Fete din Austria ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

ma rog , trebuia sa fie "petrecut", nu "petrecur"...scuzati....oboseala

andreeacc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutare si de la noi.
Cam cu intarziere...dar suntem tare ocupati cu Bubu.Astazi am fost la plimbarica dar la apucat pe bietul copil foamea si fuga inapoi, caci eu cascatila tocmai astazi am uitat sa iau biberon incalzit de-acasa.Si numai bine ce ne-apropiem de casa, adoarme Bubu la loc, si ne-am pus si-am mai dat o tura la bloc ca sa ne mai plimbam si noi.

Andreea, si sotul meu povestea de capusele astea, si noi cam evitam iesirile in locuri necunoscute(a se citi paduri si alte zone cu multa verdeata).Va puteti plimba prin alte locuri, nu e musai sa mergeti departe pentru o oaza de verdeata.La ce pediatra/pediatru mergi?

Carolada...ai venit dom'le..ce e cu tine????da si tud e stire ceva sa stim.Hai cu povestile......ce te-ai ascuns???

Alina e la baute.. cine stie cand vine pe-acasa...hi hi hi...Sri-ule sa faci rost de loc si toate cele ca musai trebuie.Asa...eu ma voi prezenta cu una bucata copil.. si una bucata mama.....bineinteles cu ..., dar cred ca venim dimineata si ne intoarcem seara, ca saracul copil la 3 luni ce-o sa-i fac pe drum si alte alea..??Intelegeti si voi, nu??Dar vin-am zis am zis-si adevarul e ca de-abia astept...

Asa..si va rog eu mult fara sarbi..prefer austrieci..Loredana..ai si tu tema pentru acasa, cautati cautati fetelor!!!

Anto..e ocupata...asa..cine n-a mai semnat condica, ia sa vad...

Maine sper sa fie frumos si sa ma plimb mai mult cu Bubu pe-afara.Am observat ca la ora 10 ziua are chef de iesit afara, isi cere baiatul drepturile, iar mama trebuie sa se conformeze, tatal fiind rareori acasa.Si ce-i place la plimbare....parca ar fi baiatul meu...

Pupici si asteptam vesti noi si bune.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Babee pedriata lui Sebastian este Marina Marcovich, mie mi s-a parut f de treaba, are un cabinet particular in districtul 19 si poate consulta la cerere si la Privatklinik Dobling tel 360660....intre timp am descoperit pe internet un site cu adresa si tel medicilor din viena...sunt si multi doctori romani, inclusiv pediatrii.....problema e ca sunt in alte districte si mie mi-e cam greu deocamdata sa strabat orasul. http://www.wien.gv.at/index/arzt.htm

si inca 2 probleme mai am, ca deeee.... picata si eu din luna pe aici...cum pot gasi o baby-sitter de incredere, nu prea imi vine sa il duc pe Sebastian asa micut la cresa, dar uneori as mai avea nevoie de cateva ore libere
cea de a doua se refera la un profesor de germana care ar putea veni acasa, asta tot din cauza lui.....cei de la firma sotului meu mi-au recomandat o scoala unde ar fi avut si childcare dar ce conditii erau acolo..........copii erau supravegheati de 2 doamne care aveau si alte preocupari si erau pusi la gramada mai mici si mai mari, asa ca riscul de a lua vreo boala era f mare, iar cum Sebastian nu are toate vaccinurile facute, am zis ca mai bine nu risc....
daca aveti alte solutii ptr problemutele mele, ar fi tare bine....

Andreea

Mergi la inceput

am avut timp, in sfarsit, sa creez un mic album ....daca sunteti curioase sa ne "cunoasteti" http://community.webshots.com/user/andreeacc

Andreea si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Fetelor spuneti-mi si mie voi cum puneti poze pe net? Ca eu sunt cam in cap si nu reusesc, am incercat sa pun si eu ca si andreeacc, mi-am facut un cont si trebuia sa imi trimita ceva in adresa de email ca sa fie valabil contul... dar tot astept si in email nu apare nimik si vreau sa pun si eu poze cu noi ... cu Lisa in primul rand ...

lore

Mergi la inceput

Andreeacc ... ai o scumpete de baietel sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatos. Dar cate luni are Sebastian al tau de sta deja in scaun la masa? L-ai pus si in premergator? Lisa are 5 luni si 2 saptamani dar parca nu am curaj sa o pun in scaunel.

lore

Mergi la inceput

draga lore, in privinta pozelor nu ma dau vreo profesionista, ca nu-s, dar iti zic cum am facut eu....am intrat pe site-ul community.webshots.com, cand mi-au cerut adresa de e-mail, prima oara le-am dat-o pe cea de pe yahoo si nu am primit nici un mesaj, asa ca le-am indicat-o apoi pe cea de la hotmail si am primit mesajul lor imediat insa in "junk mail", iar nu in "inbox"...asa ca verifica-le si tu pe amandoua...succes
sebastian are acum 5 luni si o saptamana....de la 4 luni vroia sa stea in fundulet insa pediatra lui a zis ca e mai bine sa asteptam varsta de 5 luni, dupa care usor, usor (cate 10-15 min la inceput), tinut intre perne sau in scaunelul de masa o sa invete sa stea si singur. .....cat despre premergator, nu nu l-am pus si sincera sa fiu mi-e cam frica sa il pun ptr ca in casa avem mici denivelari (parchet/covoare) si mi-e teama sa nu cada...
voi ce credeti fetelor de premergator?

Andreea si Sebastian

Mergi la inceput

Draga Andreea! si Lisa a facut la fel, de pe la 4 luni vroia in fundulet si la fel ca si tie medicul mi-a zis sa mai asteptam putin... Acum deja e inebunita, sta mai mult in fundulet decat culcata. Am sa aduc si eu scauneleul, ca e cumparat de inainte sa se nasca dar tot mi-a fost frica sa o pun in el si am sa incep sa o pun in scaunel. Eu am pus-o prima data in premergator acum cateva zile, mi-a fost tare frica sa nu pateasca ceva fata, dar medicul mi-a zis ca pot sa o pun dar sa nu stea prea mult timp in el,dupa ce am pus-o prima data cand am luat-o afara a inceput sa tipe, deja sa indragostit de el cu toate ca inca nu merege cu el, dar vrea macar sa stea :))). Daca o tine asa in continuare luna viitoare o pun in .
Si am reusit si eu pana in sfarsit sa pun poze.... deci cine vrea sa ne vada apasati aici ...

http://community.webshots.com/user/lisa_mica28

Va pupam

lore

Mergi la inceput

Draga Lore, sa iti traiasca! Este la fel de frumoasa ca si mama ei!

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

http://community.webshots.com/user/andreeacc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Lore am vazut pozele ,sunteti o familie reusita , Lisa -Marie e o scumpa,sa va traiasca .
Andreea nu stiu de ce nu pot sa vad pozele tale,i-mi arate ca nu e nici o poza in album

Mergi la inceput