Mamici din Constanta (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by July
Dupa cum am mai zis,au fost nenumarate dati in care am scos bani din buzunar,in cazul urgentelor,insa cand am dat "spaga" aveam de facut un sir intreg de analize,iar eu nu-mi permit sa stau la cozile alea imense care se fac pana la semafor si de ce sa nu zic,nu sunt de acord sa platesc analize cand virez de-atata timp bani la sanatate.Ptr.100.000(spaga) am economisit mai mult de 1.500.000(costul analizelor)pe care i-am folosit in alta directie.

July, de acord cu ce ai zis, dar ai uitat sa mentionezi ca tu ai o cunostinta acolo la Rombel, nu?, parca asa spuneai, deci in cazul acesta cred ca esti oarecum privilegiata din start…..…Pentru ca daca nu o aveai nu cred ca puteai face atatea analize si sa dai doar 100.000 lei…...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

July....nu stiu din pacate ce sfat sa iti dau dar amenda e taaaaare usturatoare, mai ales in germania, austria si franta te rupe. daca mergi pe drumuri normale (judetene sa le zicem asa) e ok, dar pe autostrada e riscant. nu o poti invata cite putin de acum? nu stiu....dau cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna ziua!
Dragele mele, sunt franta! Dupa o noapte grea in care Alexia a adormit cu greu aproape de ora 1, apoi s-a trezit foarte des; dupa o dimineata alergata sa duc copilul ca sa pot merge la sala; si dupa programul de scos untul din noi de la sala......... nici manacare nu mai vreau,absolut nimic.
Am ajuns acum si am o clipa de respiro ca sa va informez despre starea mea, dupa care cred ca o sa dorm putin, ca azi am noroc, copilul meu vine pe la ora 18-19 acasa. Daca era si ea acasa va mai scriam dupa ce ieseam din coma.

Offff!

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BB23 spune:

Buna ziua mamicilor!!!!!
Nu sunt inscrisa de mult la DC.Astazi am dat de voi si m-am gandit sa vad cam ce probleme intampinati si cu ce va ocupati timpul..Bebicul meu este inca in burtica, sunt la "Mamici de septembrie - octombrie" pt doctorul mi-a spus ca voi naste intre 15-20 oct.
Apropo' de Selgros: deschidere oficiala este pe 23.

ALINA BB23 - 9 sapt.-Constanta

Mergi la inceput

buna Alina si sarcina usoara.
ce medic ai? cum te simti? asteptam mai multe despre tine.
Cris....sa zicem asa "coma aminata", da? odihna placuta si ai grija de voi,
pupici,
Rox

Mergi la inceput

Scuzati...nu am indraznit...
Ca medic de familie pe D-na Eram Marilena (dispensarul de la Gara)
Ca medic ginecolog prima data am fost la Dr Dobre de la Spitalul Militar dar m-am schimbat de 1 luna la Dr. Stoica Dorel(putin mai sus de Bulevard(am auzit ca lucreaza si la Spitalul Mare si cred ca as avea nevoie de ajutorul lui la nastere). Voi ati auzit de el? Ce anume? Stiti mai multe?
Am uter retrovers, nu am voie sa fac efort, trebuie sa evit emotiile puternice si plimbarile cu masina...am luat Duphaston si No-spa, iar luni merg sa-mi iau ce mi-a dat ginecologul: Olilestrenol, No-spa si Vit E.....trebuie sa iau pentru mentinerea sarcinii, pana la 12 sapt. Olilestrenol......a spus ca pe viitor imi va da "Materna"
Acum am o mare "problema": vreau sa facECO sa vad daca bebicul este bine....Trebuie sa astept pana imi va spune doctorul?

Mergi la inceput

Alina constancentele "mai vechi" iti pot da relatii mai multe despre doctori.....eu nu sunt aici de mult timp. doctorita mea este Aneta Tomescu (ginecolog bineinteles).
sa inteleg ca ai avut o amenintare de avort daca iei progesteron(alilestrenolul), no-spa si vitamina e? eu am trecut prin aceasta "experienta" urita din decembrie incolo, dar acum e totul bine.
doctorul tau nu are ecograf la cabinet sau nu ti-a facut ecografie?

Mergi la inceput

Pa fetele!!!!Va doresc o seara cat mai placuta si fara peripetii!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna,
Bine ai venit printre constantence,Alina!Poti merge cu incredere la d-nul dr.Stoica.Este un medic deosebit,care pune suflet in ce face,doar ca oboseste f.repede din cauza inimii.Dumnealui a facut echipa cu dr.mea in operatia de cezariana ceea ce mi-a dat mai multa incredere ca totul va decurge normal.M-a facut sa ma simt protejata.
Medicul in care am avut cea mai mare incredere la echo a fost dr.Dascalu de la Provita.
Sanatate multa si un bb.puternic!
July

Mergi la inceput

Buna dimineata mamici!!!!!
Multumesc pentru raspuns, dar...Dr. Stoica este bolnav tare? De mult timp? Credeti ca ar fi o problema daca as ramane la el?

Mergi la inceput