Viata in Germania (5)
Raspunsuri - Pagina 10
osolita spune:
Papadie, eu cand am auzit-o asta vara in tara tot versurile cu Picasso si sunt voinic,ti-am dat un bip erau, asa ca nu stiu cat au schimbat versurile.
Presupun ca italienilor la place ritmul dar habar-n-au ce canta aia acolo.
Camelia spune:
Mai, ia va rog sa nu mai radeti ca O-Zone sunt preferatii lu fiica-mea .Chiar vroiam sa o rog pe sora-mea sa-mi aduca albumul lor.Cu ala sunt sigura ca o sa avem liniste in masina.Cel putin o perioada .
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Alina spune:
Eu nu am auzit nici un Picasso/bip/voinic prin versuri dar drept ii ca nu am fo' prea-prea atenta dar rime timpite sunt si pe la alte lumi.De ex,weekendul trecut ne-am plimbat pe la Olympia Halle si era un stand cu proiectul lui Peter Mafay("Tabaluga"parca ii zice).M-am ingrozit ce versuri oribile aveau melodiile difuzate.
Ah!Uitasem!Noi am fo' vara trecuta in Italia 2 saptamini dar nu am auzit nici urma de melodie romaneasca.
Alina
tinatache spune:
vreau si eu la concert!!!! eu am auzit asta vara 2 melodii si din cate stiu erau aceeasi cantareti: o-zone. Chiar ziceam ca ce mai seamana melodiile astea, una cu bip/voinic/picasso si alta cu Dragostea din tei. Am auzit discutii cum ca i-ar fi plagiat cineva dar nu stiu povestea.
Mai fetele, nu mai vin pe aici ca gasesc eu o bona pt cateva ore sa merg, asa mi-e dor de o destrabaleala! 3rei sud est nu vin? De fapt nu conteaza cine vine ca m-as duce si la ACM numa sa ma duc (ei, dar sa nu exageram).
Laura, felicitari!!! bravo, faci cinste armatei burticoase!
vikinga, ai mare grija mami ce faci ca acuma cu amenda mai e cum e da' daca-ti fac probleme mai apoi cu actele... e nasol. Vina caldurica, mergeti si voi cu . Eu am scaunel si caruta din aia pt copii de pus la si e tare fain. Si mai dam si jos:)
o zi buna!
Un Paste Fericit!
Cristina
Irinusha spune:
Haideti mai fetelor ca O-Zone sunt tari :) Sunt moldoveni, dar din aia adevarati, deci din Republica Moldova. Si am inteles ca sunt si homo ... dar ce conteaza.
De Haiducii nu stiam cum au aparut ... dar mi se pare o nesimtire! Insa ma bucur ca au romanii succes in afara ... ca unii sunt tare buni si nu inteleg de ce nu sunt ascultati si pe MTV-uri straine. Acum am descoperit unii noi: "Praf in ochi". Puteti download-ui albumul lor la www.nashtu.ws
O zi buna!
Irinusha - cu minunea "surpriza" de 35+ saptamani din burtica
cristinacsa spune:
Am vazut si eu reclama la Dragostea din tei, nu mai retin exact pe ce post.
Am citit printr-un ziar ca in Italia e cintata de Paula Mitrache, o ramanca
stabilita in Italia, impreuna cu Haiducii.
