Fete din Austria ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Gabi azi vine maicata? Cred ca esti fericita ,si eu as fi .Eu nu am mai vazut-o pe a mea de doi ani .De multe ori mi-e f. dor de ea chiar daca vorbim zilnic la telefon .Spune-i multe salutari si din partea mea
De ieri ma doare capu ca naiba ,nu se mai termina cu ploaia asta
Am fost la cumparaturi ca acusi mergem in Romania,cumpar cate-un pic de fiecare data.Cand o sa le vada Radu cred ca da cu ele dupa mine .Nu-i place sa mearga cu bagaje multe .
Tori tu nu mergi in Romania ,parca ziceai ca mergi; sau nu mai sti nici tu?

Mergi la inceput

Care nu aveti somn ,uitati-va pe ORF-2,un reportaj despre copii din Romania trimisi in strainatate sa se prostitueze,cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Anto-astazi vine mama.Cred ca v-am tampit deja, vorba ei:'mai e cineva din Austria ce nu stie ca vin'?Multam fain de floricele...
Am vrut sa ma uit si eu la reportajul ala dar s-a terminat, ca e film acum.
Mai casc si eu ochii la tv ca Bubu face nani dupa baita..doarme neintors.
Pupici si noapte buna

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

....Gabi vezi ca nu a inceput ,am uitat sa scriu ca incepe la 23,05 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Babee multumesc pentru urari si tie iti dorim numai bine si multa sanatate pt Bubu mic,a ajuns bunica deja cred si eu ca e mare bucurie la tine azi cand va intilniti cu toti.Anto draga inca nu stiu daca merg acasa de pasti mai vorbim noi pina atunci,si aici ninge si ploua toate impreuna,sa-mi spui si mie cum a fost reportajul ca la ora ai eu fac nani deja.Lore draga nici nu spui ca esti banateanca-gugulanca ahaaaaaaaa trebuie sa aflu de pe la alte subiecte,si eu sint din Lugoj tu cand mergi acasa nu treci pe acolo sigur mergi TM-Resita dar o sa vorbim noi mai multe la 1 Mai.Cat drum bun iti doresc si pentru Liviu la fel si sa ne mai scri din Romania,ieri am fost la cumparaturi imi pare rau ca nu am putut vorbi.Nelke multumesc si tie pentru urari si de vineri avem soare iara,ce se aude cu vizita ai asa mai scurta ca tu nu ai timp esti tot timpul in miscare.Alina sa dai draga un anunt sa spuna fiecare de unde vine din Romania sa stim mai bine sper ca nu e ceva secret,dar tu pe unde umbli de nu ai mai semnat condica?Salutari la toate AUSTRIECELE si sa fiti iubite.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Carolada tu tot cu scoala esti sau iara iti face sotiorul cu ochiul din dormitor cand mai ai timp mai da un semn de viata pe yahoo.Alexandra cum a fost in Romania nu ne spui si noua e totul OK la tine?Sper ca am scris tot acum nu am mai uitat nimic Noapte buna si vise placute.

Mergi la inceput

eu sint pentru ca chiar mai inainte am vorbit cu al meu sotior care e la Romania si mi-a dat numai vesti proaste acuma nu vreau sa va indispun si pe voi dar asa imi este de greu si nu am cu cine vorbi.Un baiat care sta la noi pe strada sa spinzurat avea 24 de ani era baiat linistit muncea si el in constructi sa aibe un banut,motivul a fost ca a semnat pentru un prieten la banca si tipul acela a plecat in Spania si el trebuia sa plateasca in continuare imi este tare greu si imi dau seama ce durere e la el acasa,nici preotul nu vine sa-i faca slujba,eu nu pot decat sa ma rog pentru el si Dumnezeu sa-l ierte.Mai o veste tot proasta e de la niste prieteni de-ai nostri care divorteaza,au o fetita care face 4 ani acum pe 11 Aprilie si dupa o sa inainteze divortul,deja sint data peste cap cu asa vesti timpite dupa ce ca am asa o oboseala in oase de la vremea asta mai primesti si vesti rele.Motivul e ca a prinso pe ea cu altul cu toate ca nu ma asteptam la asa ceva,dar cand merg acasa numai asta auzi de Amanti si de Amante cica e la MODA ,parerea mea e ca sa intors lumea invers,poate si inainte exista asa ceva dar parca era mai cu perdea cum se spune ,acum merg toate normal.Sper ca nu v-am intristat si pe voi dar nu aveam la cine sa-mi spun ofuul din suflet,imi pare rau de fetita ea o sa sufere saraca dar asta e nu se mai poate nimic repara.Sa aveti grija de voi si de familia voastra si sa nu va suparati pentru ce vam povestit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

pacat Toria ca auzim si de nenorociri de-astea.Am vazut acum reportajul de care a amintit Anto si am ramas muta.Nici nu-mi vine sa ma gandesc ce e in capul austriecilor ce-au vazut reportajul, atata realitate si indiferenta din partea oamenilor.ce 'frumos' se povestea despre tarisoara noastra.Pacat de ea

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Draga Toria, pai nu am zis ca sunt din Resita deoarece nu ma intrebat nimeni ... Acum tip in gura mare SUNT BANATEANCA , GUGULANCA cum zice Toria SI SUNT TARE MANDRA DE ASTA . Toria sigur ca trecem prin Lugoj, acum de pasti vom merge in Romania ... ma sa salut orasul Lugoj din partea ta :)))

lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Hop si eu la sfarsit cu urarile de La multi ani pentru fetita Toriei Sa ai o fetita sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii!
Scuze de intarziere, mai trag si eu chiulul, asa doua zile din cand in cand. Imi fac de cap, nu gluma Si acum sunt pe picior de fuga, umblam ca descreieratii sa facem plan de bucatarie, ca altfel nu incep casa . Iar noi vrem la toamna sa ne si instalam in casa, auzi tupeu pe noi Si uite asa, azi la un magazin de mobila, maine la altul, de, sa vedem tot ce misca, sa nu ne scape nimic, cu planul casei dupa noi si dam de lucru la oameni: "vreau asta aici, dar se poate si dincolo, dar se mai poate atasa si...dar vreau cuptorul la inaltime, se poate, apai si usile sa se deschida asa, nu asa etc ...si uite asa ies bietii vanzatori dupa o zi de munca in compania noastra SATISFACTION! Stiti voi melodia aia a lui Rolling Stones

Am consemnat, trec la recensamantul de primavara , asa ca fetelor, la sugestia Toriei, ia spuneti voi care de pe unde veniti din Romania, vedem asa si cum am fost de imprastiate si cum ne-am adunat aici pe forum . Loredana, prompta, si-a declarat originea, mandra in toate cele, astept avalansa de orase

Am citit tot ce-ati turnat, pardon, scris, aici pe forum, sunt la zi cu spionajul, oops , informatiile, acum sotul ma trage de-o ureche sa plecam sa-i terorizam si pe cei de la Lutz , ca asa ne sta bine

V-am pupat pe toate , aloeuuuuu, vine sotu', urecheaaaaaa!!!

Lista de 1 Mai: Nelke, Toria, Loredana, Babee, Anto, Alexagandi, Andreea, Carolada, Alina.

Mergi la inceput