La France (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Aurelia spune:
Nadiuta daca nu poti sa intri pe chat cu alta parola schimba adresa de mail ,nu mai ai alta adresa decit aceia cu care te-ai inscris prima data ? deci pui alta adresa de mail si alta parola ,la mine as a mers ca un an de zile nici eu n-am putut sa intru pe chat!
Aura&Luca,2 ani!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538
oana cretu spune:
In sfarsit reusesc sa intru pe forum dupa cateva ore de incercari!!!
Va multumesc ca nu ati ras de sunculitele mele!
Bine ai venit printre noi, chatonel!
Ce faceti, fetelor? Eu ma uit la "Big Dil" si rad de nebunaticul de Lagaff...
Si cand a venit unchiul lui George din Romania aici a venit cu sunculita, carnati, kaizer...in valaiza, si cand a trecut la romani la aeroport au vazut prin aparatul lor si i-au deschis geanta si i-au zis ca e vre-un chinez taiat...Si l-au intrebat ca cei din Franta nu au ce sa manance acolo, dar ala nu stia ca el aduce pentru mai multe guri sa guste de-ale noastre...
Va pupicesccccccccccccccccccc!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
Aurelia spune:
Ma si intrebam unde-i Oana cea Mica caci nu-i auzisem glasciorul pe aici ,nu ti-a sosit inca floricica? lasa ca vine ea mine!
Bun venit lui chatonel chiar daca eu o stiu mai de mult ,nu e ea chiar "nou venit" asa ca prima data! nu-i asa "motanel"?
Aura&Luca,2 ani!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538
lu.more spune:
Alina, Aix-en Provence e on oras foarte frumos!
Nu stiu unde o sa stati( aveti rezervare la hotel?), dar daca puteti, incercati sa ajungeti sa faceti "triunghiul" Aix - Arles - Avignon! Puteti sa faceti asta intr-o zi. In interiorul lui e un triunghi mai mic: Arles - Salon de Provence - St. Rémy, care nu ar trebui ratat!
Iar acolo aveti Les Beaux de Provence, le Pont du Gard, Roussillon (les carrières d'ocre), niste locuri si peisaje... o minune! Iar Arles, nu mai vorbesc!!!
Noi am vazut mult mai mult in 2 zile, si eram si cu 3 copii dupa noi, dintre care unul in carucior! Am rezervat o noapte intr-un hotel in Arles, iar de acolo am inceput sa mergem in stanga si-n dreapta. E una din amintirile mele dintre cele mai frumoase, si-ti recomand cu caldura. Asta e sugestia mea.
Sau poate mergeti la Aix pentru "le marché de samedi" ?!? Am auzit vorbindu-se, dar eu n-am fost niciodata...
Astept reactia ta, si-n functie de ea, iti mai povestesc...
Altceva: noi am vazut toate astea vara. Nu stiu cum e acolo in luna martie (zapada etc.???)
Te pup si le pup pe celelalte frantuzoaice!
Cu drag, Lulu
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
nadine2004 spune:
merci mult Auras! O sa incerc!
Bine ai venit, Chantonel!
Si eu m am chinuit azi sa intru pe site si abia acum am reusit
M am amuzat tare cu mancarurile plimbate!
Va pup!
chatonel spune:
va multumesc inca o data pentru primire si nu, nu sint chiar noua pe-aici, doar ca intram mai rar pt ca nu dadusem de subiectul asta :D
Cite ceva despre mine: 35 de ani, in fr din '90, fara copii- un ciine :P dog german- divortata si cu un amic de 3 ani acum. El e francez, ca si ex-ul. Nu am aici prieteni ro, din pacate.
Am cetatenia din '97, lucrez la alcatel space si ador regiunea in care traiesc, Toulouse-ul si imprejurimile cu muntele si marea, Spania si Andorra la cca 150km fiecare ma fac fericita :)
Am vazut ca vorbiti de o intilnire la Paris, eu nu vin acum- sorry- dar am in program Parisul in luna mai, cind vom face un tur al fr.
Nu stiu ce sa va mai spun :) intrebati si voi. In toate problemele administrative pe care le intilniti pot sa incerc sa va ajut, am cam trecut prin ele :D
chatonel spune:
ps
propun sa trimitem cite un mesaj pe privat fiecarui membru care e inscris cu locata Fr, asa vor afla de acest subiect....
oana cretu spune:
Asa am trimis eu la fete, chatonel, le-am luat de pe lista si le-am trimis mesaje! La tine nu apucasem sa ajung!
Sunt aici, Auras, tu sti ca eu nu lipsesc, dar serverul nu m-a vrut azi,, cred ca s-a saturat de mine cat stau pe aici!
Am trimis ieri dimineata, sper sa ajunga, Auras ca daca nu, plang...Am zis ca o sa incerc sa trimit in fiecare luna, vreau sa incerc...Sper sa vad floricica cat mai repede, sa stau linistita!
Si eu am in plan sa merg in Aix-en-Provance la o fata cunoscuta aici, pe forum care mi-a adus un parfum din Romania, si trebuie sa ma duc sa il iau. Dar sa si o cunosc, sa vad peisaje noi...Si eu am auzit de Marché-ul din Aix, ca e o platforma mare...Asa e, Lulu? Va pup, fetele!
P.S. Mai e o luna si incepem... ca sa facem...
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
SMART spune:
Am revenit dupa o pauza de o zi si ma prezint:
Sunt felicia, am 36 de ani batind bine spre 37, sotul meu este englez, avem trei baieti Matei este al nostru si Dan si Jon ai nostri dar mai mult ai lui... Baietii lu Stephen au 20 si 23 de ani, amindoi studenti in Anglia iar Matei( de fapt Matthew -Victor) are 7 ani si este in CE2. Ne luptam cu inmultirile si conjugarile. Suntem in franta din '99, din totala intimplare, fiind impinsi de "goana dupa sujbe". Aici am gasit asa ca aici am venit...
Am petrecut un timp destul de trist in primii doi ani, fara prieteni si incercind sa ne gasim un loc in care nu ne simtim ca "printre straini" si din pacate inca suntem la faza asta. Acum avem un loc al nostru dar de schimbat o vorba tot nu prea am cu cine. Faptul ca suntem amindoi straini cred ca ne face sa avem mai putine sanse de a comunica si a gasi ceva in comun cu lumea din jur. Si faptul ca suntem amindoi raci nu prea ne ajuta, de obicei ne inchidem in casa si citim sau gradinarim impreuna.
Cam asta,
FELICIA