Prietenie intre barbat si femeie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Da eu cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Este un vechi cantec german, ceva care tradus ar insemna "Orice femeie are nevoie de un prieten de familie". Nu stiu daca e gandit ironic, dar eu mereu am avut cate un prieten dintr-asta si tare fain a fost. Pe de alta parte, totzi cei care mi-au fost prieteni au fost candva indragostitzi de mine (au fost doar 2 persoane, nu mai mult). Asha ca, pe undeva, cred ca sentimente exista mereu macar de o parte. si mai cred ca intre o prietenie dintre barbat si femeie, amandoi au enorm de castigat.

Lorelei & Family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

DA!, de o mie de ori DA!

am doi prieteni, extraordinari! ne sfatuim mereu, ne spunem totul! de cite ori am avut nevoie de sprijin, au fost alaturi de mine, si, evident, si eu am fost alaturi de ei. nu stiu, poate din cauza ca mi-am dorit mereu sa am un frate... habar n-am. sincer, ii iubesc ca pe niste frati mai mari, si tare mi-e dor de ei, acum ca mi-ai amintit de ei...
NU simt DELOC atractie fizica fatza de ei (amindoi sunt blonzi, pe cind eu am avut mereu prieteni bruneti, si sotul tot brunet e). poate ca in alte cazuri, alte femei au simtit si atractie fizica fata de prietenii lor, dar la mine chiar nu a fost cazul

oriunde ati fi, fiti uniti, dragi romani...
http://community.webshots.com/user/atomskin-date

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Eu nu cred in prietenia platonica dintre o femeie si un barbat. Poate din punctul de vedere al femeii. Dar barbatii...in mare parte, gindesc de la briu in jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

da, din toata inima. vorbesc strict in cazul meu, fara generalizari. femeile, intre ele, ca prietene, nu rezista in relatii de cursa lunga, nush de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Da exista,categoric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Sigur ca exista,uneori poate fi mai solida si sincera decat o prietenie intre doua femei.

Sorina.
"Zambeste,maine poate fi mai rau!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina Doina spune:

Mi-aduc aminte ca Cesare Pavese (sper ca nu gresesc numindu-l) spunea ca prietenie platonica intre un barbat si o femeie poate exista in doua imprejurari - fie cei doi sunt extraordinar de diferiti ca varsta, fie sunt, ambii, extrem de inteligenti . Altfel, unul dintre ei sigur va "devia".
Subscriu intru totul la aceasta parere.

Trebuie deci sa le felicit pe doamnele care au marturisit ca au best-friends apartinand celuilalt sex. Cum nu-mi inchipui ca respectivii domni ar fi nonagenari, inseamna ca se incadreaza la cazul al doilea - adica, pe cale de consecinta, doamnelor, sunteti extrem de inteligente !
Q.E.D.

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Corect, la un moment dat (cel putin) unul din ei se va intreba daca relatia n-ar putea atinge si alte aspecte.

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput