"Sotul ma ajuta în gospodarie." - info sondaj :-))

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmen24 spune:

face...face!nu cum trebuie,dar ma ajuta.ce imi place mie e ca inainte de a se duce la servici imi face ceai sau laptic<ca nu beau cafea>,iar eu dorm pana pe la 12.nu e vina mea ca ma rasfata.a innebunit soacra cand a venit intr-o sambata pe la noi si l-a vazut ca facea curat prin casa,iar eu dormeam.hm....dar ea nu stie ca dupa ce face el curat trebuie sa mai fac si eu o data dupa el.cred ca el confunda mops-ul cu chitara.iar cand e vorba de reparat ceva prin casa...se ascunde,asa ca ma ocup eu de capitolul asta.revine dupa un timp si ma lauda ca are asa *barbat*la casa omului.asa ca am decis sa facem totul impreuna.chiar si baita la catel facem impreuna.dar sunt curioasa daca o sa vrea sa facem totul impreuna cand vom avea un copilas....deh,mi-a spus ca fuge de schimbatul scutecelor.dar pana atunci mai este..un lucru stiu:asa cum il modelezi la inceputul casatoriei sau relatiei,asa il ai toata viata.daca gresesc,va rog sa nu aruncati cu oua in mine.pupicioi la toata lumea si sa aveti parte de soti care sa va iubeasca si sa va respecte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ma ajuta daca ii cer, eu ! Da cu aspiratorul, gateste fripturile, merge la cumparaturi sambata dimineata si intotdeauna cand revine spune ca a fost pentru ultima data la cumparaturi, mestereste prin casa ce se strica, sta cu micuta sa pot face, si eu, o baie ca lumea, se ocupa de ea(ii citeste, ii da sa manance, se joaca cu ea), cand eu, am alta treaba. Dimineata, imi pregateste el pachetelul pt. munca si cafeaua, ca eu sa mai pot sta in pat, langa Cristinuca. Dar toate astea, mai putin mesteritul, le face numai daca ii cer, eu.

Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen24 spune:

face...face!nu cum trebuie,dar ma ajuta.ce imi place mie e ca inainte de a se duce la servici imi face ceai sau laptic<ca nu beau cafea>,iar eu dorm pana pe la 12.nu e vina mea ca ma rasfata.a innebunit soacra cand a venit intr-o sambata pe la noi si l-a vazut ca facea curat prin casa,iar eu dormeam.hm....dar ea nu stie ca dupa ce face el curat trebuie sa mai fac si eu o data dupa el.cred ca el confunda mops-ul cu chitara.iar cand e vorba de reparat ceva prin casa...se ascunde,asa ca ma ocup eu de capitolul asta.revine dupa un timp si ma lauda ca are asa *barbat*la casa omului.asa ca am decis sa facem totul impreuna.chiar si baita la catel facem impreuna.dar sunt curioasa daca o sa vrea sa facem totul impreuna cand vom avea un copilas....deh,mi-a spus ca fuge de schimbatul scutecelor.dar pana atunci mai este..un lucru stiu:asa cum il modelezi la inceputul casatoriei sau relatiei,asa il ai toata viata.daca gresesc,va rog sa nu aruncati cu oua in mine.pupicioi la toata lumea si sa aveti parte de soti care sa va iubeasca si sa va respecte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezarutza spune:

Si al meu face ... dar DOAR CAND ARE CHEF . Nu pot sa mint si sa spun ca ii vine cheful foarte rar, dar nici nu-l omoara harnicia.
Asa ca atunci cand eu sunt obosita, sau pur si simplu nu am chef sa deretic prin casa, las totul in casa asa cum este si daca nu-i place atmosfera - sa puna mana si sa faca singur.
Bine, asta ma refeream la muncile in casa: curatienie, ordine ( ca si asta e o munca!, noi avand o adevarata problema : aranjatul hainelor in dulap, pt ca lui ii place sa si le arunce pe fotoliu - lucru care ma enerveaza la culme)calcat, spalat haine si vase ... La piata mergem amandoi , pentru ca daca il las singur e in stare sa cumpere toata piata ... uffffff Doamne cata rabdare trebuie sa ai cu barbatii astia!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mai ales de cand sunt face aproape de toate, numai nu calca si nu face mancare (dar daca-i spun sa-mi faca mie un sandwich, il face, si bun mmmhhh). Cel mai tare ma bucur ca aspira si spala si si mai si repara prin casa. Bineinteles cateodata are nevoie de "mici" impulsuri si atunci aud si vecinii ca n-a dat bine pe la colturi, si il amenint cu insa in mare sunt o norocoasa.
Pupici
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Uneori face daca ii cer eu.Da cu aspiratorul,spala vase si duce gunoiul(asta mereu).La cumparaturi mergem impreuna in fiecare dumunica ca numai atunci avem timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Nu prea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mey ce statistica .
Vedeti fetelor ca au si ei putori .
Eu sunt o fericita , al meu se incadreaza
la procentul ala de 28%.
Si face (printre altele) o fasole cu ciolan ca mama mea.Te lingi pe degete.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tilis spune:

Fetili, ma laud si io cu al meu sotz ca stie sa faca de toate, dar doar cand este obligat (a se citi tipat la el sau rugat - asa am mai mult succes). Nu pot sa zic ca nu ma ajuta, ca as minti, dar mai are micile lui scapari. Nu discuta insa cand e vorba de curatenia generala de primavara, toamna cand ridica paturile, bate covoarele etc. - presteaza la greu!
Sa va spun - face cel mai bun gratar la padure si cea mai buna ciorba de burta (mai rar, dar o face!).
Io il iubesc asa cum e si nu stiu in ce procent sa-l incadrez!
Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Sotziorul meu nici nu ma ajuta, dar nici nu-mi cere sa fac ceva. Ma lasa in pace sa le fac asha cum cred eu de cuviintza si cand vreau eu. in cazuri extreme insa, sare imediat, n-am ce spune.

Lorelei & Family

Mergi la inceput