Fetele din Usa,poftiti la o barfa!
Raspunsuri - Pagina 5
conchita spune:
ah, mi-am amintit ceva: incercati la magazinele Outlet, acolo toate produsele de firma sunt mai ieftine! de pilda, aceeasi masina de spalat pe care o gasesti la Sears cu 400$, acolo poate fi cu o suta mai ieftin, e direct de la producator. ultima oara noi am gasit niste tacamuri Lenox la un pret absolut ridicol. chestia e valabila incepand de la mobila pana la imbracaminte.
Llaura spune:
Toefl e acelasi CBT sau pe hartie, problema cu paper test e ca nu se da in toate zilele si raportarea scorurilor dureaza mai mult.
Plus ca la CBT iti da scorul pe loc, desigur in afara de writing.
Merita pe hartie numai pentru cineva care chiar tasteaza extrem de incet, ceea ce nu e cazul cand scrii mailuri zilnic sau postezi pe forumuri etc...parerea mea!:-)
kim222 spune:
Salutare tuturor!
De cind astept un subiect despre si cu fetele din US....
Noi locuim in California si precum am observat exista unele diferente intre diferite state ale US.
Noi tot ce inseamna fructe si legume le cumparam de la magazin arabesc.
Mezelurile si brinzeturile de Jons. Nu situ ce ne-am afce fara el....au si vegeta, si brinza ca la mama acasa...,produse romanesti (casacaval, nectar, jemuri, apa , vin si poate ,mai sint si altele pe care eu nu le-am observat...), zacusca si muraturi bulgaresti, icre gata de consum sau nepregatite, mai nou au si varza murata la borcan (5$ /borcan ) si ies niste sarmalute......
Borsul il primim si noi tot din Ro. In schimb cind cumpar varza murata, o folosesc la ciorbe in loc de bors.
Pentru Floryna: poti sa-mi spui cum se numeste nesul de la 99 cents store? Mor sa beau un ness cu gust ca in Ro....si mai sint si graviduta...nu ma lasa sa poftesc:)))) Si ness-ul Elite de unede-l iei? In Ro foloseam si Amigo si Elite , deci bun si ala...
Eu haine imi cumpar de la Forever 21 (mall) au preturi ieftine si la moda.
Carnea este ifetina la Stater(nu situ daca exista peste tot) , nu mereu dar macar o data pe luna. Exemple: piept pui dezosat(1.99$/lb), gaina (67-99 centi/lb), pulpe pui(99centi/lb).
Pozele obisnuite le developam la Snapfish. Se trimit prin posta in plicuri speciale filemele , ei le developeaza, le printeaza (in 1-2 exemplare la alegere)si le primesc inapoi tot prin posta si le pun ei si online in contul fiecaruia. Nu exista limita. Asa ca cei de acasa ne pot vedea toate pozele fara ca noi sa mai fim evoiti sale trimitem prin posta. Pozele digitale cele mai ieftine la Costco.
Parfumurile cele mai ieftine eu le iau din Downtown LA. Mult mai ieftine deit la orice Mall sau Marshall.
Daca-mi mai vine ceva in cap revin.
Pupici la toate,
Olivia
kim222 spune:
Cele mai bune masini de spalat si uscat sint se pare Maytag. Dar sint si cele mai scumpe. Asa ca in functie de bugetul fiecaruia...
mihaelabebe spune:
Uite ce ne-am inmultit!
Conchita,merci pt idee.imi mai spunea cineva ,mai este posibilitatea sa gasesti(probabil tot la Outlet)si masini zgariate putin la preturi foarte mici.Vineri e ziua cea mare.Adevarul e ca m-am saturat de landromat.
Cu distractia..docamdata mai mult cu bb-ul,parcuri,plimbari(va fac in ciuda ca la noi deja a venit primavara,astazi sunt peste 20 grade C,iar copacul din spatele casei deja a inflorit),iar cand il mai ia soacra sau cumnata(pe bb)mai iesim la un film,restaurant, depinde ce n-i se nazare.De curand am hotarat sa ne cumparam biciclete,poate mai dam jos si niste slaninutza,ca e de unde.Abia astep vara sa se deschida strandurile,mai evadam un pic si acolo...
