"Sotul ma ajuta în gospodarie." - info sondaj :-))

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danadarla spune:

Scumpul meu ma ajuta foarte mult! As putea chiar sa spun ca il ajut eu pe el.
Pe linga faptul ca sta acasa cu tripletii in timpul zilei (are doar un service part-time), cind vin eu acasa de la lucru e aspirat covorul; la sfirsitul saptaminii spala rufele - pina ajung eu acasa de la servici vinerea sint toate gata.
El face cumparaturile (ca, deh, ar mai iesi si el si cauta orice motiv). De cele mai multe ori vasele sint spalate (si cind nu sint - ce daca? ca doar nu sta cu miinele in sin toata ziua).
Baie la copii le facem tot timpul impreuna, ca doar sint trei - e nevoie de o echipa!) ei ii spala, eu ii imbrac.
As avea o lista lunga - dar pina si eu stiu ca sint de invidiat
si multe altele
Si unde mai pui ca e in dizpozitie buna cind ajung eu acasa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Si al meu sufletel e un scump .
La noi e aproape invers, ar trebui pusa intrebara daca eu il ajut sau nu
Singurul lucru de care nu se atinge este masina de spalat rufe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ma ajuta cu de toate...de la baita copilului care a intrat in "datoria" lui de vreo 2 luni pina cumparaturi, curat, spalat, facut mincare si dat papita la bebe. O comoara la casa omului!!:))

http://community.webshots.com/user/emma_ana
http://community.webshots.com/user/emma_ana_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Pe al meu il apuca din senin. Si e genul care trebuie sa aiba galerie cand face ceva. Eu de felul meu sunt mai inceata, imi place cand fac ceva sa fac in liniste, cu calm, fara sa ma bata careva la cap. Daca ma pune pacatul sa ii cer ajutorul mai mult muncesc dupa urma lui Oricum imi face cateodata niste surprize de cad pe spate. Vad ca in ultima vreme ii place tare de tot sa spele rufe . La gatit nu se pricepe. Noroc cu semipreparatele astea ca altfel am fi murit de foame la cat de anti-talent suntem

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Ce sa zic , nu ma ajuta cat ar trebui, dar o face.

La noi problema e ca e cam visator, cateodata daca e concentrat asupra unui lucru trebuie sa-l strig de cateva ori ca sa auda , chiar daca e urgenta....

In rest aspira, mai face curat in baie, cateodata si fara sa-i zic, are propia lui initiativa, la mai rar, dar daca avem musafiri nu scapa, la nu ccapa daca avem musafiri, altfel numai prin weekenduri daca am gatit ceva bun care mi-a luat timp,nu are decat sa ma ajute, aici in canada daca stai la bloc nu ai voie de masina de spalat in apartament, dar ai o spalatorie a blocului, asa ca nu are decat sa vina cu mine, si dupa ce va veni bebe va fi sarcina lui, trebuie numai sa i le sortez ca altfel el nu face asta si sa-i dau instructiuni de fiecare data, ca la unul mic

cu hainele si noi stam cam rau cu imprastiatul, dar il mai educ un pic, si incepe sa mearga

numai de ocazie, e drept ca ma ajuta la curatat cartofi si legume daca ii cer, ca altfel nu

iar daca ma rog de el de cateva ori face de toate dar trebuie/ cred ca-i place sa se lase rugat.

Iar daca e cineva la noi- parinte ma refer- mai ales ai lui, lasa-l ca e obosit , ca fac eu pt el, dar le-am zis ca eu vreau ca el sa faca si nu are decat ca ma razboiesc

in rest daca nu e 'nimic' de facut sta pe computer sau citeste ca ma aduce la exasperare

ce nu-mi place la el: trebuie sa-l chem si de 15 ori la masa cateodat, chiar daca cand intra pe usa zice:" mi-e o foame, mancam acum? pana pun masa, e cocotz pe computer sau revista si tre sa ma rog de el 15 min sa vina la masa....

in rest e cel mai bun sotior...si sper si tatic

Corina la 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Doamnelor si eu am ajutor de la sotul meu.Mult!Si se pricepe si la mesterit.Dar...(cre' ca peste tot e un 'dar')trebuie sa-i amintesc de o suta de ori, de exemplu, ca 'ne lasa' robinetul de la baie - oare (ma intreb eu) el cind il utilizeaza nu vede?Dar ma consolez cu ideea ca este atit de absorbit de familia lui ca nu baga de seama maruntisuri de genul asta, chiar daca poa' sa sara o garnitura si sa ne inundam...e, nimicuri, se rezolva!!!
Pupice la toate doamnele si la sotii lor harnici!Si la cei mai putin harnici!

DORIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Pe mine sotiorul ma ajuta foarte mult, dar, cu exceptia bebelinei-de care are grija din proprie initiativa-in rest nu are "atacuri" de vrednicie...adica tb.sa-i spun eu ce sa faca. Ce-i drept face bine si nu comneteaza....

Anca si bebelina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Si pe mine ma ajuta mult! Asta cand e acasa ca e cam prins cu serviciul. In afara de spalat si calcat face de toate, chiar si mancare. Si daca va mai spun ca am invatat sa gatesc de la el...Cand m-am casatorit nu stiam sa fac mai nimic de mancare. Dar oricum, tot lui ii iese mai gustos, plus ca mai "trage" niste specialitati pt.care eu din start nu as avea rabdarea necesara. Cred ca pur si simplu s-a nascut cu harul asta.Pana la urma, stiti si voi cum se spune ca tot barbatii sunt cei mai buni bucatari.

Ideea este ca m-am casatorit cu un om gospodar(calitate pe care nu i-o cunosteam inainte de a ne casatori) si imi convine de minune. Dar ceea ce imi place cel mai mult este ca facem totul impreuna si parca oricat ar fi munca respectiva de grea si de multa este mult mai placuta in doi.

Iar despre mesterit...cam are de lucru pt.ca mai tot timpul mi se strica ceva,acolo si mi-e asa drag de el sa-l vad cum se implica in toate si vrea sa ma ajute.E drept ca uneori tb.sa-i mai aduc aminte dar e bine si asa.

Monica, referitor la comentariul tau(cu manichiura si pedichiura) sa stii ca nu de putine ori mi-a inlocuit cu succes coafeza("ca ce-i asa mare branza sa aplici o vopsea pe par, totul e sa citesti instructiunile"). Deci vezi ca se poate?

Cat despre copil, pur si simplu isi adora fetita, ca de multe ori parca ma ia gelozia cand ii vad cat sunt de fericiti impreuna.Ii face baita,o scoate la plimbare dar nu o schimba daca faca kk.Trebuia sa aiba si el un punct slab...

Haideti ca l-am laudat destul dar deocamdata asta e realitatea(de fapt de aproape 8 ani de cand suntem impreuna)si sper sa il tina mult si bine asa. Da Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La mine nu e ca ma ajuta, El face toata gospodaria!!!!
La fel ca la Cristina( tinatache), sta cu cea mica dimineata ca sa mai dorm o ora si-mi face cafeaua!!!!
Pai cum altfel credeti voi ca as putea sa-mi vad de compozitie?
Multumesc lui Dumneazeu, dar pe de alta parte cred ca voi ramane toata viata imatura...

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetelor,

Eu protestez impotriva felului in care e formulata intrebarea... cum adica "ajuta" ??? Sunt treburile casei munca exclusiv feminina, si ei (barbatii) mai dau o mina de ajutor?
La noi in casa e democratie. (nu acum, ca eu butonez si scumpi e la cumparaturi, dar de obicei e). Amindoi cistigam bani, amindoi muncim 9 ore pe zi, (patru zile pe saptamina, sa nu credeti ca suntem workoholici), asa ca amindoi ne ocupam de casa. El gateste, eu calc, curatenie si cumparaturi (de obicei) impreuna, el se ocupa de masina, gunoi, carat...De fapt, daca ma gindesc bine, nu e democratie, ca el face mai mult decit mine... Hmm, ar trebui sa "il ajut" mai mult in gospodarie, nu?

Cred ca olandezii, in general, sunt tare casnici si harnici. Socrul meu si cumnatii mei gatesc, se ocupa de copii/nepoti, de curatenie si cumparaturi. Cam la fel am vazut prin familiile prietenilor si cunoscutilor aici.

Mergi la inceput