Fete din Austria ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 10
anto spune:
Tori cum a fost ieri drumul?
Spune-i lui Alice si un buchet mare de
Sa aiba parte numai de bucurii in viata si tot ce-si doreste sa i se implineasca
Cat spune:
TORI draga, sa-ti traiasca fata frumoasa ! La multi ani, Alice scumpa, sa ai parte numai de bucurii si impliniri si sa ramai la fel de vesela!
Am sunat la voi sa va uram in "direct" dar nu raspunde nimeni la.
pentru tine, Alice si de la noi. Petrecere frumoasa!
Catrinel si Daria
alexa22gandi81 spune:
Buna!
Alice LA MULTI ANI,mult noroc in viata,numai bucurii si multe realizari.
Babee ma bucur ca e bine printisorul tau,multi pupici si ai grija de el.
Alina sotul impusca tot ce se misca,asta inseamna ca si caprioarele sunt incluse si acasa avem un urs ce l-a inpuscat in Canada,asta e pasiunea lui.Ce face burtica?
Va pup pe toate.
alexandra
carolada spune:
buna fetele,
LA MULTI ANI si din partea mea pt.Alice,Toria!fetelor ,cand vorbeam cu toria pe YM,a aparut si Alice si zice:cand vii la noi?si daca am copii,faza dura e ca ea nici nu ma vedea sau auzea,ca eu n am microfon si webcam ,dar eu ii vedeam:)eh,curand sper sa o vizitam si pe toria c a venit primavara!
hai ca plec e tarziu ,ursuletul meu imi trimite bezele din dormitor
Noapte buna,copii!
carolada
amelia spune:
Dragele mele,
Intru si eu ca sa semnez condica . Sunt un pic trista ca de la 1 aprilie se muta serviciul lui Pisi de aici, din cladirea unde este acum si unde ne era asa de bine (ca era la 5 metri de casa) si veneam si eu - la orele pe care le vedeti - la internet. Nu se muta departe sediul, doar la 2 statii de tramvai mai incolo, dar totusi imi va fi greu, ca ma mai ajuta cu caruciorul, daca aveam nevoie de el doar il sunam si in doua minute era la usa, lua si el pranzul acasa ... Dar poate tot raul spre bine, ca asa ne vom pune si noi internet si-o sa pot sa va scriu mai des!
Eu am si vesti bune si vesti proaste sa va dau. Cu care sa incep?
Vesti bune: am fost plecati in week-end in Elvetia, la Zürich, cu avionul , cu niste bilete pe care le-a castigat Sanducu la concursurile pe la care tot butoneaza el pe internet. Zborul cu avionul a fost OK, fara probleme, puiului i-a fost bine. Vremea a fost insa cam nasoala , ne-a batut vantul, a fost frig, dar macar nu ne-a plouat . Orasul e frumos, am stat chiar in centru, la un hotel de 3 stele, in zona veche si deci am putut vedea la pas toate obiectivele turistice. Dar deja observ ca toate orasele astea europene sunt la fel, deci daca-l vezi pe unul, poti sa bifezi ca le-ai vazut pe toate.
Ne-am plimbat si cu vaporul pe Zürichsee, lacul fiind atractia numarul 1 a orasului. A fost placut, foarte placut . Dar una peste alta, al naibii de obositor. Am fost franti dupa astea doua zile traite atat de intens, incat cand ne-am intors a doua zi seara, plecati doar cu o zi in urma la 6 dimineata, am zis ca parca ar fi trecut o saptamana! Si cu puiul e destul de greu...
La capitolul vesti bune sa va mai zic ca suntem toti trei sanatosi, lucru care ma bucura foarte mult .
Si-acum sa trec la vestile proaste. Una dintre ele ar fi ca tatal lui Sandu este de azi in spital, a suferit o comotie cerebrala, dar se simte bine.
A doua veste ar fi ca am dus fata, dupa cum stiti, 3 zile la gradinita, dar a plans intruna . Asa ca am retras-o! Dar nu definitiv, pentru ca ne-au facut propunerea sa sa ne pastreze locul si s-o readucem in toamna, cand incepe noul an scolar. Pentru ca - zic ei - va avea 2 ani atunci si se va acomoda mai bine. Dar culmea e ca fata plange si n-are chef de nimic doar cat sta acolo singura, cand vin eu si-o iau si vede alti copii pe hol, se uita cu interes la ei si le zice "bebe", chiar si "cucu-bau", deci are chef de joaca. Cred ca e ceva legat de educatoare, probabil n-o place.
