Mamici din Constanta (3)
Raspunsuri - Pagina 5
roxanaz spune:
hello la mamici si pitici.
ce faceti?
ia uite ca insfirsit avem si noi zile frumoase. cred ca sunteti toate pe la plimbarici.....fericitelor!!!
sa aveti o zi buna si o saptamina la fel,
va pup cu drag,
roxi
July spune:
Buna dragele mele,
Lizuca,varsaturile dupa cate stiu eu sunt caracteristice rujeolei.Exista cazuri atipice de rubeola in care eruptia da o reactie f.usor pruriginoasa,mai intensa la adulti.Acum,ce sa-ti zic?Instinctul tau de mama ce-ti spune?
Pe dr.Leu o poti gasi daca vrei la Pol.cu plata,luni si miercuri.Sau in garda in spital.Nu suporta s-o suni pe mobil.Nu stiam de picior rupt.Doar l-a mai avut o data.Poti sa suni la pol.sa vezi daca vine.
Teodora mea la 1an si 5luni bea ~500ml lapte formula Similac Gain(imbogatit cu fier si taurina).Nu incerc sa-i dau mai mult ptr. ca nu-mi mai mananca celelalte mancaruri.Ma gandeam ca totusi nu-i normal ca Alisia sa bea 2 litri de lapte/zi.Nu-i destul de satios?Parazitii nu cer lapte noaptea?Si dau si varsaturi si eruptii.
Duminica am fost la gratar la niste prieteni care stau la curte.A fost superb.Fii-mea era in extaz.Nici n-a vrut sa manance,a vazut calul,gainile,cateii,pisica,ghioceii pe care dupa ce i-a rupt a incercat sa-i indese la loc in pamant.Au "rasarit" si mustele,ati vazut?E semn ca vine primavara.
Am vrut si eu s-o duc la Teatrul de papusi.M-am razgandit ptr. c-am zis ca-i prea mica.Dupa 2 ani.Acum catva timp am fost la ziua fetitei prietenei mele care a "inchiriat" niste papusari,o fata si-un baiat contra sumei de 1.500.000lei/1,5 ore.Daca vreti ptr.aniversarile viitoare va pot da nr.lor de telefon.N-a fost atrasa de spectacol,desi eu ca adult consider c-a fost fff.reusit.De-aia si astept cu mersul la teatru.Cat intelege ea la varsta asta?
Crixia,daca esti adepta homeopatiei incearca ptr.perioada de eruptie dentara cu Chamomilla CH9,5 granule/zi ora17 inainte de masa cu 1/2ora.Inmoaie gingia.Sau da-i sa roada ceapa verde.
Astept sa mi se trezeasca Matza si s-o luam din loc.
Roxana,cum iti mai este?
Va doresc toate cele bune!
Oana,ai plecat la soacra ta?
Cornelia,poate ne mobilizezi si ne intalnim toate.
July si bb.Teodora Cristiana
roxanaz spune:
buna dimineatza dragutzelor.
eu mi-s bine, ghindu e din ce in ce mai voios si mai "bataios", da suturi la greu si e ff fericit ca aseara s-a "jucat" cu ta-su care i-a adus masinutza albastra .
ne-am apucat de intilniri cu o prietena de a mea care e arhitecta in vederea amenajarii apartamentului....asa ca ieri am avut super treaba dar se pare ca toate se vor aranja intr-un timp relativ ok, macar asa sper eu.
Liz, cum e cu printzesina ta? ai descoperit ce are pina la urma?
Cris, cum stati cu dintzishorii?
va pupi ca fug la treaba, vorbim later,
Roxi
Cornelia spune:
Eu nu sunt intr-o forma prea buna, plus ca sunt in criza te timp la serviciu, deci va scriu mai rar.
Eu am fost duminica in parc. Ce vreme frumoasa a fost. M-am plimbat cu Mariuta si cu prietena mea cu butica. Parcul era plin de copilasi. Am dat-o pe Maria in leagan. Ce incantata a fost! Acum, daca revine vremea frumoasa, poate propuneti vreo zi sa ne vedem.
July, dr. Leu si-o fi rupt celalalt picior! Eu nu am sunat-o personal la tel. si daca zici ca nu-i plce, bine am facut!
Lizuca, speram ca Alisia e bine.
Laura, spor la dat jos kg! Eu stationez de mult timp la 58. Chiar o luasem iar sus.
Roxana, ai grija de burtica!
Crixia, multa rabdare cu dintisorii!
Caty, ce mai face bb Dinu?
Va pup
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
July spune:
Buna,
Cornelia,asa ma gandeam si eu!Ghinionista femeie!
Roxana,am primit oferta de la Selgros.Au carucioare Graco la preturi avantajoase.Am vazut si patut Graco.Ce faci,ii amenajezi camera ghindocului?
Va pup,July.
roxanaz spune:
aha, saru'mina July de informatie, o sa mergem si noi saptamina viitoare la selgros. da, amenajam....pina acum noi suntem setati pe chicco, stim ce model vrem, iar in Cora am vazut carucior Graco cum vrem noi (din ala care se transforma in sport, e landou si cu scaun de masina) dar era cam cu 4 milioane in plus fata de chicco, acelasi model (cu mai multe accesorii, e adevarat). dar in orice caz multamim mult, abia astept sa dau fuga ca am cam intrat in febra cumparaturilor!!
