Fetele din Australia si NZ punem si noi de-o birfa

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oz spune:

unde a disparut mesajul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizi spune:

nu am nimic din ce spui tu.am intrat pe adresa data de tine.asta a fost tot.problema mea e cum sa obtin o viza pe australia sau nz.cum se poate obtine drept de munca atat de usor in nz cum afirma pork?

Mergi la inceput

pai atunci ce e cu punctajul acela ?e tot o abureala?pai daca scriu asa de ce e o cale atat de lunga pana a recunoasta niste acte.adica exista posibilitatea sa nu ti le recunoasca?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lizi

problema mea e cum sa obtin o viza pe australia sau nz.cum se poate obtine drept de munca atat de usor in nz cum afirma pork?

pentru a obtine rezidenta in Australia trebuie sa-ti faci dosarul: recunoasteri profesionale, engleza, etc. Mai sunt si variante cu viza de student dar nu o recomand nimanui, poate daca ai pe cineva din familie sa te tina aici. Nu stiu cum e cu viza de munca, cauta pe situl oficial. Despre NZ si cat de usor obtii acolo viza sa-ti explice pork ca eu nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IulianaStan spune:

Hello, credeam ca sunteti binevoitori.Mi-e nu-mi raspunde nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor,
NZ a schimbat radical criteriile de emigrare si e fff greu acum, din pacate. Nu e imposibil insa dureaza mult, trebuie sa ai norocul sa ai o meserie care se cauta aici si e pe lista de "shortage" iar pentru cei care sint profesori, trebuie multi bani investiti intr-un an de zile de scoala aici ( pentru Graduate Diploma in Teaching )in NZ ca sa poata sa fie inregistrati si sa primeasca dreptul de a preda in NZ.

Atentie liz: din cite stiu invatatorii nu sint acceptati, nu li se recunoaste liceul pedagogic, au nevoie de o alta calificare dupa liceu.

Cred ca in momentul de fata e mult mai usor in Canada sau Australia .

Va dau lista de "shortage" si daca va regasiti pe lista meseria dvs aveti sanse bune.

S-a schimbat si web-site-ul, mi se pare mult mai greu de accesat .
am gasit ceva:
http://www.immigration.govt.nz/Migrant/Stream/Work/WorkToResidence/HowDoIApply/StepsForPriorityOccupations/

Mergi la inceput

sa inteleg ca tu ai obtinut rezidenta?in acest mod ai plecat?cat timp a durat pana la plecare?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lizi

pai atunci ce e cu punctajul acela ?e tot o abureala?pai daca scriu asa de ce e o cale atat de lunga pana a recunoasta niste acte.adica exista posibilitatea sa nu ti le recunoasca?

punctele respective le obtii in momentul in care ai recunoasterea corpului profesional, pana atunci ai doar potential punctajul respectiv. Nu stiu cum este in meseria ta, pe lista de meserii cu punctajele exista trecut si corpul profesional, intra pe situl lor si vezi EXACT ce cer. Pe unele meserii iti recunosc doar actele si experienta, altele iti cer examene, altele sa faci referate sau niste cursuri...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by IulianaStan

Hello, credeam ca sunteti binevoitori.Mi-e nu-mi raspunde nimeni?

eu ti-as raspunde dar nu stiu mai nimic despre NZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

IulianaStan uita-te pe link-ul dat de mine. Cu meseria ta de asistenta cred ca ai sanse insa trebuie intii sa faci aici un curs. Sotul tau depinde ce experienta are in IT.

Mergi la inceput