Mamici de Sept.-Oct. 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor
Ana are 18 saptamani de sarcina dupa cate stiu eu....si eu l-am simtit pe bb deja de o saptamana si ceva, e o senzatie ca si aum ai avea bule de aer in burta care se plimba , e chestie de secunde.I-am spus doctorului si mi-a confirmat ca e bb ca toate femeile ii descriu aceeasi senzatie.Eu am intrat in 17 saptamani de sarcina.

Va pup

Astept si eu vesti de la Mel , m-am gandit la ea tot week end ul.

Cristina 16 sapt.UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Neata burtici!!!
Imi cer scuze pentru absenta, dar eu de joi nu am mai venit la serviciu.Cum a fost la eco??? F.f.f.f.f.f. rau......Bebele era mort de la 9-10 saptamani.Deci a stat in aceasta stare acolo 2-3 saptamani.Mi-a aratat placenta dezlipita si bebele, si mi-a spus ca locul negru pe care il vad este sange.De la eco am fost direct la Dr Stoica pentru chiuretaj..Acum astept sa se opreasca sangerarea sa merg din nou la dansul sa vad ce sfaturi imi poate da, ce analize trebuie sa fac.Poate fi din cauza virozei,toxoplasmei sau cine stie???Rh+ avem si eu si sotul......(care plange pe ascuns)....

Voi ce mai faceti?

ALINA BB23 - 11 sapt.-Constanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Alina, BB23, imi pare tare rau ptr ce ti se intampla! nu-mi vine sa cred! dr. nu ti-a dat nici o explicatie?? stiam ca ai fost la el la consultatie, scuza-ma daca gresesc, nu si-a dat seama atunci?
Cali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Alina, imi pare rau, rau de tot! Am citit de cateva ori, nu pot sa cred! Dar dr. nu ti-a zis nimic? La consultatie nu si-a dat seama?

Geo DPN 06 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alina(BB23), chiar acum am citit mesajul tau.....nu-mi vine sa cred.........DE CE????????
Oricum, curaj! Si Doamne ajuta sa fie bine data viitoare!
Pupic, Ioana si bb mic(14 sapt.)

Mergi la inceput

La consultatii imi spunea ca sarcina este"in evolutie".Uterul crestea si odata cu ele burtica....Cand imi voi reveni, de fapt, cand se va opri scurgerea,ma voi duce la el din nou...chiar m-a rugat....Atunci nu prea aveam chef de nimic, iar in timpul chiuretajului nici atat pentru ca mi-a facut anestezistul:::::anestezie generala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut fetelor!

Ce vesti.... BB23, fii tare si incearca sa afli cauza. Si pastreaza-ti speranta ca data viitoare va fi mai bine. Iti suntem alaturi cu toate gandurile noastre bune.

Stie cineva ceva de Mel?

Fetelor, eu peste 2 ore ma duc la eco... imi tremura picioarele. Pana azi speram ca voi putea vedea daca e baietel sau fetita, acuma sper sa fie sanatos, atat si nimic mai mult. De restul nu-mi pasa.

Si eu l-am simtit pe bebe de vreo saptamana, e ca un fior de fluturas in burtica.

Va pup.

Mina

Mergi la inceput

Eu acum plec acasa, dar mai vorbim..Va pup si va doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

alina - e sfasietor ce se intampla, dar sa fii puternica si sa mergi mai departe. noi suntem alaturi de tine neaparat sa iti faci toate analizele, sa vezi care a fost cauza si sa o tratezi. oricat de multe investigatii ar trebui sa faci. si dupa aceea o sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos! te asteptam cu vesti.

eu sunt cam deprimata. sambata seara am dus pisoiul la mama (casa cu curte la buzau). ufffff, bietul de el este ingrozitor de speriat - a stat numai in apartament, unde e o liniste de nu iti vine sa crezi ca esti in bucuresti. in plus, e destul de sperios, se ascundea cand intrau in casa oameni straini. si acuma e ingrozit, casa noua, lume noua, zgomot de masini care trec pe strada... mi s-a rupt inima cand l-am lasat acolo singurel. stiu ca reactia mea e un pic exagerata, dar am plans aseara de nu ma mai puteam opri.

fetelor, stiti cumva cand este indicat sa facem ecografie morfologica? ma gandeam ca la 18 saptamani e cam devreme, dar nu sunt sigura si voiam sa va intreb si pe voi.

marcela si din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

pai fetelor ce se intampla? Alina?BB23, nu-mi vine sa cred!
Eu va zic si chiar va rog, aveti grija de voi!imbracativa gros!eu inca mai port pantaloni scurti pe sub pantalonii care ii iau pe mine!si maieu adanc bagat in pantaloni!nu stati cu spatele gol!si mai ales lasati parada modei la o parte!pe bune!o mica raceala sau te miri ce viroza si gata!apar problemele!Mie nu-mi pasa ca arat ca o babutza si mai mult decat atat nu-mi pasa nici ce zice sefu de noul meu look! nu are decat sa nu se uite!AVETI GRIJA DE VOI!!!!

si Mel?de ea nu mai stie nimeni nimic?

Imi pare rau de cele intamplate in ultima vreme!sincer ma ia cu frica cand deschid forumul!

Alina, tu ai avut ceva probleme?din cate imi amintesc eu nu...

AAA si cu bebelusul meu, da, misca , e tare zglobiu!Eu il simt de la 17-18 saptamani, la inceput asa ca un fluturas, iar acum deja il simt mai tare, eu am intrat acuma in saptamana 20.
poate bebelusul meu e mai neastamparat de aceea il simt, dar nu am cum sa ma insel pentru ca e o miscare tare dragutza, nu se simte tare, dar asa din cand in cand simt cate o bataie, e tare dulce!
Abia astept sa mergem la Cluj, sa vedem ce mai face, deja nu mai am rabdare!Aseara mi-au pus nasii mei sare in cap...si dupa gestul meu cica ar fi fetitza!!!dar inca nu e oficial pana nu ne spune si nenea doctorul!

Va pup pe toate si va rog din suflet aveti graja de voi!!!!imbracativa bine ca vremea e inca inselatoare!

Ana si puiutul din burtica

Mergi la inceput