Fetele din Australia si NZ punem si noi de-o birfa

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oz spune:

quote:
Originally posted by lizi

sa inteleg ca tu ai obtinut rezidenta?in acest mod ai plecat?cat timp a durat pana la plecare?

La noi a fost mai dificil pentru ca amandoi am avut nevoie de examene pentru recunosterea meseriilor si examene de limba, dar noi am fost FOARTE hotarati sa plecam. A durat mai mult de un an pana am reusit sa punem aplicatia (recunoasterea profesionala) si inca un an jumate pana am obtinut viza. Acum merge mult mai repede odata ce ai aplicatia pentru ca se proceseaza in Australia si nu la Belgrad ca inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IulianaStan spune:

MA INTERESEAZA SI AUSTRALIA, DAR INTR-O MAI MICA MASURA.CE POTI SA-MI SPUI ,OZ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Bine v-am regasit!
Iaka am pikat shi eu p'aici dupa o vacantza tare lunga in Romania.
Nu prea am timp de forumit ca pana acum......nu mai e mama sa-mi vada de Aditzoi......dar contatzi shi pe mine daca o punetzi de o adunare.
Pentru cei care intreaba despre posibilitatzile de emigrare in nz: in afara de siteul guvernului nici eu nu am alte posibilitatzi extra de informare.....shi oricum nu cred ca potzi gasi ceva mai amanuntzit decat acolo. Cand am venit eu erea o alta lege. Cumnatul meu se apuca de acte pe noua lege shi promit sa va tin la curent cu ce face el.
Tezeu: nu vrei sa incepi chiar tu sa raspunzi la intrebarile pe care le-ai pus....poate asha o sa legam mai bine discutzia.
Adina: Da-mi un telefon cand ai timp.
Gabriela: Vreau sa ne revedem

Toate cele bune!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oz spune:

Iuliana,
la tine situatia este destul de roza, sotul IT, tu asistenta. Sotul tau poate sa-si faca evaluarea profesionala destul de usor, nu cunosc amanunte dar stiu multi care au venit pe meseria asta. Daca reusiti sa faceti punctajul de 120 fara evaluarea ta bine, daca nu trebuie sa faci si tu. La tine este mai dificil din Ro, mai usor odata ajunsa aici cu rezidenta. Daca ai rezidenta poti sa mergi la cursuri si sa le platesti cu un imprumut hecs ca sa devi 'registred nurse' sau poti sa lucrezi ca si 'enroled nurse'. In cazul in care iti faci tu echivalarea profesionala e mai bine sa puneti aplicatia pe tine pentru ca asistentele sunt procesate in regim de urgenta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela B. spune:

Buna Silvia
Bine ai revenit! Cum ai gasit Romania ? Si eu vreau sa ne mai vedem...inca nu am solutii, dar sigur gasim noi ceva.
Ce-ti face baiatul?
Hai ca mai mult intreb...
Sarutari si numai bine

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pork spune:

Io nu-i mai zic nimic...de-abea mi-am deschis gura sa o intreb daca are toate testele si echivalarile ...ca am si fost facut "acid"...dute draga la "firme" pt 1000 USD iti vor spune ca ai dosarul perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pork spune:

...by the way...Luni plec in Ro daca are cineva ceva de dus in Cluj sau Buc...volum fff mic ...ma ofer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Eu n-am nici o legatura cu Australia sau NZ.
Dar, dupa revolutie, cativa ani am fost obsedata de Australia, desi eram copilita. In plus eram mareeeeee fan Jason Donovan.Dragoste mare !!!!!!!! Barbatelul meu mi-a aruncat din greseala casetele cu el si mai caut si acum prin magazine.
Pe vremea aia, se pleca prin Iugoslavia.Plecau f multi romani si destul de usor. Am niste colegi de scoala care au plecat acolo.
Bravo voua ca ati reusit .
Pupicuti,
Alexandra si bebelina Isabelhttp://babiesonline.com/babies/b/baby_isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizi spune:

pai daca am aplica pt. rezidenta ar faceo sotul pt ca are cisco terminat.asa e mai bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IulianaStan spune:

Dragele mele/Dragii mei, sotul meu ma tot amana cu niste harti. Poate cineva sa-mi trimita sau sa-mi dea un link pentru harti (de preferat detaliate) cu Noua Zeelenda sau cu Australia. Pleeease.

[Multumesc moderatorului pentru atentionare]

Mergi la inceput