NULL PUNKTE .Asta ca sa nu se mai zica despre gravide ca au numai un neuron obosit . Sa ne intoarcem la problema,pe prietena mea au prins-o dupa cele 6 luni, conducand masina si i-au ars o amenda de cca. 1000€ , sotul ei (care era proprietarul masinii) a luat neshte puncte la Flensburg, in plus,tot ei i s-a facut dosar penal. Nasol,nu? Din fericire, dupa intamplarea asta a primit totusi rezidenta definitiva si si-a facut si permisul german. Succes!

PS. De ce nu te-ai uitat pe ebay pentru chestionare in rom? Cat ai dat pe ele noi? Eu am dat 50€ in 2002 ( deci chestionasre aveam dar si lene sa ma apuc de el)

Laura si papusica din burtik (34 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista1976 spune:

fetelor...si eu mi-am facut permis german,dar dupa ce am platit o amnda barosana...!
Eu am facut scoala aici dar in limba romana.Daca are careva nevoie de chestionare no problem.
pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Pe ARTE este un reportaj din Ro/ Tichilesti!

Paste fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Saso, Bombi, multzam mult! deci tarama ii zice....maine ma infiintez la Real, daca nu gasesc., ma duc la turci.

Tina, Cami, Dori, multi pupici pentru recomandari. Dori, asa patesc si eu, i se incurca parul si e tragedie mare la pieptanat. Si eu m-am gandit ca e de la apa asta de aici.

Tina, mult succes la examene !

Lauraa, felicitari pentru carnet !!!!

Va pup cu drag,

Elena&Laura

Mergi la inceput