Fibrom uterin?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Rachel,
Sa-ti ajute Dumnezeu pe masura bunatatii tale!
Ce frumos este cind se roaga cei 2 soti...

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Rachel, multumesc mult de tot pentru informatii. Te tin la curent cu tot ce fac. Spune-mi, la tine, fibromul a fost cauza infertilitatii?
Restul analizelor a fost OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Da, Micky, asa mi s-a zis, ca din cauza asta nu am ramas. si si daca as ramane, ar fi periculos sa nu pot duce sarcina pana la capat.
Am facut sonohisterografie, totul e ok, spermigrama sotului e super(cool-adica mai mult decat normal), dar totusi cavitatea uterina e libera. de ce nu am ramas, nu inteleg. acum cand am fost la embolizare eram in ziua a 15 a ciclului si la ecograful performant s-au vazut foliculii care sunt buni. acum eu tot nu am ce face decat sa astept si apoi o iau de la capat cu investigatiile pt infertilitete. sau le fac in paralel, daca tot ma ecografiaza asa, voi merge in perioada fertila sa vada si ovulatia cum e. dar nu pot sa iau inca stimulenti hormonali pana nu vedem starea monstruletului.
Eu astept sa ma tii la curent.
si pe COCO si GABELA o astept cu vesti.
SCRIETI, fetelor sa stim si noi ce mai faceti!!!
PUPI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Rachel, cumva tratamentele sunt din Formula-As? Sa stii ca m-ai ajutat foarte mult cu ce ai scris despre embolizare, e tare bine sa stiu ca exista si alta solutie decat "cutitul". Cand ma voi hotari sa-i fac de petrecanie, asta voi alege, dar deocamdata nu stiu cand va fi. Ma voi interesa daca se aplica metoda asta la mine in oras, nu am cum sa ajung in Romania, anul asta in nici un caz.

Dupa ce fac eco in aprilie si o sa am rezultatul o sa va zic ce si cum, sunt curioasa daca sunt modificari fata de anul trecut. Atunci avea un cm. Eu cred ca e bine sa fac embolizarea cat este foarte mic, sa nu astept sa creasca. O sa ma interesez in aprilie cand merg la doctor.

Pupici,

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Micky la ce dr mergi la Craiova? Prof Ancar o sa iti spuna ca fibromul subseros si mai ales daca este de dimensiuni mici nu afecteaza sarcina nehranindu-se din endometru.

Rache unde te-ai operat tu la ce dr?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Buna,
Am 36 de ani si de la 30 am aflat ca aveam un fibrom. Am incercat zeci de tratamente si inafara de 10 kg castigate si cateva mii de dolari pierduti nu am reusit nimic. Nu fac aici apologia tratamentelor naturiste, mai ales ca sunt convinsa ca in cel mult o saptamana voi merge la Bucuresti pentru embolizare uterina... totusi...
Cu 2 ani in urma am inceput un tratament naturist - aveam un fibrom de 7 cm - care consta in spalaturi cu ceaiuri timp de 3 luni, 10 zile tratament, 10 pauza si iar tratament. Acum am un copil de 7 luni si jumatate. Am dus sarcina in pat - 6 luni- dar am un copil. La nastere, fibromul avea 15 cm. La 2 luni de la nastere inca mai aveam dureri cumplite si sangerari abundente. Am reluat tratamentul si azi fibromul are 4 cm si nu mai am nici pierderi de sange.
Tratament: 2,5 l de apa se pun la fiert, cand fierbe se pune cate o mana - e important sa fie mana celei care face tratametul - de musetel, pelin si salcam. Se ia de pe foc si se lasa 15 minute sa infuzeze apoi se strecoara. Se fac spalaturi si si se sta in ceaiul asta cu sezutul minim 15 minute.

Am 2 prietene care au facut acest tratament si acum una are o fetita de 2 luni iara alta asteapta sa nasca in iulie.

Acest tratament nu reprezinta o rezolvare a problemei ci doar o ameliorare, de aceea cred ca operatia de embolizare e de preferat.

Va las acum caci moata mea - fiu-meu - striga dupa mine.
Carmen si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Servus, fetelor,
dar vad ca au aparut destule informatii aici, va multumesc din suflet!
Draga Rachel, pot zice ca esti o norocoasa ca ai ajuns unde trebuie si rapid! Iti urez insanatosire grabnica!
Subscriu la cerea transmisa de inscriere cu 'fibrom problems'.

O sa va tin la curent cu ceae ce voi face. pupici,

Coco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Coco,eu am fost o norocoasa intarziata, repet, pt ca mie nu mi-a zis nimeni nimic. Am aflat intamplator si tarziu (adica o luna am suferit ca un caine cu gandul ca intr-o zi voi ramane fara uter cand eu vreau un copil-adica vroiam vreo 5...).
Dar TU? VOI?
De ce nu ma ascultati?!
Si tu poti fi cel putin la fel de norocoasa, chiar maine! Puteai fi si pana acum, caci eu v-am spus de cateva zile bune.
(nu fac reclama la nimic, doar informez)
DECI? Eu nu stiu ce mai asteptati...
Va pup!

Ps:Coco,scis pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Monica-Elena, am fost la numerosi doctori in Craiova dar in problema sterilitatii mi s-au parut depasiti.
De aceea am mers la Bucuresti la prof. Ancar. De ce ma intrebi esti din Craiova?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina27 spune:

Draga Rachel,
Am citit ceea ce ai scris despre operatia de embolizare ....acelasi lucru l-am gasit si eu pe internet.....dar am senzatia ca esti totuisi mai bine informata decat mine. Si eu am fost diagnosticata cu fibrom uterin, in total 3 , iar cel mai mare de 3 ,37 cm, si sunt subserosi. Dine ce am citi eu pe net am inteles ca embolizarea nu se poate aplica fibromilor subesrosi.Mi s-a recomandat de unii doctori o operatie laparoscipica iar altii mi-au spus ca nu e nevoie ca nu impiedica o sarcina. Sunt disperata ca nu stiu unde sa ma mai duc si pe cine sa mai intreb ca sa stiu ce varianta aleg.Daca ai putea sa-mi dai un sfat as fi fericita.

Mergi la inceput