Fete din Austria ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetelor.Intr-un sfarsit am aparut si eu;suntem de vineri acasa dar leptopul l-am facut varza in tara(se deschide dar nu avem imagine,nu stim inca ce are si pana instaleaza celalalt leptop mai dureaza),dar am sa fac tot posibilul sa va scriu.Am citit cate putin din ce a-ti scris dar promit sa citesc totul.Am avut vreme frumoasa acasa,a inceput sa ploua joi cand am plecat.
Babee i-mi pare rau pentru printisorul tau dar o sa fie bine,sunt lucruri care se mai intampla,ei sunt asa sensibili.
A fost greu asa multe ore sa calatoresti.nu stiam cum sa stau sa se simta bebe bine ca masina si la dus si la intors a fost plina de abia am avut loc.
Va pup dulce si am sa incerc sa mai scriu.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Alexa bine ai revenitsi sa speram ca-ti reparicat mai epede
Aseara a fost asa innorat aici ca puteam sa pun pariu ca azi va ploua ,dar a fost un timp f. frumos .Radu a avut primul meci si am fost sa-l vedem (eu de obicei nu merg), pe urma la osi un gratarel si Deni a fost f. bucuroasa ca s-a deschis si parcul de distractii ,ii plac f. mult

Gabi cum e Bubu ,sper ca nu esti iar in spital
Sper ca a-ti avut toate o dumineca placuta ,deasemenea in continuare o seara placuta ,va doresc la toate sa aveti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna fetelor.Unde sunteti?Eu ca am PC defect cred ca am sa scriu mai des.Aici ploua,e vreme de numarat banii sau ......Pentru mai am sa mai semnez odata condica,asta asa ca sa incurajez gasca.Va pup,acum trebuie sa merg la doc.

alexandra

Mergi la inceput

Bai da ce-aveti toate de nu mai scrieti ?Cat a fost timp frumos am mai inteles .Ce cu voi?

Eu am lenevit toata ziua cu vremea asta ,m-a durut toata ziua capu si nu am avut chef de nimic .Am incercat sa mai fac cate cevadar fara prea mult spor .

si sa auzim de bine !

Gabi ce e cu tine ,esti ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Eu vin numai sa semnez condica.
Lunea e cea mai nesuferita zi din saptamīna ...
...Dar nu va luati dupa mine, OK ?

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutare....
eram si noi pe-aici, ce credeti c-ati scapat????
!.Bubu e bine, nu mai sunt probleme-sper eu si chitaie ca de obicei.
Iar ne-au stresat tampitii astia cu picamerul lor, mama lor dara ca nu m-am putut abtine astazi si am scos capul pe geam si le-am zis in cea mai pura romana ceva de 'dulce'.Acum cat au inteles, cat nu e treaba lor.Stiu ca sutn sarbi si astia mai pricep ceva ceva, si de-aia am zis.ca atare s-au oprit la scurt timp-posibil coincidenta.Si de la 4 pana la 8 numai m-a chitait Oachi...acum rasuflu si eu usurata, deh..doarme copilul.pana dimineata la 4-5 n-am treaba cu el, pot sa-mi fac linistita treaba mea.Astazi n-am reusit sa mananc decat o singura data, sa spal 3 masini cu rufe si sa le pun la usat si sa curat baia si toaleta.deci Anto, nu esti singura care face treaba.Acum sa ma pun sa dau cu aspiratorul---la ora asta, asta e, ca n-am cand ---sau mai bine dau maine dimineata...ca sa nu zica vecinii c-am innebunit.Maine am de calcat si miercuri fac papa si gata....vine MAMA!!!!!!!!De-abia astept....ii las si ei in pod cate ceva de calcat sa nu se plictiseasca cum vine si o s-o boieresc.Numai Bubu si-atat, restul mama
ieri am fost sa spalam masina si s-o curatam ca la carte, si de-abia de-abia am gasit undeva mai liber-la marginea orasului, ca era bara cu sfarsitul orasului.Si am facut pozici, si mie si lui Bubu, si cand am timp pun mai multe sa vedeti.Si l-a luat foamea pe copil asa ca am scos din traista biberonul cu lapte, m-am asezat pe-o bordura si hai baieti la masa.Asa ciudat era..doamne...dar daca ii era copilului foame??sa se invete si cu pietre si cu puf, nu???
Cat...pupici la fata....cuscro..cand mergi acasa???
Nelke -bravos natiune, azi semnai condica
Anto....fa treaba ca asta e....si zi-mi e faci bun de ziua lui deni...miam.....
Alina nu vazu mogaldeata astazi, dar vine el timpul cand o sa se uite ca la masini straine

Hai pupici dulci la fetite si baieti...(chiar, baietii unde sunt ???)si sa vedeti proba de bebe...aci...

http://community.webshots.com/photo/127598688/127599002yTSGjp

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

la toate fetele si cate o

Scriu si eu scurt, scurt. Azi am fost foarte vrednica, doctor, plimbat in magazine dupa faianta si gresie si curs germana . Acum, bineinteles, sunt moarta de somn si imi fac ochi dulci cu perna .

