Fetele din Australia si NZ punem si noi de-o birfa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IulianaStan spune:

Buna, fetelor. Sunt noua in forum si as vrea si eu sa stiu ce sanse de obtinere a unui job in NZ avem eu si sotul meu. Prin bunavointa voastra am intrat in contact la figurat cu "gropile din asfaltul NZ" si cu mirificul tarii. Sa las literatura si sa fiu mai practica: -eu -asistenta medicala, sotul-cu o mica afacere de servicii informatice. Astept incurajari sau nu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizi spune:

hop si eu.chiar nu mai inteleg.iti se spune ca s-a schimbat modul de punctaj sau mai bine zis ca nu mai conteaza punctajul ci slujba pe care o ai si apoi.....pai uitati eu cu al mau sot suntem invatatori la clasele 1-4 si avem vechime 6 ani.avem la acest capitol 60 puncte.maxim.si...e vreo problema daca vrem sa ne depunem actele ?....am si niste intrebari .voi cum ati ajuns acolo?in cat timp?citi bani?iar in cazul nostru (sotul si cursuri cisco)ce sanse avem?multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

lizi,
unde vrei sa pleci, in Australia sau Noua Zeelanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pork spune:

...sansele de a lucra ca invatator fara sa fi vorbitor nativ de engleza sunt mici.

Mergi la inceput

oriunde numai sa plec de aici.am obtinut punctajul de 120puncte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pork spune:

...cum ..l-ai calculat singura...in primul rand ai IELTS ACADEMIC?...AI INREGISTRARE PROFESIONALA CA INVATATOR IN AUSTRALIA?...AI ECHIVALATE STRUDIILE IN AUSTRALIA?

Mergi la inceput

mai bine zis Australia dar ...

Mergi la inceput

nu mai fi atat de acid .am completet acea lista si am primit raspuns ca pot aplica deoarece intrunesc punctajul.si daca ai citit bine ce am scris nu ai observat ca cer informatii?

Mergi la inceput

lizi draga,
hai sa o luam incet,
1. ca sa obtii punctajul pentru meserie trebuie sa ai o hartie de la corpul profesional din australia care sa ateste ca esti recunoscuta de ei. Deci, cauti corpul profesional, vezi care sunt conditiile, pui cerere si actele pe care le cer (probabil si examenul de limba IELTS academic 7), si daca esti ok primesti hartia respectiva. Daca ceri puncte si pentru tine si sotul tau amandoi trebuie sa faceti asta.
2. in caz ca ai nevoie de testul de engleza de la punctul 1, nu mai trebuie sa-l dai inca odata ca sa primesti punctele pentru limba engleza.
3. in momentul in care ai toate actele, recunoasterea profesionala, testul de limba, etc poti sa-ti depui aplicatia. Dureaza cam un an pana primesti viza daca totul este in regula.

Mergi la inceput

nu ti-am spus tie sa o iei mai incet, am zis sa 'o luam incet', asta referitor la faptul ca ai spus ca ti-ai facut punctajul si ti-a iesit 120. Asta inseamna doar ca poti incerca la Australia, nu vreau sa te descurajez dar recunoasterile profesionale nu se obtin usor. Faptul ca faci punctajul nu inseamna ca maine iti poti depune dosarul ci doar ca poti incepe recunoasterile profesionale iar in momentul in care indeplinesti conditiile poti pune aplicatia.

Mergi la inceput