Prietenie intre barbat si femeie
Raspunsuri - Pagina 4
Anamaria-Livia spune:
quote:
Originally posted by ellaalba
Iaca io-s Gica contra!
Eu cred cu tarie ca nu exista prietenie intre un barbat si o femeie...unul sau altul au atractie erotica fata de celalalt. Si nu sunt paranoica! Din ce am trait vorbesc si dupa ce am discutat si cu altii care sustineau aceeasi teza ( a prieteniei pure )au ajuns la concluzia mea!!!
Incercati sa analizati relatiile pe care le aveti cu parteneri de sex opus, "la rece" si imi veti da dreptate!
Ai dreptate. Prin prisma celor traite de mine, pot sa spun ca nu exista "platonic" intre barbat si femeie, decit in masura in care este (auto)impus. Dar, in acelasi timp aceasta impunere, lasa urme in relatie, ii da la un moment dat un aer de stânjeneala si nefiresc. Eu m-am inteles intotdeauna mai bine cu barbatii decit cu femeile, insa numai la modul "camaraderesc". Am avut la un moment dat un prieten (sau cel putin asa il consideram eu), care s-a dovedit ca avea cu totul alte sentimente pentru mine si care indura cu stoicism confesarile mele despre cine stie ce probleme aveam cu iubitul. Cind am aflat mi s-a facut mila si s-a naruit totul.
cipcipcip spune:
Eu n-am putut niciodata sa fiu prietena cu un barbat, sint prea cocheta pentru asta...Daca nu incerca nimic, ma simteam jignita...Va dati seama
mihaelabebe spune:
Nu cred ca existe prietenie platonica intre un barbat si o femeie!
Pupici!
mihaelaH
ankka13 spune:
Din punctul meu de vedere exista . Eu am trait-o .Cel mai bun prieten a meu este si acum ca un frate pt mine .Din facultate eram frate si sora si acum cateva luni m-a vizitat dupa 3 ani de distanta .El locuieste in Israel .Mi-a cunoscut si sotul cu aceasta ocazie si se inteleg de minune .Ne scriem si ne sunam saptamanal
Adela99 spune:
Si eu cred ca exista prietenie platonica intre un barbat si o femeie, ceea ce nu inseamna ca trebuie sa fie "cea mai buna prietena", prieten ajunge.
"Un om nehotarat ajunge la fiecare pas pe pragul unei alternative, adica in situatia de a vedea ca este intr-adevar o fiinta libera. Un om hotarat este lipsit de acest neajuns."
Lucian Blaga
carrie spune:
povestea mea de dragoste a avut la baza o prietenie platonica.sotul meu a fost prietenul meu cel mai bun timp de 5 ani, apoi am vrut amandoi mai mult desi stiam ca riscam sa pierdem tot.acum suntem cei mai fericiti oameni din lume, ne-am casatorit acum 5 ani si avem o minune de fetitza.
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(9 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
andreeacc spune:
DA! DA! DA!...am doi prieteni f buni pe care ii cunosc din timpul scolii generale , intre timp toti ne-am casatorit si credeti-ma am ramas ca fratii....poate o fi de vina varsta la care ne-am imprietenit...cine stie?
Andreea si Sebastian - 07.10.2003
http://community.webshots.com/user/andreeacc
ruxij spune:
Cred ca depinde ce fel de prietenie. Daca este vorba despre o camaraderie mai mult, se poate, dar o relatie f. stransa, cu intalniri (nu telefoane) dese, impartasirea tuturor secretelor etc., nu prea cred. Trebuie sa fie tipul extrem de neatragator, ceea ce nu inseamna ca el nu este atras de tine. Cel putin unul dintre cei doi este atras de celalalt. Chiar dc. nu se intampla nimic, gandul exista. Altfel, doar dc. unul din doi e homosexual:))
ruxij
nemo spune:
Eu am doua prietene femei, doar ca nu este o prietenie la fel de strinsa ca si cu baietii. Dar e stabila (15+ ani).