Intrebai, draga Anto, de ce o chinui si-o duc la gradinita daca nu-i place. O duceam numai pentru binele ei, ca sa nu devina nesociabila, sa aiba alti copii cu care sa se joace , ca suntem singuri pe meleagurile astea. Plus sa invete lucruri noi, de la educatoare, dar si de la alti copii mai mari , stiut fiind ca puterea exemplului copiilor mai mari e cea mai sigura metoda de invatare. Si eu am avut mereu impresia ca aceia care au fost dati de mici la gradinita au fost mai descurcareti in viata si mai de gasca. Am sperat sa-i placa si sa se simta bine acolo, dar n-a fost sa fie ...
Si Anto, tot cu tine mai am o treaba : ce-ti mai face pisica? Cand face puii? Sunt profund interesata de un pisoi, ca imi plac pisicile de nu mai pot . Ei, zic si eu asa, ca aici n-avem voie cu animalutze ... Dar totusi sa ne ai in vedere , poate ne mai gandim si iti cerem una. E de rasa?
Toria, ii spun si eu fetei tale! Sa-ti traiasca si sa aiba numai bucurii si impliniri in viata!
Gabriela, ma bucur ca puiul tau e acum bine . Dar totusi, ce-a avut pana la urma? A mai avut altceva decat alergia la pampersi?
Alina, pacat ca nu ti-ai "pozat" puiul, sa-l vedem si noi . In ce saptamana de sarcina mai esti si cum iti mai e cu sanatatea?
Fetelor, sorry , dar inca nu ne-am hotarat daca sa venim sau nu la Linz. Am vazut cat e de greu cu Ana Maria pe drumuri, ca nici in mijloacele de transport nu mai sta locului. Dar mi-ar place sa ne vedem si sa ne distram impreuna . Mai imi acordati putin timp de gandire? De fapt timp de convins sotul ...
Uitati, am gasit aici un link cu hotelurile din Linz, poate va intereseaza ceva de pe-acolo:
http://www.linz.at/tourist/hotel_suche.asp
Va pupic dulcic!
Cu drag, Amelia si Ana Maria
P.S.: Tot incerc de fiecare data sa scriu mai putin, ca sa nu va plictisesc, dar nu reusesc . Cred ca se aduna prea multe de povestit fiindca intru asa de rar pe net...
carolada spune:
buna fetelor,
loredana,sa traiasca si fetita si bunicul(tanar,nu prea arata a bunic:)
fetelor,mi am vizitat neamurile austriece duminica si luni(cumnati,cumnate,nepoti etc.)am trecut si prin vienna dar n am avut timp de vizite sa l vad pe bubuam fost la jedenspeigen la granita cu slovacia,am vazut caprioare,pivnite de vin-astia au pivnitele separat,in casute ,nu ca la noi ,beci sub casa.
mancat iepure salbatic,baut lichior soc,placut toate. placut si familia,mie imi plac austriecii,nu s asa reci cum zice lumeaatata ca mi a fost rau de masina prin stiria ca si acolo am fost,numai serpentine,mai multe ca in ro
alexa,ce faci ce face bebe,creste,creste?cand vii la salzburg?
amelia draga,nici o problema,poti sa scrii cat de mult vrei,eu una citesc totul cu atentie,nu ca altii
babee,cand vii pe YM sa mai vorbim de mutuleii nostri
la toate si sanatate,
carolada
TORIA spune:
Va multumesc fetelor pentru urari,si din partea lui Alice la fel asa sa bucurat de mesaje si ieri a fost tot pe telefon cand suna fugea la el si tare mult se bucura va multumesc inca odata.Anto drumul a fost OK dar partea nasoala e cam fost singura,Audi fuge fain imi place dar trebuie sa-l curat ca e tare murdar interiorul.Aici e frig si mai si ninge dar nu se mai prinde se topeste imediat.Acum trebuie sa plec la sotul la firma sa duc numerele albastre inapoi si de la 1 Aprilie o sa inscriu si eu masina atunci sa vezi plimbareala,poate va trag cate o vizita asa scurtade o cafeluta si o .de la noi pt voi.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
Babee spune:
Salutare....