La Big Lots nu merge nimeni?Nu toate produsele de acolo sunt de calitate,dar am gasit carti pt copii(povesti,colorat) foarte ieftine la fel si ornamente pt gradina(yard)
Gabbriela,multumesc!Papucei de copii inca nu am cuparat,am o singura pereche pt Aidan(8 luni) pe care i-a luat soacra.Am vazut in schimb in mall in magazin cu pantofi pt copii.Mie imi place sa-i mai cumpar si de la Target(hainute) sunt de calitate buna si acceptabile la pret.
Pupici!
mihaelaH
conchita spune:
mihaela de masini zgariate nu stiu...ce stiu este ca la outlet gasesti produse noi pur si simplu, impecabile, ca din magazin. e ca si cum le-ai cumpara direct din depozit in RO, alta comparatie nu imi vine in minte. la Big Lots n-am ajuns inca,desi e in drumul meu mai mereu, am inteles ca ei au marfa cu defecte.
btw, la mine nu se sfarsesc verile si primaverile :))
la garage sale merge cineva? am mers o data si asa de impresionata am fost de preturi (ce vreti, femeie sunt!) ca am luat cateva cutii de materiale de croitorie fermecata de cei cinci dolari cutia si cand am ajuns acasa am ajuns si la concluzia ca de banii aia mai bine cumparam ceva cu adevarat bun si frumos de la Hancock Fabrics, chiar daca numai cativa yards.
de crafturi se pasioneaza cineva? ce recomandati in afara de Joann si Michaels?
amuleta spune:
Pentru Carolyn : hainele de gravida de toata ziua sint destul de ieftine dar daca vrei ceva mai sofisticat poate fi 100-150 de dolari. Eu am folosit mult o salopeta de blugi pentru gravide si o pereche de pantaloni trei-sferturi, plus tricouri. Nu merita sa le-aduci din Romania.
Sam's are carti de copii foarte frumoase si ieftine. Daca aveti o biblioteca locala puteti inchiria si de acolo casete video si DVD cu filme bunicele si la un pret derizoriu. Plus ca pentru copii au programe foarte bune.
http://houseandhome.msn.com/default.aspx este o adresa de internet foarte folositoare daca vreti sa cercetati o zona in care doriti sa va mutati.
Gabbriela spune:
Ashi vrea sa stiu shi eu de unde luatzi voi varza buna pt sarmale. Eu ma tot chinui cu 5 - 6 verze sa fac 30 sarmale...
Gabbriela & Julian
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/gabbriela_h/my_photos
mihaelabebe spune:
Am inteles Conchita.Tot la cele noi m-am referit si eu,dar zgariata pe ici pe colo vopseaua din cauza transportului.Si sti cum sunt americanii,le pun la jumatate de pret.
Cat despre primaverile si verile de la tine,io una tare te invidiez.
La garage sale mi-am cuparat o lampa superba cu 3 brate doar cu 3$.In rest tot feluri de lucruri nefolositoare ca deh, am dat si eu in patima cumparaturilor de cand sunt aici si inca nu am scapat.
Depinde la care marfa cu defecte te referi de la big lots ca de la produse alimentare,detergenti si cosmetice, pana la mobila au de toate.Merita vazut!
pupici!
mihaelaH
Lorelai spune:
quote:
ca mie la suflet imi sunt tot masinile cum erau in tara,adica fara batul ala invartitor din mijloc(imi scapa denumirea desteapta), desi nu am avut neplaceri cu astea...aia e!
Laura
ma bag si eu ca musca in lapte, desi nu locuiesc in USA. masinile ca in Rom se numesc "front load" si spala incomparabil mai bine ca celelalte (top load). unii zic ca mai ajuta si gravitatia la eliminarea jegului. nu stiu daca asta e explicatia. eu am Kenmore de la Sears si sint foarte multumita de ele. si nu sint mult mai scumpe.
Lorelai