Fetele din Australia si NZ punem si noi de-o birfa
Raspunsuri - Pagina 3
ona spune:
Multumesc pentru sfaturi! Chiar nu mai am de gand sa plec asa de capul meu, imaginea desertului nu prea ma incanta. Nu prea vreau UE pentru ca romanii nu sunt vazuti bine, chiar daca vrei cu adevarat sa muncesti. "Reclama" facuta de asa numitii buni romani ne urmareste peste tot. Ar trebui sa ai noroc cu caru' sa gasesti ceva convenabil. Sunt constienta ca nu voi gasi ceva potrivit pregatirii mele, insa cand voi gasi ceva, va fi bine oricum. Decat in tara cu 3 milioane lei pe post de avocat stagiar...mai bine....
Bafta va doresc si Paste fericit!
Oana
elvie spune:
Mai fetelor din Australia si Noua Zeelanda voi vopsiti oua de pasti ?daca da cu ce ? ati gasit ceva vopsea de oua ,eu ma tot holbez de vreo saptamana prin toate shop-urile si nimic,mai ramane varianta cu cojile de ceapa dar.......australienii astia curata atat de bine ceapa de coji ca trebuie sa cumpar cateva kg. bune sa pot aduna ceva coji pt. vopsit ouaaa,numai bine
Elvie
oz spune:
Alta data sa-i pui pe cei din Ro sa-ti trimita!
Cauta in magazinele sarbesti, rusesti sau grecesti, daca nu gasesti magazinele astea poti sa colorezi oua cu vopsele alimentare de la supermarket, eu nu am facut asta dar am o prietena care a incercat, culoarea iese bine dar trece prin coaja. Oricum, mai bine decat cu coji de ceapa.
marimar spune:
Vopsele de oua nu am gasit ca aici nu se vopsesc oua, se maninca numai de ciocolata, dar folosesc vopsea de la supermarket, cred ca e in zona cu mirodenii si fructe uscate, sint sticlute mici cu vopsea alimentara, rosie, albastra, verde si portocalie. Mie mi-a iesit ok intotdeauna.
Fetelor din Australia, va invidiez ca aveti acolo plin de magazine sirbesti, grecesti, turcesti, italienesti de unde sa alegeti tot felul de bunatati.....
15 sapt si
elvie spune:
Am sa dau o raita si prin magazine-le sarbesti,italienesti etc.. si sper sa gasesc vopsea de oua(prin zona unde stau eu sunt mai multe magazine chinezesti), daca nu si vopseaua alimentara e o solutie oricum deja mi-am cumparat varza rosie ,sfecla rosie,ceapa rosie sa incerc sa-mi vopsesc ouale cu ele (sotul cand le-a vazut ma intrebat: mai da voi de pasti toate le mancati rosii? :)))))))) numai bine si Paste Fericit
Elvie
kjmami spune:
fetelor am si eu o intrebare. este vrb de niste prieteni ai mei. ea este romanca iar el este neamt. ei vor sa emigreze in nz impreuna cu baietzelul lor. spuneti-mi si mie cum e treaba cu emigrarea? el are studii si un cv impresionant iar ea la fel. credeti ca au vreo sansa sa poata emigra in NZ?
va multumesc
pork spune:
Deci tu le sti pe toate Mate. In NZ cine vine cu viza de turist poate obtine in 24 de ore o viza de lucru (in anumite domenii pt care exista exceptii ad-hoc de la legislatie) care sa-i prelungeasca sederea pana la 9 luni...cunosc multe cazuri
Tezeu spune:
ce se intampla la acest subiect? am tot asteptat sa vad "barfa" venita din nz. in afara de niste informatii legate de nr de ani de cand sunteti in nz nu puteti sa spuneti chiar nimica despre nz? hai sa va intreb: care e nr de prieteni kiwi care l-ati facut in tot acest timp? ce va place si nu va place la nz? positives si negatives legate de viata in nz?
am citit emailurile postate mai demult care au creat un adevarat scandal. pareri pro si contra nz. normal ele sunt impartite si fiecare isi traieste experienta lui insa nu am vazut nimica legat concret de oamenii de aici, mediul social, cultural etc. cred ca ar fi interesant sa scriem ca oamenii sa isi faca si ei o parere.eu am avut o tentativa de a scrie insa sincer dupa ce am vazut cum se incing spiritele daca se intra in detalii m-am hotarat sa mai astept.
cheers!
florypop spune:
Revin si la acest subiect cu intrebarea mea....sper sa nu va deranjez...:)
"In primul rand bine v-am gasit....eu sunt noua la subiectul asta si binenteles am intrebari.
Eu si sotul meu am vrea sa plecam in Australia sau NZ. Cam care sunt sansele noastre avand in vedere ca eu am facut matematica (profesor) si el psihologie?
Asta pentru inceput ca apoi va mai stresez cu intrebari...:)"
Flory
oz spune:
pentru Australia vezi www.immi.gov.au poti sa-ti calculezi punctajul si sa vezi daca indeplinesti conditiile. Nu cred ca pe lista cu meserii exista profesor de matematica, iar meseria sotului tau trebuie recunoscuta, adica trebuie sa dea examene.