Fete din Austria ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Scuzati va rog "chiuleala", dar am avut musafiri: "profesoara mea de schi" (de fapt o amica din Timisoara) īn persoana, plus un amic de-al ei, tot schior. Si se punea īntrebarea daca mergem sa schiem ("miau-miau, cum vrei tu, ca noi oricum toata ziua schiem..")
S-o credeti voi c-am schiat ! "Ora unu a venit, omu“negru n-a sosit !) Īn loc de ora 12 care s-a facut 13 (pe-asta n-o regret, ca am dormit de voie, de parca presimtisem) au sosit pe la 16. E drept ca aveam o lene maaare (de-aia sovietica), dar cīnd ajung sportivii la mine, de ce credei ca se apuca ???
Stralucea afara frumusete de soare, voiam sa le arat cu mīndrie Salzburg-ul - īn loc de asta am stat de povesti si la hlizit si pīna tīrziu (- as minti daca as spune ca nu mi-a placut...numai ca a doua zi ei pareau cam , i-am condus pīna la iesirea spre Autobahn, dupa care m-am īntors acasa si m-am tolanit bineīnteles la loc īn pat- nici nu se racise !)Naja, mortii cu mortii si vii cu viile !

Fetelor dragi , sa stiti ca īmi paruse cumva rau ca am scris chestia aia cu sīrbii - pentru ca eu nu sīnt nationalista (pur si simplu nu am timp de astfel de prostii), din partea mea, dea Domnul sa traiasca fiecare cu fiecare īn pace si īn buna īntelegere. Si uite ca totusi mi-ati confirmat ce am scris...
Eu nu am iesit īn Europa/libertate pentru a ma izola īntr-un cerc īnchis precum musulmanii sau sīrbii - scuze, eu asa īi numesc global pe cei din ex-Jugoslavia, n-am nici o rabdare sa-i spodevesc pe toti si sa aflu care e cel mai breaz dintre cei breji si de ce s-au ciomagit 10 ani si de ce se urasc asa naprasnic... Pentru mine nationalismul este o prostie.
Va citez acum ceva ce-a spus cineva (nu eu),cīndva si undeva:
"Patriotism īnseamna a iubi tara īn care te-ai nascut.
Nationalism īnseamna a urī pe toti ceilalti care nu sīnt de natia ta."
... Vedeti si voi, fetelor, cum vine raspunsul de la sine ?

Noi am avut norocul sa aterizam īntr-o tara civilizata, functionabila, cu un īnalt nivel cultural si social, plina de traditie, de istorie si de arta - iar noi trebuie sa ne adaptam. La asa ceva ma adaptez de bunavoie si cu placere pe cīt pot eu, cu dragoste si respect - jos palaria !
Om liber fiind, n-am nici o nevoie sa ma ascund prin colturi si n-am /n-avem nevoie de nici un surogat de Balcan. Noi stim ce-am facut cīnd am schimbat locul, si daca ne-am dus spre Vest īnseamna ca voiam lumea toata, libertatea !... Nu-i asa ca ma īntelegeti ? Romānii sīnt deschisi, īncearca sa iubesca tot, sa īnteleaga tot, romānii sīnt cosmopoliti, cu minte si inima deschisa pentru tot !

Asadar, SRI drag : fa-ti cu cinste datoria de onoare ce te asteapta ! Eu as zice sa te īntīlnesti cu Lore, cu ocazia asta (mareata) va si cunoasteti, mai stati si voi la un pahar de vorba, inspectati īmprejurimile si īncercati sa ajungeti la o concluzie pīna de Ziua Muncii (traiasca ) 1 Mai.

Am vazut ca lumea vrea ba afara la iarba verde (de parca am sti ca nu ploua), ba īnauntru, sa nu ne fie frig, etc. Asadar:
- chestia cu gratarul (nici nu stim daca este permis īn locul cu pricina)- va sfatuiesc s-o uitati: habar nu aveti ce deranj este (oau, am experimentat), sa cari toate alea (mai mare daraua decīt ocaua)- si de ce ???
- cred ca bunul nostru SRI īmpreuna cu Lore vor putea gasi un local civilizat, care are si gradina/terasa - si mai vedem noi daca ploua sau e soare !
- am ales ca loc de īntīlnire Linz, tocmai pentru a-l face accesibil tuturor, e cam la mijloc. Sa nu uitam ca unii din voi vin cu , trebuie sa ne gīndim si la ei-
- Anto propune (conf.convorbirii telefonice) ca acei care sīnt prea de departe sau doresc/au timp si chef, etc- sa poata ramīne o noapte īn zona Linz. Anto se va informa si ne va spune care e cea mai convenabila/economica varianta. Eu de exemplu, daca tot vin, ramīn acolo īn seara de sīmbata si plec a doua zi. Cine mai ramīne ? Anto& Co, Toria % Co, eu - si mai vedem mai departe.