Nu m-am vazut cu azi la dr, n-a vrut sa-mi faca eco, a zis ca data viitoare e importanta ecografia...dar eu vroiam sa ne mai facem cu manuta prin ecran. Taticu', la fel de dezamgit
Am lipsit motivat fetelor, eu weekendul sunt plecata pe la baute in orasul de bastina al lui sufletel. Sambata am jucat biliard pana la 2 dimineata, i-am batut mar pe toti voinicii din gasca, ma stiu de frica acum , apoi duminica la ai lui, cu tot familionul, copii claie peste gramada, tipete, urlete, vin pregatita pentru slujba de mamica Bineinteles, n-a lipsit . Cine pofteste berica?? Cine se inscrie? Nelke, Babee, Cat, Anto..nu prea cred, e fata cu(minte)

Alexa, a pierdut sotiorul tau vanatoarea , bine ai revenit . Sper ca nu vaneza caprioare Am avut la socri una, tare dulce a fost. N-am mancat-o nu va ganditi la asta, a plecat dupa un an inapoi in padure Probabil si-a gasit sot, ar fi bine:)

Ziceam ca nici azi nu apuc sa scriu, de oboseala, dar nu m-a lasat inima...asa ca acum o intind la culcarica.
Va pe toate!

P.S. A inceput burtica sa creasca , se mijeste o tuguiala acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

se pare c-a dat astenia de primavara peste voi...Nu se admit absentele nemotivate..alo...nu semneaza nimeni condica astazi??????
Bubu meu a dormit de la 9 aseara pana dimineata la 6 cred c-a muncit mult ieri de-a fost asa de obosit, s-a trezit si s-a chitait cu Vio, si cand s-adoarma si el la 7 au inceput nenorocitii astia cu vum baj.Apoi l-am pus pe burtica la noi in pat si am dormit pana la 9.M-am trezit eu intai si apoi el, si-a luat lapticul si-acum ne leganam ca nu vine Mos Ene pe la gene inca.
Intre timp m-am facut si eu frumoasa-adica m-am epilat - ca de vopsit m-am vopsit eu cu chiu cu vai sambata noaptea.Anto, daca ma vedeai lesinai de ras, la cat par am, nici nu mai stiam pe udne sa dau.A iesit ceva ceva, dar lasa ca multi vad putini pricep.
mergem la 2 la ortoped la controlul obisnuti si mai povestim pe seara.Astazi avem zi de plimbat.....Maine vine Mama!!!!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Pe-aici de aseara ploua-ntruna ,nu am chef de nimic ,nici de scris nici de altceva .Doar de lenevit
M-a apucat si o depresie de dimineata ,cred ca nu mai fac nici
Gabi ma bucur ca Bubu e bine ,vad ca si tu la fel ,te pregatesti pt .marele eveniment .Noi mergem vineri sa-i iau lui Deni cadou ,la Graz , inca nu stiu ce-i cumpar .Sambata a invitat aproape toata clasa ,daca e soare facem Grill la noi pe terasa daca nu o sa mergem la o Pizerie ,inca nu stie nici ea ce vrea .
O zi buna va doresc ,la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Gata, eu sunt aici...la apel!Prezent! Si va salut pe toate!
Azi ca a venit din nou frigul si , stam cumintele in casa si facem treaba...amandoua, of course. Ca fica-mea e tare harnicutza (vezi Babee ce nora), s-a trezit de la 6:30 sa ma ajute si acum motzaie la ea in patut...M-a ajutat, eu m-am apucat de calcat
, ca am ieri si Daria le insira prin casa...Ma pregatesc cu bagajele si ale mele si ale sotului ca pleaca in delegatie sambata in Singapore si are nevoie de camasi cu maneca scurta cica...Eu cu mandrutza mea plecam duminica spre Romania cu si mi-e cam teama cu toate grozaviile astea...ma rog sa ajungem cu bine.Doamne ajuta!

Asa, cu cine sa incep? Bine ai revenit Alexandra, cum a fost acasa? Ce iti face burticu'? I-a placut in Romania la bunici? Bine ca ai fost viteaza pe drum !

Babee da' ce harnicuta esti! Bravo, fetelor luati exemplu! Imi pare rau ca ai avut probleme cu Bubu si ca a trebuit sa mergeti in spital, bine ca acum s-a rezovat. Sanatate multa va dorim!
Ce bine ca vine mama ta, de maine ai ajutor si ce bine o sa iti prinda. Am vazut pozica cu ginerica Bubu...mai, mai ce lipit e de mami...sunteti tare frumosi. Las' ca vezi tu peste vreun an asa, cand o ia Bubu la picior ce o sa dupa fete...

TORI, voi ce mai faceti? Plecati de Pasti acasa? Ce rau imi pare ca nu ajungem si noi la "intalneala" ...asta e, data viitoare vom fi prezenti. Pupici pentru Jan si Alice de la Daria! Tot ma intreaba Daria "mergem la Alice?"

Nelke, hai treci la apel, ca a trecut ziua de luni...Cred ca voi ajunge in Constanta la nasii nostri, daca nu vin ei in Bucuresti, ce sa caut la in perioada asta?

Alinah, lasa ce te intalnesti cu bebe data viitoare si va salutati atunci. Cum merge cum pregatrile pt 1 Mai? Sa va ganditi si la mine cand, da? Doamne, ce rau imi pare ca nu vom fi si noi , ce mult as fi vrut sa revad gasca de la Salzburg si sa va cunosc si pe restul...

Ah, o sa va mai "vizitez" si din , voi avea un laptop cu mine si sper sa rezolv cu accesul la internet, asa ca de abia astept impresii de la intalnire.

Va pupam pe toate ,

Catrinel si Daria

Mergi la inceput