Fetele din Usa,poftiti la o barfa!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Am uitat ceva! Sunt in cautare de masina de spalat si uscator.Stiti alte magazine in afara de Home Depot,Lowes sau Sears?Dar bilete de avion ieftine?
Ioana(iomi),esti bine venita!.
Pupici!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Bravo fetele, ia uitati ce s-au incins spiritele! Va suparati tare daca va intreb si eu o chestie total in afara de subiectul vostru? ca nu stiu unde sa postez si m-am gandit ca poate la "englezoaicele" de aici am succes.
Cine a dat sau a mai auzit ceva de TOEFL, poate sa-mi spuna ce varianta ar fi mai buna: scris sau pe calculator?
Multumesc si palavragreala placuta!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Mihaela si eu la fel! in cautare de aceleasi lucruri..Mai ar fi Best Buy si inca unul al carui nume imi scapa pe moment( am tot vazut reclama).Acum intrebarea e ce marca ar fi cea mai faina? Maytag? Whirpool?altele?

Mergi la inceput

Hehe, nici tu nu ai somn?
Cica Kenmore e tare buna,dar e putin mai scump ce am vazut eu la Sears(sunt reprezentanti).Am mai vazut Whirpool la Home depot mai pt buzunarul lui soacra-mea ,capacitate mare si chiar mi-au placut(m-i le cumpara ea si m-a rugat sa nu ma uit la alea care iti baga rufele in masina,le spala,stoarce,le muta in uscator si apoi in dulap).Buna ideea cu Best Buy, o sa incerc si acolo.

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna fetelor,am si eu o intrebare .Poate vreuna dintre voi a auzit de asigurarea de sanatate Aetna Healthcare Premium.Daca cumva stiti ,spuneti-mi si mie cam cat se percepe lunar pentru asigurare pentru mine si pentru baietelul meu de trei ani.Firma nu va plati decat sotului meu aceasta asigurare ,dar el trebuie sa plateasca pentru noi,pentru ca fara asigurare nu vreau sa ma gandesc sa vin .
Multumesc mult ,astept poate totusi cineva a auzit de ea.

Roxy si Cristi cel vorbaret

huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Ce idee buna, eu de fapt asa am si gasit forumul asta, cautand prietene pe net, sunt de cateva luni in state si cam singura, sotul lucreaza, eu acasa dependenta...
Una peste alta am facut cumparaturi la Costco (nu mor de dragul lui, dar o tura de Costco+caratul aferent te scapa de unele griji pe o luna), toefl am dat si am impartasit experienta la alt subiect (daca mai e ceva de zis, da-mi mail), tigari am luat de la site-ul de mai sus dar au trecut 2 saptamani si n-au venit inca. Mai e un site (de la care a luat o prietena de-a mea: http://www.cigoutlet.net/index.php, sper sa nu fie bai sa se supere adminii), una peste alta incep sa ma obisnuiesc.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Conchita, l-am intrebat pe sota-miu si e cum iti povesteam: te duci cu driver license si faci card, costa 35/an si restul din familie sunt automat membri la sam's.
Referitor la produse electrocasnice nu mi se pare o idee buna Maytag ca-s prea scumpe. Fac acelasi serviciu ca si Kenmore sau Whirpool si daca e sa se strice la fel de bine se strica. Nasi-mea a tot avut Maytag si le-a tot stricat la cat le-a suprasolicitat.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

am inteles cu maisnile ...deci whirpool e ok ,la fel si kenmore..In Canada noi am avut marca Kenmore tot (frigider, aragaz,uscatori si masina de spalat ) >nu le-am luat noi insa ne-au dat garantie la ele pe cinci ani..ceea ce inseamna ca suntok.Eu va zic drept ca mie la suflet imi sunt tot masinile cum erau in tara,adica fara batul ala invartitor din mijloc(imi scapa denumirea desteapta), desi nu am avut neplaceri cu astea...aia e!

Mergi la inceput

Roxy,incearca pe site-ul lor la www.aetnaushc.com si poate vei gasi raspunsuri acolo.Eu si bb-ul suntem pe asigurarea sotului de la servici(tot un pachet premium) si plateste 20$ pe saptamana.

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Oana, am inteles, sa traiti, sarumana de informatie! :))

Laura (Oprescu), noi suntem multumiti cu Kenmore deocamdata, nici o neplacere la activ. dar as vrea si eu o masinarie fantastica, asa cum o descrie mihaelabebe hai ca ma alint acum, nu sunt impovarata de treburi casnice de nici o culoare, al meu e gospodar si face destule.

Roxy, amanunte tot la firma sotului tau vei afla, pentru ca fiecare companie de asigurari are politici diferite de preturi pentru angajatii unei firme/familiile lor/pacienti fara status de angajat etc. intra la ei pe site si incearca sa gasesti pretul pentru categoria ta.

Tinatache, depinde de fiecare, eu m-am obisnuit cu computadorul, in fond testul e acelasi. succes oricum, nu esti off topic, ca discutam de toate, intamplator s-a inceput cu preturi, magazine etc, sa ne facem elan :))

lai eu intrasem in febra branzei cand am descoperit Feta, parca mancam diamante asa de mult o pretuiam, acuma zace in frigider nebagata in seama. tot asa ca tine o mai folosesc, doar la salate. si, mey, Mozzarella nu stiam ca intra la categoria mioritica grea :))))))) cottage cheese nu imi place de nici o culoare, parca ar fi firimituri de creta amestecate cu plastic si muiate in zer, pfiuu :))

americancelor drage, cum va distrati voi? pe unde mergeti?

Mergi la inceput