Oradea !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by diana904

Buna Oradenilor, as avea si eu nevoie de ajutorul vostru. Vrem sa facem un tur prin tara care sa includa si Oradea, v-as ruga sa-mi recomandati ceva locuri de cazare in oras sau imprejurimi. Am prefera o pensiune, unde stiti voi ca se maninca bine si sint conditii bune pentru o familie cu 2 copii. Eu am cautat pe net, am gasit mai mult hoteluri, dar as pune mai multa baza pe opiniile voastre de parinti. Multumesc mult!

Eu nu pot sa iti recomand pt ca nu stiu cum este dar teoretic ar trebui sa fie Ok. Deci eu as prefera daca as fi in locul vostru o cazare in Baile Felix sau 1 Mai la case private din urmatoarel motive:
1. Eu in general as dori sa scap de oras nu sa ma afund in el. Cazarea la 9km de oras mi se pare fiabila.
2. Diferenta der cost cred ca este uriasa intre un hotel si cazare privata in staiunile amintite.
3. Conditiile la gazda cum s-arspune, trebuie sa fie chiar Ok pt ca bihorenii sunt deosebit de primitori (asa le este felul).
4. Statiune Felix sau 1 Mai sunt chiar la fix in perioada de vara.
5. Oradea este extrem de accesibila din Felix sau 1 Mai fara sa fie necesar sa va afundati in galagia orasului.

Cat despre pesniune unde se maninca bine sunt chiar in statiune ramane sa alegeti care va surade cel mai mult.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Marius,sunt bine recomandate optiunile de cazare!

Eu iar era sa-mi pierd mata.Am facut niste "crize" dar un baietel inimos mi-a adus-o inapoi!Multumesc lui si sa-i dea Dumnezeu fericire si sanatate!

Si,pe unde umblati voi in oras?Unde va place cel mai mult?Unde lucrati?

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniella spune:

Desi imi pare tareeee tareee rauuuu.....cred ca voi lua si eu o pauza... cam distrusa la mine de atata agitatie si mai plec pe la ai mei pe acasa...si sper sa plec pe undeva cu iubire mea...Da sunt happy....nu mi-o fost dat sa ma fac clujeanca si cred ca pana la urma raman oradeanca Sunt indragostita pana peste urechi era si cazul si asa ca m-am apucat sa ma laud la oradenii mei de suflet.Aveti ceva planuri pe vara asta sau mai bine zis in concediul pe care il aveti mai sper io sa mai dau pe site ca nu pot fara el...este drogul meu....imi sunteti fff dragi si o sa va duc dorul....
cu prietenie

aniella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Marius si Maria va multumesc mult pentru sfaturi, din pacate le-am citit abia cind m-am intors. Am stat chiar in oras, eu (spre deosebire de voi) nu vroiam sa fug de oras ci sa ma afund in el. In plus vroiam sa fiu aproape de o prietena care locuieste chiar in oras. Mi-a placut f mult, am facut un tur mai mare prin tara, am vizitat multe orase din Ardeal si Banat dar Oradea mi-a placut cel mai mult, mi-au placut cladirile vechi si curatenia (pe mine ca bucuresteanca m-a impresionat placut curatenia strazilor, lipsa ciinilor vagabonzi), parcurile din centru, tirgul de la Muzeul Tarii Crisurilor. Mincarea a fost si ea la superlativ. Hmmm cred ca deja va invidiez pentru ca locuiti acolo :).
Am fost si la Bai, la 1 Mai, la strandul cu valuri, inutil sa va spun ca n-am putut scoate copiii din apa. La Felix numai am vizitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ne invidiaza si altii. Noi insa nu ne invidiem deloc. Glumesc desigur. Ma bucur ca ti-a placut. Probabil vei mai reveni si alta data.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samy spune:

Eu nu sunt din Oradea, dar nasesc in 28 august niste puiuti din Oradea!!! Sunt atat de fericita. De-abia astept sa ajung pe-acolo. Socrul meu e de la Balaia o comuna din jud. Bihor si este un om extraordinar. Avem multe rude in Oradea si prin intermediul lor am ajuns sa iubesc mult acest oras si oamenii de aici. Va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gulshan spune:

ciao,
am locuit o perioada in oradea si tare mi-a placut,am avut niste prietene minunate si am cunoscut oameni deosebiti.
deci ma simt de-a voastra....si mi-e tare dor de oradea.
pupici la toata lumea si la bihorenii frumosi si inimosi!
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Buna oradenilor!
Eu in 13 zile plec la mare si sunt foarte bucuroasa.
Samy-ai sa vezi ca Oradea e un oras superb.Eu il ador
Mey,da' ce calduri sunt la noi.Azi ii tinem ziua lui fica-mea mica (care implineste marti un an) si sper sa fie aerul respirabil,sa putem sta in curte.Din cate vad pe termometru,momentan sunt 25 de grade.
O intrebare:unde mergeti voi la piscina&plaja?

maria, de Paula si Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

na, uite ca va gasesc si io cu-ntirziere... sint din oradea si am plecat de-acolo in '95. ultima oara am vizitat oradea in vara lui 2000 si mi-e tare dor. mai venim peste vreun an sau doi cind creste un pic bebe:).
hai, mai povestiti-mi de oradeaaaaaaaa. ce se mai intimpla?
eu am terminat liceul in '86 (batrinoaca is) si apoi m-am dus la timisoara, la poli. poate mai e cineva asa batriior pe-aici:)

pupici!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com

http://www.imagestation.com/album/?id=4286336995&mode=invite&slideshow=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

[quote]Originally posted by monet

na, uite ca va gasesc si io cu-ntirziere... sint din oradea si am plecat de-acolo in '95. ultima oara am vizitat oradea in vara lui 2000 si mi-e tare dor. mai venim peste vreun an sau doi cind creste un pic bebe:).
hai, mai povestiti-mi de oradeaaaaaaaa. ce se mai intimpla?
eu am terminat liceul in '86 (batrinoaca is) si apoi m-am dus la timisoara, la poli. poate mai e cineva asa batriior pe-aici:)

pupici!

mona si lia (24.04.2004)

Vai Mona, tare batrana esti, dar ce zici de mine, am terminat liceul in 1985.... Nu prea stiu ce se intampla pe la noi, servici-acasa-servici-acasa... mai ies la cumparaturi, si cam atat
Gabi

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput