Oltencele, poftiti la povesti(2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Fetele, ce faceti? Eu am avut mult de lucru zilele astea si n-am apucat sa mai scriu ceva.
Ce vreme oribila avem azi( cel putin in Craiova)! Si mai luai si o ditamai coada pe la Casa de pensii.
Bine ati venit fetele mai noi, de fapt nici eu nu-s prea de mult timp pe aici.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

pai, Coccinelle, esti cam de virsta mea (io am 35)si vad ca ai si 2 copii, sa-ti traiasca!!
Pe Badulesti ii stii? Cred ca pe undeva pe-acolo aveau o casa si ei, la Horezu. Chiar, era si Mircea Catusanu cu niste bunici pe-acolo.
Ei sint putin mai mari ca noi, cu vreo 4-5 ani.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coccinelle spune:

Mihaela, pai ce vrei sa iesi la pensie?

Chatonel, multi înainte!(ani)
Stiu pe Lumi si Traian Badulescu.Pe bunicii aceia cum îi cheama?

Mare tentatie chatul asta!
Nu mai vreau sa spal , sa gatesc

Pupici ca l-am lasat pe bebe la TV

Giny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Hehe! Voi vä plangeti de vremea din Craiova, dar ce sä mai zic eu ... aici a nins luni si incä mai sunt urme de zäpadä pe ici pe colo! Hallo, primävarä, unde te-ai ascuns!!!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Giny, daca ii stii pe Badulesti, atunci tre sa o sti pe Viviana si pe Nicu... ea s-a maritat cu Mircea Catusanu de care era vorba mai sus si au plecat in state acum cca5 ani, cu loteria. El, Nae, era jurnalist la BBC, desi la origine a facut medicina. A murit acum o luna, sa-i ierte cel de sus betia....
In Vilcea eram vecini, pe aceeasi scara stateam si eram buni prieteni. Pacat ca distantele-astea ne-au separat.
Asa :) si lasa spalatul :) mai e vreme

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaraluca spune:

Ciao fetele !
Va citi si azi dela servici, sa vad ce mai era nou si daca mai aparea vreo severineanca prin zona...pacat ca dela servici nu pot sa scriu pt. ca se lucreaza ca negrii pe plantatie. Prin birouri aici se lucreaza mult si dezordonat. La 7 seara ajung acasa, un film ceva si destul de mult net in ultimul rand si apoi cad moarta.
Va pup si va urmaresc....
Alina
n.b. Scuzati-mi stilul anapoda de a scrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salmida spune:

Alina, trei severinence suntem pana acum ... cu tine 4!! Dar randurile oltencelor väd cä sporesc!

Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coccinelle spune:

Anca
Nu îl stiu pe saracu'Nae.
Tu vrei sa zici ca-i sti pe Lumi si Traian Badulescu?
Cu Lumi am fost colega de banca.
Am fost colega de fac. cu Simona Dinuta , din Vîlcea.
Acum e stabilita în USA.O sti?
Eu merg la culcare.
Noapte buna!la toate fetele

Giny

Mergi la inceput

Giny, nu ii stiu pe Traian si pe Lumi, dar in mod sigur sint rude cu Nae Si Viviana.
Din pacate, nici pe Simonna n-o stiu...
Revin, am cam mult de lucru pe-aici.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

Salutare si noroc..
Bag sama ca Oltenia e mare... si ca oltenii sunt pe tot pamantul..
Asa ca intreb si eu ca eu cred ca va intereseaza.
Stiti daca a aparut ceva cu Tudor Gheorge si cu copiii din concertul de la Craciun. Foarte bun concert (l-am vazut la Tv) nu stiu ce roman nu mai spun ce oltean nu a vibrat putintel cand l-a ascultat. Am ceva din colectia cu orchestra sinfonica si ascult cand mi-e dor de casa sau de Craiova. Daca gasesc spatiu pe undeva pe net vreau sa le incarc sa se bucure si altii.
Cu toate ca nu cred ca e chiar OK chestia cu atasatul pe net... de drepturi de autor... dar asa s-ar bucura si cei de departe..

Mergi la inceput