Mamici din Arad...? (3)
Raspunsuri - Pagina 14
Babee spune:
salut si de la noi..nu v-am uitat
Acum o saptamana va ceream ajutorul in legatura cu un traducator in Arad.S-a rezolvat problema si nu mai trebuie tradus nimic, dar multumesc oricum ca v-ati interesat.
Si la noi vine caldura, si eu si Bubu deja iesim la plimbarica mult....dar de-abia astept zilele alea insorite insorite.Maine s-au preconizat 16 grade!!!!!nu-mi vine sa cred, sigur stau ore in sir afara.
Si apropo de kile..eu am luat 20..si numai 7 kilograme in ultima luna.La 5 saptamani dupa nastere situatia e destul de roza pentru ca s-au topit 16 kilograme, ma mai lupt cu 4 numai.Trec si ele...
Pupici si sarcine usoare....
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu
Claudelu spune:
Salut Babee... ma bucur ca ai rezolvat problema cu tradusul...oricum eu iti scrisesem dar nu ai mai dat nici un semn...si apropo de kilograme si eu sper din tot sufletul sa le dau jos ca altfel ........
Alina daca nu mai apari eu iti urez week-end placut!!!!
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Am mai aparut si eu pe aici...
Si pe aici s-a mai incalzit, dar se pare ca miine ploua...Am fost pe-afara cu gizele, iar Alexandra aareusit sa se loveasca la gurita si acum are o usoara julitura...Nu mai stau o clipa intr-un loc, asaa ca nu ma mira.Azi le-a cumparat tata masinte si au fost tare incintate...
Am vazut ca discutati despre bataie, deocamdat n-am pe cine bate, daca le dau o palma peste fund ele rid, ca oricum nu le doare.Le mai lovesc peste minute daca umbla pe unde nu trebuie...Cit despre olita, deocamdat e o jucarie...
Sa le vedeti cum una se baga cu capul in masina de spalat, iar cealalta vrea sa inchida usa, sau cum una isi baga degetele la usa, iar cealalata o inchide...Se mai si cearta pt diverse obiecte.Dar se si iubesc, se pupa si daca una s-a trezit mai devreme si o iau din patut, cind se trezeste cealalta imediat se uita unde e e surioara. Cred ca Alexandra va fi artista, are o tabla magnetica de desenat de care este pur si simplu indragostita...Sta cite jumate de ora si deseneaza... Nu stiu pe cine seamana, ca eu nu le am cu astea...
Alina, ma bucur ca esti ok, las ca nu mai ai nici tu chiar asa mult...Uite Clau zicea ca dr i-a zis ca nu mai are multe zile, dar se apropie cu pasi mari de termen...Clau, vezi ca nu mai e mult si gata cu pestii, vin berbecii...Si al meu sot e peste...
Magda, spor la lucru si o noapte usoara...
Alina M, distractie placuta si vreme buna...
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
alinamoro spune:
Ceau Cristina.Am spus si eu ca Dragos nici macar nu plange cand il bat,iti dai seama cel doare.Avem si noi tabla magnetica si ne place sa desenam,adica sa mazgalim,si mama scrie A,B,C,D.Ce bine de fetele tale intr-un fel ca sunt doua si se joaca impreuna,nu te streseaza pe tine chiar asa.Dragos zice:"mama,lo",adica mama,jos.Trebuie sa ma pun jos si sa ma joc cu el cu masinutele.
Fetelor va doresc un week-end placut .Clau poate nu te mai gasesc pe-aici pana ma intorc,gasesc doar mesaj ca esti la matern.Doamne ajuta.
alina
maggda spune:
Buna fetelor!Acum ne-am trezit ( eu si Biuta)ca azi dimineata cand am venit de la servici m-am mai culcat un pic chit ca azi noapte am avut o noapte super.La ora 1 m-am culcat si pana la 6 somn de voie.Numai de-ar fi si deseara asa.Acum merg sa-mi beau cafeluta si sa-mi pip tigaraca nimic nu-i mai bun cand te trezesti!Cel putin pt mine e regula!Apoi i-ai copilasul si mergem la casa (acum construim) sa pun ridichi.
Fetelopr nu m-am ocupat in viata mea de gradinarit ca am crescut la bloc dar anul trecut mi-am pus 60 de fire de rosii si credeti-ma rudotel mai bun decat sa stai in gradinuta nu exista.Sotul muncea la casa, Biuta se juca cu basculanta si cu vasele cu nisip iar eu in liniste printre rosii.Anul asta oricum nu mai am timp ca daca m-am facut si studenta nici sa mor nu am timp dar vad eu cum fac.
Esentialul e sa zburdam la aer!!!
Claudia ai ceva kg in plus!!Dar sanatoase sa fiti!
Sa-ti dea D-zeu o nastere usoara!Si pentru asta aplica reteta mea!
Pupici
anto spune:
Da fetelor si pe aici se pare ca iese soarelesi noi plecam azi la Graz la cumparaturi ,e pacat sa nu profitam daca tot s-a mai incalzit cat de cat .
In ultimul timp am fost cam ocupata cu serv.si altele ,cam tot asa va fi pana inainte de paste asa ca nu va suparati pe mine daca o sa scriu mai putin .
Abia astept sa ne vedem ,sa ne cunoastem mai bine .Sper sa fie timp frumos ,unde v-ati gandit sa ne intalnim ?Rezervam o masa la un restaurant sau cum facem ,ar fi bine sa stim din timp ce si cum sa nu va faceti si voi alt program .Eu zic sa hotaram o zi si un loc ,Clau mai ai o tema de casa.Sper sa nasti pana atunci
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut
Claudelu spune:
SAlut!
Anto draga chiar ma gandeam intr-o zi la treaba asta...ca ar fi bine sa ne gandim de pe acum ce am vrea sa facem si unde am vrea sa ne intalnim...
Eu sper sa nasc cat mai repede dar daca nu atunci poate se ocupa alta fata de treaba asta....
Eu sunt foarte suferinda....am facut o criza de fiere de toata frumusetea, asa cum doar eu stiu sa fac...toata noaptea am vomitat si acum sunt rupta de oboseala...
Va pup!!!!!!
Claudelu spune:
Suntem foarte harnice si vorbarete si drept urmare...
am deschis un alt subiect...
Pupici!!!!!!!!!!!
maggda spune:
Buna dimineata la toata lumea!Dorm fetele?Trezirea!
Eu mi-am pus cafeau la facut si pana atunci am zis sa dau o raita pe aici.Am avut o noapte rea am dormit doar de la 2.30 la 4, dar bine ca m-a lasat Biuta sa dorm pana acum ca sotul e la servici.
pupici, intru eu azi poate deseara