Mamici de Sept.-Oct. 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut, fetelor!

Intrasem sa va spun ce carte amuzanta am cumparat..... si am dat de mesajul lui Mel.
Nu-mi vine sa cred si ma framanta faptul ca nu stim mai mult. Stie cineva ceva? Ca din mesajul ei nu reiese ce s-a intamplat.

Mina, trista foarte pentru Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Chiar daca toate suntem niste floricele, azi in mod special le sarbatorim doar pe cele dintre noi care au nume de flori, deci pentru acestea si nu numai, La Multi Ani, fericire, noroc, sa aveti o sarcina usoara si BB-ei sanatosi!

Geo DPN 06 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ca bine zice Georgiana!
La multi si fericiti ani , floricelelor!!!
Pupic, Ioana si bb mic(14 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani!tuturor Floricelelor, si nu in ultimul rand tuturor doamnelor!caci fiecare suntem frumoase ca o floare!mai ales acuma ca suntem viitoare mamici!
Azi am iesit in oras la plimbare impreuna cu taticul si mi-am luat pentru prima data pantalonii cu burtica oficiali, si bluzitza de gravidutze si sunt tare incantata de noul meu look!!!
Va pup pe toate si astept vesti mai bune de la Mel si celelalte fete care mai au inca gretzuri!Sunt cu sufletul alaturi de voi!
O veste: bebelusul meu scump si drag face ture bune in burtica mea si a lui de fapt... si imi este fff drag! este foarte activ si parca se da tumba prin burtica!de dimineazta pana seara!

Ana si puiutul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Dar cate saptamani ai , Ana, de il simti pe bebe tau facand tumbe in burtica?
Pupic, Ioana si bb mic(14 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catinca spune:

ce intrebare buna, chiar voiam sa stiu si eu daca cineva a simitit bebeul deja in burtica.
eu am 19 sapt. si inca n-am simtit nimic.
am citit ca la prima sarcina se misca pe la sf. lunii 5.
Ce se intimpla cu mel? Sa speram ca nu e ceva grav si sa fie puternica.

Catinca, mamica cu baietel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Buna dimineata,
nu am mai reusit sa intru de 3 zile pe forum, dar doresc tuturor floricelelor multa sanatate si La Multi Ani!
am vazut si mesajul lui Mel, ce se intampla oare?? sper sa ne dea ceva vesti bune! pe mine ma sperie cumplit, atatea probleme...
eu sunt putin racita, imi curge nasul, si ma doare capul..
sper ca sunteti bine!
Cali

Mergi la inceput

"neata

Azi nu prea e activitate pe forum. Ce fac burticile? Eu sunt bine, sunt la serviciu si abia astept sa vina ziua de vineri ca sa stau 1 saptamana acasa. Am cateva zile libere de Pasti plus 2 zile de concediu. Super, abia astept sa ma odihnesc!

Geo DPN 06 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Hello burtici!
Ana, tu la cate saptamani ai simtit prima data bebe-ul?
Fetele voi ce vitamine pre-natale luati? A luat cineva "New Life" facute de California Fitness?
Va pup pe toate si va doresc sa multa sanatate - voua si bebeilor din burtici!
Cristiana & bebe 16 saptamani

Mergi la inceput

Ana nu ne mai fierbe, spune-ne cand l-ai simtit pe BB prima data si cate saptamani ai?

Geo DPN 06 oct.

Mergi la inceput