Oradea !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Mercedes spune:
Fabya- rochii de mireasa se gasesc mai ales pe str.Republicii
intre gara si magazinul Crisul venind de la gara sunt doua
magazine de acest fel pe partea stanga.Venind pe Republicii de la mag. Crisul in sus gasesti inca cel putin trei magazine reprezentative. In unul din magazinele de pe corso vad in fiecare zi cand vin la servici in vitrina rochii de seara, alturi de rochiile de mireasa. Acum depinde de gusturi.Pe 6 Martie acum BLd Dacia este un magazin de rochii de mirese si accesorii Agnes Toma cel putin asa cred ca se numeste unde preturile sunt cu mult mai mari, dar ma gandesc si calitatea.
Bafta la alegere.
Daca mai doresti amanunte scrie
Mercedes
Fabya spune:
Buna,multumesc foarte mult de informatile primite,in august cind vinim tara am sa merg la Oradea sa vad cei-mi gsesc...Numai bine tuturor si multa sanatate.
Fabya
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos
maria m m spune:
Revin si eu.....hai sa ne descriem ca poate ne intalnim pe strada si habar nu avem care /ce/cum arata!
maria, de Paula si Miruna
marius spune:
Cum sa ma descriu? Barbat(bine), 36 de ani spre 37 1.77, 71 kg, saten ochi caprui, insurat cu copii, liber profesionist. O sa port tricoul dependent de desprecopii.com pana se va rupe.
Marius (www.desprecopii.com)
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by marius
Cum sa ma descriu? Barbat(bine), 36 de ani spre 37 1.77, 71 kg, saten ochi caprui, insurat cu copii, liber profesionist. O sa port tricoul dependent de desprecopii.com pana se va rupe.
Marius (www.desprecopii.com)
Nu e greu sa-l recunosti pe Marius, mai ales daca l-ai vazut macar o data in poza. Iar daca acum zice ca poarta si tricoul site-ului, e si mai usor.
diana904 spune:
Buna Oradenilor, as avea si eu nevoie de ajutorul vostru. Vrem sa facem un tur prin tara care sa includa si Oradea, v-as ruga sa-mi recomandati ceva locuri de cazare in oras sau imprejurimi. Am prefera o pensiune, unde stiti voi ca se maninca bine si sint conditii bune pentru o familie cu 2 copii. Eu am cautat pe net, am gasit mai mult hoteluri, dar as pune mai multa baza pe opiniile voastre de parinti. Multumesc mult!
tutzi spune:
Bina v-am gasit, cu intarziere ce-i drept. Si eu locuiesc in Oradea - in Velenta. Chiar ma intrebam daca mai sunt oradeni pe DC.
Cu drag,
Tutzi si Iasmina (28.10.2003)
http://community.webshots.com/user/tutzica