Intai si intai pentru Alice...Sa va traiasca Vitoria, sa va bucure si sa fie sanatoasa!Scuze ca spunem cu intarziere...
Am niste emotii....doamne, parca nici nu mi-am vazut mama de ani de zile...deja au trecut in Ungaria si eu ac ture ture pe langa telefon.Ma mananca palmele, il mai sun pe Vio...si tot asa.Deh..daca ne vedem si noi de 2 ori pe an..anul asta din pacate asta va fi singura si ultima oara, sa vedem daca vrea ea sa vina de Craciun.dar cum fara tata nu se poate, poate poate reusesc sa-i conving sa vina atunci, daca noi nu mergem.Eu o sa merg in Mai in Ro, si apoi cand face Bubu 1 an, sa ii taiem motul.
Astazi cred c-am spalat chiuvetele de spe ori, si la baie si la bucatarie, ca mi se parea mie ca mai trebuiesc frecate ca de plictiseala ce sa mai fac?Astia iarasi mi-au bubuit si mi-au deranjat copilul, acum am o gaura in balcon , ei stiu ce vor mama lor de nebuni.
Amelia-Bubu a avut si un microbel la stomac cica-nici nu mai exactc e si cum, ei stiu.Chiar m-am gandit la tine daca si tu ai fost la St Anna kinderspital.Mie mi s-a parut groaznic pe statia aia, pe 4A-am si povestit de altfel.Va tineti de plimbareli voi....dar cred ca Anei-Maria ii place plimbata, nu???
Carolada treci dom'le la vorbe..ca nu ne prindem online nicicum una pe cealalta.Lasa ca ne facem noi timp si stam la povesti....Hai ca si ''motanelul'' tau e mutulica ca al meu dar mai scoteau ei cate 2 vorbe, ai vazut???
Cat...vreau si eu cu avionul..chiar radeam cu Alina si ziceam ce bine ca Bubu s-a invatat in masina, cand e ceva il plimb cu masina si adoarme.Daca il plimbam cu avionul e-as fi facut, ca sa te tii cheltuieli, nu e asa usorTu cnad te intorci n-ai putea da o fuga la intalnirea noastra de la Linz pana la urma???Poate poate, cine stie??Pupici Dariei
Aa..ieri am fost la ortoped, ca sa consulte copilul.Si prima data cand am fost, acum 1 luna a oracait rau saracul Bubu.Acum...s-o iau cu inceputul.Mergem noi la ora 2 cum eram programati, si mai stam, ca fusese nebuneala mare dimineata(medicul are program martea d ela 9 la 14 pentru consultatii si tratamente, iar dupa 14 martea ecografiile pentru bebelusi).Mai apare o mamica cu o fetita, mai tarziu inca una cu o fetita(bai ce nu mi-a placut ca o tinea in ham de-ala de carpa ca la africani..bleah..ce nasol mi se pare-parere personala, deh) si suntem invitati de doamna asistenta eu si Bubu si prima mamica cu fetita intr-un cabinet, sa dezbracam copiii.Bun, pe un pat -bancheta ce e na la medic , ne dezbracam amandoua copiii.fetita o ducle.Bubu adormise, il treezsc, se uita mirat la mine ca ce am de-l dezbrac ...si stam si asteptam.In stanga era fetita dezbracata si nu va zic ca Bubu meu acolo se uita??Se vad si incep:Bubu orac orac finut asa..asteapta.Incepe fetita..orac..orac ...ca fetitele finut.Subtieaza al meu buzicele si se uita, ea dadea din capusor-mai ca eram sa zic ca dadea din gene si ce se agita si se misca...Noi mamele stateam si radeam de numa, ca va dati seama, primele manifestari amoroase ale copiilor.Deci..na ca-si gaseste si Bubu fete.
Intram apoi la doctor, l-a intors- verificat -sucit- apasat..si-a urlat doamne.....De afara se auzea si fetita.cand am iesit imi spune mama ei ca imediat ce a inceput Bubu a urla a inceput si a ei afaraOr fi comunicat cumva, i-a spus Bubu ce-o asteapta???Apoi ne-am plimbat si a dormit.......de ma speriasem.Totul e bine cu baiatul, mai mergem la control la 6 luni.
Pupici, merg sa-mi mai fac ceva de lucru ca innebunesc aici asteptand
N-am mai iesit afara ca ploua de numa....offff
Pupicei..si povestim maine
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu