Oradea !!!
Raspunsuri - Pagina 6
marius spune:
Nu au de ce sa ia tzeapa. Au doua variante, una cu un taxi (sunt totusi 12km gara-felix) sau cu mijloacele de transport in comun.
Pentru varianta a doua coboara la gara trec pe sub pasaj pana in capatul opus. Deci nu urca la penultima ci la ultima iesire in capat de tot. De acolo vor lua tramvaiul primul care vine si coboara la capat de linie (cartierul Nufarul). De acolo exista autobuz direct (nr. 14 daca nu ma insel) care ii duce in Felix. Distanta cu autobuzul 9 km, timp de parcurs aprox. 15 minute. E mai important de stiut unde au biletul, la ce hotel ca sa coboare la statia potrivita in Felix si sa nu mearga pe jos cu bagajele. Daca stii hotelul pot sa iti spun si unde sa coboare. E simplu.
Marius (www.desprecopii.com)
CRIXIA spune:
Cand am zis tzeapa, m-am referit sa nu o ia intr-o directie gresita.
Pasajul este in apropierea garii sau este in gara( mai sunt gari cu pasaj)?
Tramvaiul este o singura linie, de aceea ai spus "primul care vine"?
Am inteles ca hotelul la care vor sta se numeste Muscel.
Multumesc mult!
CriXia
http://community.webshots.com/user/crixia
marius spune:
Pasajul incepe de pe liniile de tren si traverseaza gara, deci cum coboara in statie pe peron coboara in pasaj si merg pe sub gara pana in capat de tot unde urca, statia de tramvai fiind chiar la urcare. Da pot sa ia primul tramvai care vine si sa coboare la capat de linie (Nufarul).
Cat despre hotel Muscel...hmmm nu stiu sa fie cu acest nume... dar statiunea e suficient de mare, poate ai alte repere.
CRIXIA spune:
Multumesc pentru indicatii!
Cat despre hotel, i-am intrebat la telefon si au zis Muncelul. Sper ca am inteles bine, acum.
CriXia
marius spune:
A...Ok.. e un hotel nou, si desi e clasat in clasa **, e totul ok. Cea mai buna statie este a doua cum se intra dinspre Oradea in Felix deci imediat de deal. E a doua statie dupa trecerea caii ferate. De acolo se coboara scarile la acest hotel. Este un corp relativ lung cu nivele variabile. E suficient sa intrebe acolo, vor primi imediat punctul de reper. Daca parintii tai urmaresc apa geotermala le recomand strandul Appolo care are un bazin special in acest sens. Daca sunt cu bilet cu tratament vor obtine acelasi lucru sau chiar mai mult in cadrul tratamentului balnear. Efectele sunt deosebite pentru persoanele care sufera de forme reumatice. De asemenea le recomand sa viziteze orasul Oradea, zona centrala precum si obiective cu caracter turistic.
Sper sa va fi fost de folos.
CRIXIA spune:
Foarte de folos! Mii de multumiri!
Eu am fost acum cativa ani in zona, am trecut si prin Felix, 1 Mai, Oradea, dar cu masina, si deci, nu-i puteam indruma cum sa ajunga.
Este o zona frumoasa, mie mi-a placut si i-am indrumat sa-si aleaga bilet la Felix. Vr avea si tratament, dar am sa le spun de strandul Apollo, sa nu-l rateze.
Inca o data multumesc, si multi pupici de la Constanta!
CriXia
marius spune:
(si)Acolo voi fi cu familia undeva prin sfarsitul lui iulie-inceputul lui august.
adi2003 spune:
Autobusul de care zicea Marius,de la capat de la Nufarul,din cate stiu eu nu mai circula. Apartinea de OTL, iar acum sunt microbuse private care fac traseul Oradea-Baile Felix. Foarte comode si ieftine...10.000 era biletul cand am fost eu ultima oara, de 1 Mai.
Am inteles ca circula destul de des.
In rest, concediu placut parintilor si celor care mai merg la Baile Felix! Cred ca ajung si eu pe 31 iulie sau 1 august, cu o prietena din Brasov, care n-a mai fost pana acum in zona asta. Voi fi un fel de ghid turistic o saptamana, ce sa fac....imi exercit si eu acum specializarea din facultate, daca in rest o fac mai putin sau chiar deloc.Dar nu e bine sa abandonez chiar de tot turismul.
Fabya spune:
Buna,fetelor din Oradea va rog dati-mi si mie citeva informatii adica caut un magazin pentru rochii de mireasa sau rochii de ocazii in Oradea .Tot odata m-ar interesa si o adresa unde se pot face invitaii de nunta...Eu sunt plecata din tara de 8 ani si nu mai stiu mai nimic ce e prin Oradea ,as vrea sa stiu cit se mai da la o nunta la masa ? pentru ca in august vream sa venim in tara si sa facem invitatile de nunta ca pe data de 2 octombrie avem cununia religioasa dar se va tine in orasul Salonta ,totul e stabilit decit invitatzile si imbracamintea mai trebuie cumparata. Care este ceea mai renumita formatie de muzica pentru nunti sau ceea mai pe placul la lume?habar nu am sunt in urma cu totul.
Daca aveti adrese de site-uri in legatura cu o casa de moda sau a unur magazine de rochii de mireasa si asta mi-ar prinde bine sa i-mi fac o idee ,daca nu atunci la fata locului in Oradea.
Eu sunt din Salonta...Numai bine la toata lumea.
Fabya
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos
marius spune:
quote:
Originally posted by Fabya
Buna,fetelor din Oradea va rog dati-mi si mie citeva informatii adica caut un magazin pentru rochii de mireasa sau rochii de ocazii in Oradea .Tot odata m-ar interesa si o adresa unde se pot face invitaii de nunta...Eu sunt plecata din tara de 8 ani si nu mai stiu mai nimic ce e prin Oradea ,as vrea sa stiu cit se mai da la o nunta la masa ? pentru ca in august vream sa venim in tara si sa facem invitatile de nunta ca pe data de 2 octombrie avem cununia religioasa dar se va tine in orasul Salonta ,totul e stabilit decit invitatzile si imbracamintea mai trebuie cumparata. Care este ceea mai renumita formatie de muzica pentru nunti sau ceea mai pe placul la lume?habar nu am sunt in urma cu totul.
Daca aveti adrese de site-uri in legatura cu o casa de moda sau a unur magazine de rochii de mireasa si asta mi-ar prinde bine sa i-mi fac o idee ,daca nu atunci la fata locului in Oradea.
Eu sunt din Salonta...Numai bine la toata lumea.
Fabya
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos
Roman Ciorogariu nr. 69 langa Camera de Comert si Industrie si M. Eminescu nu stiu exact numarul langa Casa Armatei pt rochii de mireasa. Sunt mult mai multe posibilitati dar acum repede astea imi vin in cap. Cat despre invitatii sunt foarte multi producatori depinde ce pretentii grafice ai.