Cristina
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
vikinga spune:
Vai de mine si mine...Haiducii astia i-am vazut acum 2 ani in Mamaia la o terasa cind inca nu auzise nimeni de ei. La aceeasi terasa cinta si Adrian Enache care e din Galati ca si mine si ne stiam din primavara aceluiasi an cind fusese impreuna cu sotzia si familia la aceeasi biserica ca si mine de Paste. In sfirsit, a venit la masa mea sa bea un wisky si haiducii au venit si ei sa se bage in seama si ce sa va spun fetele niste penibili. Si ce cintau acolo, mie personal nu mi-a placut deloc. Chiar vorbeam cu prietenii mei si nimeni nu le dadea nici cea mai mica sansa ca o sa reziste mai mult de o vara. Si am citit si eu ca au furat melodia aia de la O-zone. Tare urit. O-zone chiar sunt talentati si au un stil al lor tare placut.Gata, cu condusul aiurea ma linistesc! Nu mai imi trebuie! Si ce pacat ca nu v-am intrebat pe voi de teste in romaneste si nici prin gind nu mi-a trecut sa ma uit pe ebay. Am dat 100€ pe ele!! Ce nesimtiti sunt astia de la scoala de conducereVikinga& bb Aldo
cristinacsa spune:
Laura, felicitari pt carnet.L-ai dat pe cel romanesc?
Cristina
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
monicaa spune:
Wow ce informate sunteti!!! Eu nu auzisem de haiduci pana acum, de O-Zone cred ca da..ei sunt cu melodia cu sms-ul???
Off parca as trai pe luna!
Apropo de carnet..a patit-o si sotul meu acum 2 ani.Inca nu eram casatoriti, ma pregateam sa vin in concediu la el si se dusese sa faca cumparaturi.Pe atunci locuia in Dortmund si era de 2 ani in Germania.Control de rutina, fara amenda, venit acasa scrisoare sa au inceput urmarirea penala. Noroc ca a fost sfatuit bine si le-a compus o scrisorica la politisti: cum ca si-a facut testul de vedere, si-a tradus carnetul romanesc (adevarate de altfel), si-a cumparat cu juma de an inainte masina, si-a incheiat asigurarile..toate pe carnet romanesc si nimeni nu i-a spus nimic. Dar el se pregatea sa il preschimbe dar nu stia ca e termen limita, nimeni nu a spus nimic bla bla bla...si a scapat.A venit scrisoare de la politie cum ca au incetat urmarirea penala si asta a fost.
Oricum atentie mare..stim pe cineva care si-a montat cortul in loc interzis, a avut proasta inspiratie sa se certe cu politaiul care a venit sa-i zica ca nu e bine si a primit interdictie ptr Germania.Scurt si la obiect.
Si mai am o intrebare la voi, cele care si-au cautat de lucru sau isi cauta. Pe mine ma omoara nemtii astia, desi stiam cam care e situatia.Pana la urma o sa albesc si o sa fac depresie nervoasa.
Bun.Eu sunt informatician, mai corect softista.Am facut mate si info.
Dupa ce am terminat fac. am inceput imediat lucrul, deci am 2 ani si jumate experienta, anul trecut in martie venind aici.Nu e foarte mult dar nici putin.Cu toate astea nu pot de nici o culoare sa ma angajez. Nu mai vor ausländeri de nici o culoare.
Am submitat la Vodafone pe pozitia identica in care am lucrat in tara la Cosmorom si dupa 2 zile mi-au scris ca au prea multe cv-uri si au trebuit sa faca o selectie rapida adica cei care nu-s din Germania raus.Oricum asta e doar un exemplu.
Nu vreau sa va bat la cap cu problemele mele, dar mi-ar fi de mare ajutor, daca mi-ati povesti din experientele voastre, ceva sfaturi, orice. Acum am inceput sa cauta posturi de praktikum, macar sa incep de undeva.
Multumesc frumos
tinatache spune:
quote:
Originally posted by monicaa
Acum am inceput sa cauta posturi de praktikum, macar sa incep de undeva.
Multumesc frumos
experienta nu am, atat iti pot spune ca si pe mine m-a sfatuit o tipa de la o fimra de intermedieri joburi, sa caut intai un Praktikum, numai ca tb sa te pregatesti psihic pt ca va urma: munca multa, aia te exploateaza la greu, bani putini. Dar cateva luni trec repede si cu un dram de noroc poate ramai in firma. Bafta multa, iti tinem pumnii!
Un Paste Fericit!
Cristina