Mai avem putin de lucrat la planul asta, dar vom lucra īmpreuna si sper sa iasa bine - trebuie numai sa vreti, ca mine , ca Anto , ca Toria (sper), ca sufletistul nostru SRI , acum aliat cu Lore !
...Ca Babee, care vine cu prunc nou-nout si frumos...!
Cu putin noroc vine si Corolada (cu sau fara acte) si-o s-o antrenam la

...A, sa nu cumva sa uit sa va spun, dupa ce petrecui iarasi (contrar juramintelor )o seara īntreaga la computer:

Sīnteti o gasca tare simpatica !

Pe Corolada promit solemn s-o consolez īn cazul īn care a pus deja iar piciorusul pe pamīnt austriac. Numai sa ma sune, o rog frumos

Vad c-avem un car de treaba, fetelor !
Nimic mai bun pe lume, decīt gīndirea pozitiva !

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

gata si eu pe teava...
Doamne ce ne-am mai plimbat astazi....intai dimineata eu cu Bubu, apoi dupa 3 cu Vio si Bubu...cred ca minim 7 km i-am facut astazi..pe jos, nu cu masina.Vum vumul e programat pentru maine...
Lore...scumpa tare Lisa...miam miam.... ma gandesc cand va trece timpul si il vad si pe Bubu asa mare..curand va fi raspunsul, nu???
Andreea...nu am reusit la tine sa vad pozele, poate e ceva setat aiurea.Si totusi..cum de Loredana le-a vazut????Fa-le ceva sa te/va vedem
Nelke...plimbareata si petrecareata.Bravo tie..ca ai cu cine....Eu vin de 1 Mai, dar nu ramanem peste noapte, stiti si voi cum e cu astia de-abia iesiti din gaoace..dar venim....
Alina s-a intepenit la bere din cate-mi dau seama .Si eu pofteam la berica cand eram.., si mai frigeam cate una mica de 0.33 si acum nici sa nu vad.Sigur era Bubu cel cu pofta de bere.
Ai pupici la voi ca merg sa-mi tin sotul de vorba nitel..ca intre

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

si ..uitasem..avem si noi pozici noi..de vineri...aici:

http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/gbacanau/album?.dir=/4f7f

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

, habar n-am ce s-a intamplat, ca eu tocmai ce am verificat si merg acuma.....cat priveste 1 mai, ma treceti si pe mine pe lista va rog cu bb si sot

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

http://community.webshots.com/user/andreeacc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Babee, deci asa, te iei de mine, ca merg si eu la berica . N-am baut berica dar am mancaaaat, de facusem o buuuuurta, asa aratam si eu a graviduta . Aperitiv, fel principal si desert...unde oi fi avut atata loc???? Totul mexican, mai putin desertul...miam miam miam...bananute cu inghetata, sos de caramel, frisca, totul pe o platforma de cornet d-ala crocant...o nebunie . La mexicani bag in mine de ma uita Dumnezeu

Azi m-am luptat cu sufletel, nu contra lui, sa dam de cap la calculatorul lui, a downloadat ceva si a inceput sa ma intrebe ce sa faca , ca si cum eu le stiu pe toate...asa ca m-am pus de citit forumuri de tehnica cumputerista. Acum sunt toba de carte

Fetelor, Loredana si Andreea, v-am vazut ingerasii , sunt de-a dreptul invidioasa , vreau si eu sa fac asa copii frumosi!!! Sa va traiasca!!! Plus pozele noi cu ingerasul dolofan al lui Gabi

Nelke, cred ca pana la urma tot ne bagam la un restaurant, ceva :) Si voi fi linistita ca - Fie vremea cat de rea, eu imi vad de berea mea- Poet trebuia sa ma fac Vorbesc si Lore si gasim ceva sa va placa si sa nu ne alergati Nelke, ramai peste noapte aici? Vii cu masina? Sa incep sa ma uit dupa ceva convenabil, sa fac sapaturi, informativ. Abia va astept la barfa

V-am pupat, caci sunt obosita, au venit si la mine pe scara cu bordmasinile, de la 8 dimineata...la mine e somul cel mai dulce la ora aia:) I-am injurat, evident, iar acum, numai din cauza lor, sunt numai cu gandul la perna

