"Sotul ma ajuta în gospodarie." - info sondaj :-))

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

haha si eu repede ce sa fac.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Norocoase sunteti fetelor!
Pe mine nu ma ajuta deloc :(

Dana&bb Andy(1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

dar de dat de papa la bebel la 6 dimineata si apoi plecat la servici, ce mai ziceti? o comoara de barbatel, ce mai!:)) si daca mami a avut o noapte grea se decaleaza orarul si mami doarme 1 ora in plus, timp in care tati sta cu copiii si se joaca, ii da de papa la copilu' al' mare si apoi pleaca la servici, nu inainte de a face o cafeluta buuunnnna de tot lu' mami, care va fi trezita in pupaceli din toate partile:)(nu va ganditi la prostii, adica o pupa copiii!!!)

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clopotzel spune:

Pe mine ma ajuta cu sfaturi si indemnuri!
Face ceva doar daca ma milogesc de el!
Chiar!!! Hainele lui, pe care si le strange, poate fi considerat ajutor?!?

As vrea sa il fac mai "harnic" dar nu prea mai stiu cum!

Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Doamnelor, pot sa va spun ca sotul meu ma ajuta in gospodarie. Nimic rau in asta doar ca ma ajuta la lucrurile pe care stiu si pot sa le fac si singura. Adica in bucatarie, pune si masina la spalat, face si curat, de calcat nu calca, dar in rest cam tot ce fac si eu.
Problema este ca atunci cand vine vorba de reparat ceva pot sa ma iau cu mainile de cap, pot sa repar singura singurica, pot sa chem un mester mare, pentru ca musiu este anti talent fara nici o urma de speranta! A si ar mai fi ceva: pentru mine si condusul masinii intra tot la capitolul ajutor in gospodarie (pentru ca de exemplu ar fi bine daca ar fi in stare sa se duca si singur la parintii lui sa le duca nu stiu ce, in timp ce eu mi-as vedea de ale mele in gospodarie , nu?)
Insa ce este al lui este al lui! Face niste carnati de Craciun de sta matza in coada, de buni ce sunt!

Andreea
http://community.webshots.com/user/androix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

Bai, Monic, tu vii cu asemenea statistici ??? Acum fiecare cauta sa-l incadreze intr-una din categorii.
Totusi reiese ca au putine putori. 12% + 6% +...

Sa fim iubite ! Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biankita spune:

al meu ma ajuta saracu, ca n-are incotor, hihihi, ma facui o putoare de la o vremeeeee.......

biankita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

ma ajuta ca n-are de ales..
o sa vedem daca va fi tot asa cand vom avea si copii si catel si "purcel"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamaria-Livia spune:

Al meu se incadreaza in aia 12%. Cica daca vreau sa ma ajute sa-i spun ca face orice. Da, da' nu stie cum ca la mamitzica lui nici galeata cu gunoi nu a dus-o, daramite sa faca alte alea "rusinoase". Cind i-am spus soacra-mii ca l-am pus sa dea cu aspiratorul si sa spele geamurile s-o loveasca apoplexia de uimire, nu alta. "A facut el asta?!" pai a facut ca nu era sa ma urc cu burta de 7 luni pe geamuri sa le curat (problema asta nu si-a pus-o socrela).
Asa ca decit sa ma apuc sa-i explic cum se freaca chiuveta (cind el stie sa frece menta), ma lipsesc si fac singura. Slava Domnului, sta cu Andrei!
mari rasfatati barbatii astia! Si daca asa i-ai luat, asa te piepteni pe cap cu ei!

Anamaria si bb Andutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Io cred ca voi mintiti. Prea sunteti toate fericite, cu soti buni la pat si care spala si rufe, se duc si la munca si sunt perfecti.

Io-te na ca al meu nu spala, nu calca, nu face nimic daca nu e musai. Da' nik.

Si nici nu pot sa-i dau cu huo, ca-i al meu si-l iubesc asa cum e.

Maria

Mergi la inceput