Oltencele, poftiti la povesti(2)
Raspunsuri - Pagina 10
chatonel spune:
iza-bella, bine ai venit!!!
Oooooooooooooooooooooooooooooooooooo, unde sinteti gagicilor?????
Toulouse, la ville rose
sirod spune:
Beeeeei, compusei un raspuns si cind sa-l postez cazui de pe sirma, fir'ar sa fie...
Asa ca voi fi concisa:
Bine ai venit Iza, mai sint craiovence aici, inclusiv eu.De mult ne tot chinuim sa ne intilnim.Tu ai un frate Marian?Pe unde stai?Eu in Brazda.
Anca, parca Tomita stiu si eu ca se numeste, da' de cupilu nr.3 nu stiam!
Va pup si sper ca de miine sa stau mai mult cu voi
DORIS
diafera spune:
Buna fetelor,
Olteanca sunt si eu .. si voi ingrosa randurile celor din Valcea caci de acolo sunt. ma bucur nespus sa intalnesc atatea oltence pe site mai ales din Valcea. Nu sunt un membru chiar nou al sitului, desi nu am prea multe mesaje postate .... am vegheat din umbra ...
Imi place ideea cu intalnirea de Pasti ... insa eu mi-o inchipui undeva la iarba verde. Mi se pare un loc ideal mai ales pentru copiii nostri...eu nu am dar sper sa am macar o veste pe atunci in acest sens. Daca stie cineva un astfel de loc sa ni-l comunice. Eu ma gandeam undeva pe Cetatuie... am fost prin anul 1 de faculatate cu fostii colegi de liceu ....
chatonel spune:
quote:
Originally posted by maaria
am venit eu...
n-am apucat sa dau raportul dar am fost plecata 2 zile in provincie, ca a murit bunica sotului.
chatonel, motan nu stiu...dar plaja sigur mi-as lua:)) aici pe balconul meu d-un metru patrat sa o "plantez". ca de rest le am pe toate, hehe
sunt in zona...
mai, trecem asa rapid aici, parca e trenu'n gara!!!
Deci, condoleante pentru bunica si scuze (daca imi poti gasi pe undeva, ca aiurita-s tare) pentru intirziere. In ceea ce priveste plaja, nu pot decit sa te incurajez sa stropesti balconul, poate mai creste :)
Toulouse, la ville rose
alinaraluca spune:
Ciao la toate oltencele !!!!
Am intrat azi intamplator pe siteul asta sa sa nu-mi cred ochilor!!! Mesaje dela persoane care locuiau pe aceeasi strada cu mine in Turnu Severin (str. Decebal), o gramada de oltence care isi scriu de peste tot....eu sunt in Italia si va spun drept ca imi lipsesc prietenele mele din oltenia.....
Sunteti super !!!
Si tare-mi place cum va povestiti pe forum....Citend mesajele voastre mi se pare ca sunt acasa in ro
Va pup pe toate si sper sa ne auzim.
Alina
Salmida spune:
Bine ai venit, Alina!
Oltence, galerie!!!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
chatonel spune:
quote:
Originally posted by Salmida
Bine ai venit, Alina!
Oltence, galerie!!!
Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.(Blaise Pascal)
si io, si io, si io :)))))
Oltence, galerie!!!
Toulouse, la ville rose
Coccinelle spune:
Fetele cucuietele
Va pīndii cīteva zile si ma tinui ca Ulise de stīlp
sa nu ma fac membru la forum, dar nu rezistai ispitei
Sīnteti de coma.
Yo sīnt de neamul meu din Horezu-Vīlcea.
Daca nu ati auzit de mine, sigur ati auzit de "Cocosul de Hurez",
tīrgul de ceramica .
Plecata(nu fugita)de 17 ani de la mama de acasa.
Facui īntīi o halta de 8 ani la Timisoara ca sa īnvat otzīra carte
si dupa aia aterizai la Zürich.
Al meu e elvetian de bastina.
Ne luaram cu acte la Zürich acum 9 ani si facuram doi baieti
frumoooosi-ca seamana īn partea lui si desteeeeepti-seamana cu mine.
De toate am acilea , dar nu am cu cine sa stau la taclale asa cum faceti voi, ca de aia ma si bagai si yo īn discutia voastra
Yo nu am practicat de ani de zile dialectul lui nea Marin, dar ma dau īn vīnd dupa el, si m-am stricat de rīs pe chat-ul vostru.
Azi noapte statui 3 ore īn fata computerului si-i dadui la parole pīna ametii.Nu voia sa īnghita nici una, cica erau deja folosite.
Ma 'nervai o tura si o lasai baltaDe aia bagai azi o "coccinele"
(buburuza)Vad ca nu o mai
Hai ca ma lungii cu voba si ati fi avīnd treaba.Si se trezi si sefu mic(1 an si 8 luni)si se apuca de trebaluit prin casa
Va dau pupici si pe curīd
pe mine ma cheama
Giny
chatonel spune:
bine ai venit printre noi, Giny :)
Normal ca am auzit si de cocosu' de hurez si de Horezu. Unde ti-ai facut scoala, citi ani ai, pun-te la depanat aici
Vad ca se-ngroasa rindurile, nu gluma!! Fetelor, ce se mai aude cu prazul ala si cu zaibarul?
Toulouse, la ville rose
Coccinelle spune:
Bine(ca)te-am gasit si eu, pe tine si pe toate oltencele!
Pai , am terminat liceul la Horezu, dupa care am fugit ca din pusca
la Timisoara.Am terminat Mecanica Fina acolo, īn '94.
Exact, pe 28 mai avem īntīlnirea de 10 ani, mare bal mare.Abea astept sa merg īn RO!
Din '95 locuiesc una-īntr-una īn Zürich.
Nu va chinuiti sa faceti adunari si scaderi
sa aflati ce vīrsta am :36.
Da nu se vede pe mine!Īmi dai(dau) cu 10 ani mai putin(sarumīna)
Mai Chatonel(asa te alinta?),noi vorovim acasa franceza ca sotul meu
e din Geneva.Dar la Touluse īnca nu am fost.
Revin sigur, mai pe seara, acum va las ca puiu mic s-a apucat sa sparga becuri.
O sa am o īntrevedere pesnica cu el
Spor la treburi!
Giny