Va multumesc pentru ajutor ...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cine poate traduce va rog diagnosticul lui Mihai?
Trebuie sa-l trimitem la clinici, daca cineva a trimis deja, sa scrie aici pe forum clinica, mesajul si data la care a trimis. Adi, poate ne poti da tu adresa ta de email pe PM, sa o punem in mesaj, sa-ti raspunda si tie,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi4U spune:

Adresele de mail sunt t_v_adi@yahoo.com sau dreamer@vebso.ro sau parasutisti@acttm.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Adi ia legatura cu dl. dr. Vladimir Olteanu de la Klinikum Grosshadern, din Munchen. Domnul doctor este un neurochirurg foarte bun. Trimite-i toate rezulatatele de la tomografie si RMN (este foarte important) si dinsul iti va spune daca poate fi operat sau nu.
Din pacate nu mai am adresa de mail sau nr de telefon al d-l dr.
Fetele din Munchen te pot ajuat cu tel, sa il suni seara, poti vorbi in romaneste cu el si stabilesti unde sa-i trimiti rezultatele, prin fax parca la clinica.
O sa caut nr de fax si il voi scrie aici.
Uite am gasit 2 adrese de mail, parca una din ele nu este buna:

Vladimir.Olteanu.Nerbe@nc.med.uni-muenchen.de
Vladimir.Olteanu-Nerbe@med.uni-muenchen.de

Tu trimte mail, in romana, dar sa scri in germana pt cine este. Eventual poti scana si rezultatele, i le poti trimite prin mail.

Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21715
uite aici email, telefon, fax de la prof. Olteanu Nerbe

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianangi spune:

Papa, in cazul lui Bogdanel s-a vorbit si de o dr. care aparuse la Emil Hurezeanu in emisiune si care, de origine romana, spunea ca opereaza cazuri grave de copii (neurochirurg).
se numeste VERONICA PETROVICI, locuieste in Koln. Gasisem nr. ei de telefon pe internet (un fel de paginialbe.ro nemtesti) dar i l-am dat bobitei si s-a ratacit...Ne ajuti tu cu nr. de telefon? Si, daca tot esti in Germania, ai putea sa-o contactezi, doua minute, sa vedem cum facem ceva si-n directia Koln?
MULTUMIRI, MULTUMIRI, MULTUMIRI...
(in agenda mea cea vraiste si jerpelita am notat nr. 02.21/43.28.97, nici macar nu stiu daca e nemtesc...)

"Nu exista dragoste.Exista doar dovezi de dragoste" Jean Cocteau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Am gasit tel dr. Vladimir Olteanu:
0049 89 79 16 082
La numarul asta l-am contactat noi, seara pe la ora 19 ora Romaniei. Am vorbit in romana si ne-am inteles perfect.
Multa sanatate, Doamne ajuta ca Mihai sa se faca bine.

Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Multumesc pentru nr. de telefon. Am luat legatura cu domnul doctor si a spus ca nu vede de ce nu ar fi operabil. Daca sunt decis sa-l operez in Germania la spital la dinsul exista si clinica de pediatrie. Asteapta de la mine toate analizele in original pentru a spune sansele de reusita a operatiei si o scrisoare cu rezumatul fiselor de observatie de la un doctor din Romania. M-a atentionat si in privinta costurilor (12 zile - 8000 euro, fara a se sti dinainte durata spitalizarii).
Ramane deocamdata sa obtin originalele analizelor si sa vad care este posibilitatea de deplasare a lui Mihai.
Mihai e mai bine, nu mai are secretii sangvinolente pe traheostoma dar nu mai ia in greutate.
Astept in continuare ajutorul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Adi spune ce mai trebuie sa facem.
Vrei sa urmezi pista cu operatia in Germania?
Sa gasim pe cineva sa traduca in germana diagnosticul? Cum va fi transportul?
Sau vrei sa mai incercam si la alte clinici? In America?
Crezi ca trebuie sa incepem o campanie sa stringem fondurile pentru operatie? Cit e nevoie?
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Draga Adi,

Iti recomand sa ceri opinia domnului doctor Mircea Radu - este unul din cei mai buni neurochirurgi din tara - este directorul Spitalului de Neuro din Brasov.
este un om minunat si te va indruma. Iti trimit pe private numarul de mobil.
Multa sanatate micutului si ai sa vezi ca D-zeu va va ajuta

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru ce faceti pentru Mihai.
Ce este de facut, asta ma intreb si eu si cred ca trebuie sa urmez urmatorii pasi:
- sa vedem daca in tara se mai poate face ceva (pentru alte detalii rog PM);
- sa obtin tomografia (eventual in format digital de la tomograf), ecografiile transfrontanelare si scrisoarea cu rezumatul foii de observatie;- sa trimit toate acestea in Germania la domnul doctor Olteanu;
- sa le pun pe un site pentru voi, cei care ma ajutati pentru a le retrimite catre alte clinici si a traduce scrisoarea.
- daca se poate opera in Germania si Mihai va putea fi deplasat acolo, sa imi dati si mie toate informaiile cum trebuie sa fac in legatura cu un ajutor financiar, vize, transport si asistenta medicala pe timpul transportului si orice alte detalii ce trebuie sa le pun la punct aici in Romania.

Daca mai aveti si alte sugestii sau sfaturi cu ce am de facut va rog sa mi le scrieti. Tin sa precizez din nou ca am deschis acest subiect tocmai pentru a afla ce am de facut pentru ca nu mai stiu ce am de facut.

Pentru alte detalii numarul meu de telefon este 0722.399.269.

Nu stiu inca daca cineva a tradus diagnosticele de mai sus (cele transcrise din F.O.) si daca le-a trimis la vreo clinica.

Mergi la inceput