Mamici din Arad...? (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

CLATITE......CLATITE......CLATITE...
Ai terminat Magda? CA venim la clatite !!!!!!!
Nici eu nu am avut pofta dar o clatita chiar ar fi buna!!!!!
Ce vorbarete ati fost azi! Eu nu mai scap de musafir...ma tot asalteaza musafiri si sincer nu mai am rabdare...dar imi inchipui ca dupa ce nasc va fi si mai rau...
Alina33 chiar ai putea sa intri pe chat ca eu aproape in fiecare zi sunt pe yahoo....ID meu e simonaclau...daca ai chef si poti sta pe scaun te astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Magda ti-am spus eu ca vei avea probleme cu gravidutele.
Chiar ca ati scris mult azi fetelor,mai putin Cristina,probabil ca nu a lasat-o gemenutele.
I-am zis la Dragos azi sa ma lase sa citesc ce-au scris fetele.Zic:"tu stii ce-au scris fetele?" si el imi spune:"A".El stie ca scriu cu el A,B,C,D,si s-a gandit ca si voi tot asa scrieti.

alina

Mergi la inceput

Apropo...sa nu intelegeti gresit....ID meu este pentru toate
Eu sunt mai tot timpul pe net! calculatorul meu e conectat aproape toata ziua pe net!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Clau, al meu sot lucraeza cam toata ziua si o mare parte din noapte.Cu draga inima as sta numa ca pe linga faptul ca nu am loc de el nici nu prea pot sa stau pe scaun.Si acum cind va scriu, mai citesc ma mai ridic, mai stau in picioare si tot asa.Pentru mine e crincen dar n-am incotro ca intepenesc in pat si mi s-au facut picioarele deja ca niste butuci si din cauza lipsei de miscare.O sa am de lucru nu gluma dupa ce nasc cu ele.
Partea proasta e ca a venit si celulita pe ele....
Mie mi-e pofta pe crema de zahar ars si cum se face f repede si nu tre sa stau mult in picioare am sa fac.Mai ales ca s-au anuntat si ceva musafiri.
Acum ies un pic sa nu intre soarele in nori
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Mii de scuze gravidutelor!!!In timp ce faceam clatite mi-am dat seama ca nu trebuia sa scriu ce fac ca sunt gravidute printre noi!Apropo Claudia si Alina cate kg v-ati ingrasat?Eu cand am fost gravida nu am fost pofticioasa nici mancacioasa dar asa de frumos m-am intzarcat cu 20 kg!De parca erau ale mele de cand lumea!Eh bine ca m-am scapat de ele!Azi nu cred ca m-ai intru.Ma pun sa gatesciar apoi pe la 16 merg sa scot copilul de la gradi si sa stam in curte ca e timp tare frumos.
Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Salutare fetelor.Parca a venit primavara asa timp frumos e afara.
Eu am facut curatenie azi ,am pus haine la spalat si acum abia astept sa-l culc pe Dragos sa mai citesc si eu pe-aici.Cand se scoala vom iesi putin afara sa mai alerge ca ma inebuneste in casa.
La voi cum e vremea Anto si Cristina?
Fetelor gravidute,eu m-am ingrasat cand am fost gravida,12 kg.Le-am dat foarte repede jos dupa ce am nascut ca am facut o alergie si nu stiam de la ce anume,doctorul mi-a dat un regim foarte strict pentru ca era de la mancare,dar nu stiam de la ce din mancare.Am scapat de ea dupa 1 luna jumate de regim.In final mi-am dat seama ca de la suc Prigat de grepfuit.Am baut foarte mult suc natural atunci ca sa am lapte,dar nu m-am gandit ca pot face alergie chiar la suc.Dr.a zis ca am facut la ceva conservanti din suc.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Oooooo,sa ma laud eu prima...am pus pina acum 16 kg si mai am o luna jumate.Numai ca seara ma apuca poftele de inghetata sau nugat.Am gasit aici la un magazin asa de buna....si proaspata tot timpul si plina de nuci.Pe linga aste daca nu maninc si juma de compot de ananas nu ma pot culca.Asa ca probabil o sa fiu cit China.
Azi am dat un inconjur pe la alimentari ca altceva aproape nu am...si gata plimbarea mea.Dar miine sper sa ajung in piata la fortuna .sper numa sa fie tot atit de cald si sa nu ploua.
Mai fetelortot ma uit la degetelul meu si astept sa treaca.El nici nu se mai umfla nici nu trece.Aveti idee cam in cit timp se vindeca sa stiu macar daca dureaza mai mult de o saptamina sau nu...
Mi-i drag de nazdravanii si nazdravanele voastre ca mai anima atmosfera in casa.Doamne da sa fie toti sanatosi si noi alaturi de ei sa le putem purta de grija.
Clau o fi la somn....
Incerc sa-mi schimb programul sa nu mai dorm la prinz ca parca dorm mai bine noaptea.
Asa ca mi-am tipat crema in cuptor si astept sa se faca.
I-am facut si o surpriza sotiorului....chiuveta plina de vase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Ce timp frumos a fost azi fetelor!Si m-am uitat pe situl cu vremea tot cald vine de acum incolo!Abia astept sa fiu libera de la servici sa pot sa-mi aranjez balconul cu flori.
Alina maine merg sa-mi pun ridichi la casa.Azi am fost cu Bia acolo cand a iesit de la gradi si am stat pana la ora 18 dar ce i-a placut la nisip!
Va las fetelor ca trebuie sa ma pregatesc pt servici si de fapt ce-as mai dormi acum!

Mergi la inceput

Bine v-am gasit!
EU sunt franta de oboseala...cred ca cat de curand voi cadea ca un erou la datorie...
In sfarsit a venit primavara...nu-mi vine sa cred...am fost azi toata ziua la plimbare, dar sa nu va spun ca acum sunt franta, toate oasele ma dor...dar ce conteaza bine ca a venit primavara...
Deci ziceti sa ne laudam cu kilogramele luate in timpul sarcinii...26 kg......

Mergi la inceput

Salutare!Am fost si noi afara acuma dupa masa si a fost super.Am stat de la 17 pana la 19,Dragos a fost super incantat,dar si molesit cand a intrat in casa.Nu ma mir dupa cata miscare a facut. Speram sa se incalzeasca si sa nu mai fie frig.
Am auzit ca in aprilie vor fi 30 de grade si in mai vine frig,frig.Brrrr!
Maine mergem la parinti la Bihor si stam pana duminica seara.Asa ca maine nu cred ca mai intru pe-aici.Acolo ne mai relaxam si noi,mai ales daca e vremea frumoasa.

alina

Mergi la inceput