Cornelia, vitezomana noastra.... bine ca dai vesti, e ok.
va pupi si .....va urez sa iasa soarele azi ca m-am saturat de nori si ploaieeeeee!!!!!
Roxi
Cornelia spune:
Ha-ha Roxana! Daca ai vedea ce incet ma misc, de fapt! Din cauza asta nu am timp. Sper sa imi intru in forma. De fapt acum am si o alta problema. Mi-am facut o groaza de analize si au iesit niste rezultate... aproape nimic in limite normale. Vreau sa le repet, imi puteti recomanda un laborator?
July si eu sunt amatoare de carucior. Ma intereseaza unul sport. Astept si eu sa se deschida Selgros-ul, poate gasesc ceva la oferta. De fapt, sunt f. incantata ca se deschide Selgros-ul (e in drumul meu). Cred ca ma abonez .
Oana, ce mai faci? Ai inceput serviciul?
Pa!
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
CRIXIA spune:
'neata tuturor!
Cornelia, iti recomand laboartorul Rombel- Medicover situat la parterul Policlinicii 2. Daca stii denumirea exacta a ceea ce vrei sa repeti iti dau pagina de net sa vezi tarifele(in josul paginii):
http://www.medicover.com/ro/DesktopDefault.aspx?TabOrgId=926&LangId=3
Referitor la analize, rezultatele alexiei nu au iesit prea grozave, pediatra spune ca-i putin anemica si pentru asta trebuie sa-i maresc cantitatea de fier, carnea ceva mai mult. Dupa sarbatorile de paste le vom repeta.
Dintzisorii se lasa asteptati, iar pana atunci noptile noastre sunt mai mult albe. O sa treaca si etapa asta si vor veni altele mai bune.Cine stie?!
Roxana, ai grija cu achizitiile pentru bb! Daca-ti face surprize!
CriXia
roxanaz spune:
Crixia de ce zici de suprize, daca e fata? pai nu iau lucruri de baietei.....iar amenajarile sunt "unisex" sa zic asa. ma gindesc eu si la surprize din astea!!!
eu analizele le fac la IDS Cornelia, linga delfinariu. am inteles ca peste tot e mare coada....dar asta e, toata lumea isi face analize. daca vrei telefonul de la ei ti-l dau, iti face programare si gata.
pupici,
Roxi
July spune:
Buna dragele mele,
Tocmai ce-am bagat mana in gunoi ca sa scot oferta de la Selgros.Asa ca,Cornelia iti pot spune exact cat costa un carucior sport Graco:
1.Carucior copii City Sport:pliabil cu o singura mana,roti fata pivotante,spatar reglabil,cos cumparaturi,cadru aluminiu,usor si f.manevrabil-2.736.881(cu TVA).
2.Carucior "Ultima":pliabil cu o singura mana,acoperitoare picioare inclusa,cos cumparaturi,spatar reglabil 4 pozitii,roti fata pivotante:4.164.881(cu TVA).
Primul i se potriveste Mariutei tale ptr.ca-i mai maricica si nu mai ai nevoie de a 4-a pozitie.Celalalt este super ptr.Roxana,doar ca nu are inclus si scaunul de masina,dar pe care-l poate lua separat.
Roxana,caruciorul nostru n-a avut landou.Nici n-am vrut ptr.ca timpul trece f.repede,prima luna stai mai mult prin casa,copilul este dupa-aia deja maricel,caruciorul il poti pune f.bine pe a 4-a pozitie,care este total orizontala,asezi un prosopel sau paturica,are aparatoare de picioare,deci il poti infofoli bine pe deasupra cu ceva si nu mai ai nevoie de landou.Eu n-am inteles niciodata de ce este necesar landoul daca scaunul dispune de 4 pozitii.Si chestia cu scaunul de masina,i-am luat de la Carrefour scaun Cam care este si cosulet.Nu l-am folosit decat de 2 ori ca scaun ptr.ca n-a vrut sa mai stea in el,insa i-am gasit utilizare ca balansoar.Il mai folosim vara la plaja cand doarme in el.Dar ca scaun?...
Ptr.fetele care nu dispun de mijloace de locomotie.S-a pus la dispozitie cursa regulata gratuita de la autogara Sud(gara) pana la Selgros din 1/2 in 1/2 ora.Statii:pol.veterinara,km.4-5,bifurcatie Cumpana,Lazu.
Cornelia,si eu iti recomand ptr.biochimie(adica tot ce tine de sange) Rombel-ul.Insa ptr.exud.faringian,uroculturi si coproculturi cel mai bine lucreaza Sanepid-ul.Cu acestea am experiente urate la Rombel.
Rombel-ul ofera conditii de recoltare la standarde occidentale,insa f.greu iti poti face analize decontate de C.J.A.S.De cele mai multe ori le-am facut din buzunarul propriu,cei care vin ptr. programare stau la coada de la 4 dimineata.Sau ce poti face la Rombel,du-te mai pe dupa-amiaza,ofera-i celei de la receptie ceva(daca ai analize multe)si poate te rezolva.Ele isi pastreaza in fiecare luna cateva locuri ptr.diverse cunostinte sau poate chiar ptr.ceva in plus!
Crixia,cum ce ii dai fierul?Simplu sau in alimente?Alaturi de vit.C?La 4 ore distanta de calciu?
Va pup pe toate.Mai vorbim.
July