Mamici de Sept.-Oct. 2004 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cali spune:

Fetele, ce-mi recomandati pentru raceala? sunt ingrijorata, poate afecta bb-ul? deocamdata nu am febra, doar imi curge nasul si dureri de gat! beau ceai neindulcit cu lamaie multa.. e suficient??
Cali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Fetelor, sa nu cumva sa va suparati pe mine pentru mesajul anterior!adevarul este ca ma sperie si ma ingrozeste gandul ca deschid forumul si mai vad cate o nenorocire!

Ana si puiutul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Cali, eu zic ca daca raceala persista ia si vitamina C si paracetamol, dar cel mai bine e sa te duci la medicul de familie sa te vada!nu e bine sa ignoram chiar si o simpla raceala!mai bine sa iti spuna medicul tau de familie ce sa faci sa iti treaca!
numa bine!

Ana si puiutul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

cali - si eu am cam racit cu vremea asta schimbatoare. medicul meu (in care am toata increderea) mi-a dat sa iau 2 paracetamol pe zi, o pastila efervescenta de calcevit si vitamina c. daca adaugi si ceaiuri fierbinti, o sa vezi ca o sa iti treaca repede.

marcela si din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Marcela, eu am DPN 6 Oct. si am facut deja eco morfologica acum 1 saptaman si jumatate si e totul ok, se vede nemaipomenit plus ca nu-ti dauneaza la nimic

Geo DPN 06 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

BB23, imi pare tare rau pentru ce s-a intamplat. Sper din tot sufletul sa fii tare si sa poti trece peste aceasta perioada nu tocmai usoara. Sa ai grija de tine si iti urez ca in curand sa poti sa te bucuri de o alta sarcina care sa decurga bine pana la capat.
Eu inca nu ma simt prea bine, am inca dureri de cap si greturi. Sper sa treaca in curand, mai ales ca miercuri am 14 saptamani.
Sper sa aud numai bine despre voi cand ma uit pe forum data viitoare. Va pup dulce de tot,

Daniela Veuger si bebe mic din burtic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

georgiana - eu vreau sa fac ecografie morfologica pentru detectarea eventualelor anomalii, care se vad cel mai devreme incepand cu saptamana 18. eu tocmai am intrat in saptamana 19 si voiam sa stiu cand este cel mai bine sa mergi pentru ca medicul sa poata vedea foarte bine totul.

marcela si din burtica - DPN 5 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna fetele!
Alina imi pare sincer rau! Sunt alaturi de tine!
Eu ma simt bine am fost azi la medic mi-a facut doar control pt medicul de la eco azi nu era la spital, ma voi duce vineri pt eco in concluzie.
Va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Da Marcela am inteles la ce te referi, e ok. O sa se poata vedea totul!

Geo DPN 06 oct.

Mergi la inceput