Lista de 1 Mai: Nelke, Toria, Loredana, Babee, Anto, Alexagandi, Andreea, Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Buna fetelor ... hmmm... la noi e asa o vreme frumoasa, in sfarsit cred ca a venit si primavara mult asteptata cel putin de mine si de Lisa. Babee ai un baietel ca un ingeras, foc de frumules. In curand va fi si ela mare... si va merge cu premergatorul si va manca papica cu lingurita.... Nu stiu ce e cu pozele puse de andreeacc ... eu am reusit sa le vad ieri... frumosi parinti, frumos copil . Noi ne luam azi masinuta, cariciorul si mergem sa ne plimbam mult mult....
O zi placuta la toate ...

lore

Mergi la inceput

Alinah , eu am sa vin cu masina (poate o iau si pe Corolada daca e cuminte) si ramin bineinteles o seara cu gasca .
Daca pīna si sotul tau a īnceput sa-ti ceara sfaturi īn privinta computerului, īnseamna ca esti mare !

Ziceam ca Anto ar avea o idee legata de cazare - n-ai vrea s-o cercetezi (ideea) putin ? Este www.youthhostel.at.

Anto, pisica ta va avea pisicuti ?
Tare drag mi-ar fi un pisicut, dar nu pot lua un animalut numai din egoism si sa-l vad apoi ca este nefericit. Eu sint toata ziua la serviciu, cum sa stea o pisicuta singura si sa plinga prin casa ? Si ce fac atunci cind plec in concediu ? Ele mai au nevoie si de gradina, de tovarasi de joaca - poate cīndva, hat departe, cind oi fi la pensie...
Cat, ą propos de pisicute, ti-am trimis un mesaj - citeste-l si mai vb.

Pe restul va salut, ca acum tre“sa īnchei.

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Si de la noi salutari la toate si aici a venit primavara si e frumos afara si plecam la plimbare si noi.Am sunat pe Carolada dar raspunde mobilboxul oare ce o fi cu ea?Restul de fete unde sint de nu mai scriu nimic au plecat in concediu si noi nu stim nimic.Alina sa ne spui ce ai gasit si pe unde sa ne orientam cu cazarea sa nu fim asa departe.Andreea nici eu nu pot vedea pozele numai pe a lui Lore le-am vazut e dulce micuta voastra sa va traiasca si sa va bucurati de ea.Cat draga ai primit calendarul de la mine?Am vazut poza cu Daria ce fata serioasa avem nu a scos nici un zimbet asa pentru Mos craciun sau nu i-au placut cadourile?Sa ne anunti cand pleci la Romania.Monica nu mai scrie nici ea la noi de ceva timp,ia treceti fetelor la semnat condica pina nu va pune SRI-ul absente.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Salutare fetelor, in sfarsit a venit si la noi, in Linz, primavara . Parol, am vazut-o pe geam!!!
Eu ma lupt cu pc-ul lui sufletel...am invatat lucruri noi ieri si azi, dar asa am mai descoperit si eu cate ceva smecherii .
Nelke, gata, am CD-urile pentru tine. Endlich

M-am uitat pe linkul de la Anto, se stie, youthhostelurile astea sunt foarte convenabile. Preturi mai mici nici ca gasesti, doar pe la tara, la Gasthofuri stiu preturi asa, dar sunt si la 30-40 km de Linz. Youthhotelul asta este destul de aproape de gara, deci cred ca e cea mai buna solutie. Pretul era afisat de 19€ cu mic dejun/persoana/noapte.

Vorbiti de pisicuti, eu vreau catelus jucaus, ah ce dor imi e de cei de acasa, de la Romanica . Dar o sa ne luam cand ne mutam la casa si dupa ce vine -ul.

Lista de 1 Mai: Nelke, Toria, Loredana, Babee, Anto, Alexagandi, Andreea, Alina.

Mergi la inceput

Alinah , dau o gramada de bere si alte pileli pe chestia CD-urilor !
Esti mare ! (si tare )
Hotelul pare foarte OK, mai ales ca e pe līnga gara - ca Anto vine cu trenul. Deocamdata sīntem pe lista de cazari: Anto & feita, Toria & 2x copii si eu. Se mai īnscrie cineva ? Viena ?
SRI-ule, multumim , sa ne traiesti !

V-am pupat ca am plecat
Bis morgen.

Nelke

Mergi la inceput