mamici din Iasi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Ozy, bine ai venit! Voi vorbiti de Copou si la noi ploua:((
Aime, iti tin pumnii!

Noi papam prajituri buuunnneee aduse de bunicu' venit in vizita, si suncuta din aia buna cu mustar, miam,miam. Adevarul e ca atunci cand esti invata cu anumite gusturi, stai cat stai, dar pana la urma tot ai mai "testa" o branza la borcan sau o suncuta. Si uite-asa ne facem cat China

O duminica placuta!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Ziua buna iesencelor!!Bine v-am gasit! Ma inscriu si eu in clubul vostru:nascuta si crescuta in Iasi, dar inca nu sunt mamica. Inca; timpul nu e pierdut! Pe cateva dintre fete le stiu, ca ne-am intalnit iarna trecuta la Mall, dar vad ca intre timp s-au mai ingrosat randurile, si ma bucur tare mult. Eu o sa vin la vara in Ro, cred ca prin iunie sau iulie si atunci vreau sa va invit la o bere rece . La ultima intalnire nici nu stiu cand a trecut timpul, m-am simtzit super!!! Am momente cand mi-e dor tare de Iasul meu: de Copou, Ciric, Tzicau, Piatza Unirii...

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Iubitele , n-au venit rushii...dar sunt asa de speriata ...ultima oara cand n-au venit la fix (adica la 28 zile) a fost acum 7 ani cand s-a lasat cu ovar micropolichistic...si nu cu bb...dar de cand l-am tratat si am facut tot felul de tratamente ptr sterilitate e ceas cu bomba...azi e ziua 29 (temp. 37.2), simptome ioc, nici de rushi, nici de alte cele...poate doar inchipuite...e tare grea incertitudinea asta...ma sa fie bine
si va multumesc ca-mi sunteti aproape

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Aime sa dea Dumnezeu sa fii!Iti tinem pumnii!!

Anna MAria am fost si noi prin Copou ieri,dar pe la 1.
Am pornit-o de dimineata la plimbare,dar am stat mult in Gradina Botanica unde Mihnea a avut "ceva treaba"cu ultimele ramasite ale iernii..un petic de zapada pe care l-a scormonit cu un bat intr-o veselie,iar eu cu tati ne-am incalzit "oscioarele la soare".
Daca tine vremea cu noi poate reusim sa ne intilnim la "o pimbaica"(dupa cum spune Mihnea)in dealul Copoului!!

Heii Raluca ma bucur mult ca vii iar acasa!!!Abia astept sa ne intilnim!!

Mamici curajoase de 2 bebelusi asa m-ati pus si pe mine pe ginduri....ar cam trebui sa ma pun si eu pe "treaba" sa-i fac lui Mihnea un fratior sau o surioara...!!!
Va imbratisez cu drag pentru puterea pe care o aveti si va urez crestere usoara si abia va astept la Iasi sa "o punem de o intilneala"

Addutza,dragalasa mea cind mai pot vorbi cu tine??

Va pupacim dulce de tot pe toate iesencele oriunde v-ati afla!

Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

cristinica, uite chiar acum vin de la cumparaturi si mi-am luat o tava de muffins cu 12 locuri, si o carte de bucate cu 50 retete de muffins, unele dulci altele pe post de "gustarica", adica ne-dulci, si chiar m-am gandit la tine. Sunt in pachet amandoua si costa 9,95 eur amandoua. Nu le pot lua separat. Ce zici, vrei? Cel mai tarziu ti le aduc prin iunie-iulie cand venim noi in tara, dar daca pot ti le trimit si mai devreme. Calitatea nu e super-extra, dar nici pretul, dar eu tot din astea folosesc si atata vreme cat nu le zgarii nu vad ce s-ar putea intampla.
Raluca, acuma vad ca venim cam in aceeasi perioada, poate ne vorbim sa ne suprapunem vizitele in iasi si sa ne vedem. Ar fi cool, nu?
V-am pupat. pa.pa.

aimeee, it tin pumnii stransi de tot!!! poate e cu ochi de data asta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Multumesc mult de tot Cristina!!!
M-as bucura daca ai putea sa-mi iei si mie.
Si pot sa astept pina in vara,nu-i nici o problema nu mai este mult pina atunci.
Pupicei la nazdrani !Cristina si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Salut mamici si viitoare mamici!
Fetita mea mirie ca e lasata singura in si mama ei acorda mai multa atentie computerului. Asa ca am luat-o in brate si ma stradui sa va scriu cu o singura mina.
Abia astept si eu vremea buna si intilnelile atit de dorite.



Elena si Erica
http://community.webshots.com/album/123984114xzgizU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Oooo,ce activitate intensa aici!!
Si noi am fost ieri la plimbare,tot pe la 1 am iesit ,dar am fost la "Plopii fara sot" era foarte frumos, liniste si deja am vazut multa lume la iarba verde,gratarel...berica..chestii din astea!!
Abia astept sa se mai incalzeasza ca iesim si noi macar aici pe Cetatuia ca-i aproape!!
Adda ,bine ai revenit ca nu te-am mai vazut de mult pe aici,ma tot uitam ...dar nimic, nimic!
Tinatache,ma uimesti cum poti fi asa activa ,cu doi copilasi ca pe mine unul si nu ma lasa sa ma apropii mai deloc de calculator(am vazut pozicile ,ai niste copii foarte reusiti,felicitari si ...crestere usoara!!).
Si eu as vrea un bb2 dar...mi-e tare frica (ca sint mai tot timpul singurica!!),Alex e tare topit dupa copii si tare as vrea si eu o fetitza pt sufletelul meu...dar....
Fetele,ca tot incepe sezonul teraselor poate ne recomandati si noua locuri dragutze de tocat banii.
Gabi si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Bine ai revenit printre noi, Elena!!!
Sa-ti traiasca puiutul si sa creasca mare si sa fiti fericiti alaturi de ea.
Noi ieri am fost la locul de joaca de langa sala sporturilor.(Si am fost si la targul auto, care era langa, si ce masini bengoase am vazut...offf, vreau si eu una...) Otto a fost campion la tobogane si la invartit timonele acelea, iar Matei a stat cumintel in scranciob sau s-a mai jucat cu "ghiga"(mingea).
Poate saptamana viitoare ajungem si noi la "iarba verde" daca e tot asa de cald si frumos.
Pupicei,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna,am revenit...
Am terminat cu petrecerile...
Am fost si noi ieri in Copou la Lei.Am facut rodajul la tricicleta Catalinei...ii place tare mult sa stea pe tricicleta si sa fie impinsa sau trasa de tati,dar nu vrea sa dea deloc la pedale.Sper sa invete sa pedaleze inainte de a face tati scurta la spate...N-am vrut sa-i luam de aia cu maner ca am zis ca avem fata maaaree...

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput