La France (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Imagineaza-ti ca glumeam,
Stiu ca este interzis sa trimiti mancare,mai ales branza frantuzeasca!
Hai sa va spun una tare!
Sotul meu,acum cinci ani a plecat in State sa-si viziteze o matusa;
Buun,ea l-a rugat din suflet sa ascunda in valiza lui si niste branzeturi ca nu mai putea de dorul adevaratelor delicatese normande!
Sotul meu hop generos,impacheteaza vre-o trei feluri de brinza in mai multe metode ergonomice si le ascunde printre chiloti si ciorapi!
Dar!!!!La vama in State aia au vazut ca ceva este intr-un pachet ,si dupa cateva priviri au adus un caine sa miroase crezand ca sunt stupefiante.
Omul meu,a asteptat cuminte sa i se spuna sa deschida pachetul,dar americanii mai destepti au zis !!hopps i-l vom deschide noi.
Isi pun ei manusi medicale si se incepe operatiunea care cica a-r fi durat vre-o 5 minute de suspans!
Cand l-au deschis in sfarsit ,oooppppss trafic de "branza care pute"
saracul francez ce sa zica si el, a incercat sa spuna ce este pt.matusa lui din California!
Americanii, Nimic, nu aveti voie cu branza in tara dar nici la gunoi nu puteti sa o aruncati.
"pai ce pot face spune barbatu-meu"?
EAT IT!!
Cand a auzit i s-a taiat picioarele,era vorba de 3 feluri de branza si aproape vre-o 700gr in total ceea ce este suficient sa te saturezi si mai ales ca nu avea paine si vin rosu!
Saracu a incercat sa negocieze cu ei dar nu a reusit iar intr-un final a mancat-o pe toata .
De atunci normandul meu sa nici sa nu auda de nume dar de culoare si gust!
Uitea asa cu branza in colet sau la pachet!
Mai rau ca in "d-ale lui Caragiale"
Pupici Frantuzoaicelor!
Eu ma ingas slabesc,ma mentin la 59 de vre-o 4 ani!
Dar am luat Xenadrina mutl timp ,arde grasimile,
nici vorba in timpul sarcinii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Deci daca branza nu trece la vama, nu vrei niste sunca, Ionica?
Sora mea e in Canada. Cand, dupa multi ani, sotul ei a revenit in Romania (sora mea n-a putut veni), la plecare mama a vrut sa-i dea niste sunca afumata, de-aia facuta acasa, cu usturoi, mmmmmm! (sora mea scrisese intr-o scrisoare ca-i e dor sa manance, ca nu mai gustase de ani de zile... dar n-a cerut sa i se trimita; mama a inteles altceva).
Cumnatul meu nu si nu, ca n-are voie s-o puna in bagaje, etc.
Mama, femeie isteata si care nu pricepea ea de ce atatea controale si vami, a ascuns bucatile de sunca in bagaje, chiar in momentul plecarii, fara stirea nimanui!
Si-uite-asa le-a plimbat cumnatul meu prin avioane si aeropoarte, si noroc ca se afla la mii de km cand le-a descoperit (acasa, in Canada), ca am auzit pe urma c-ar fi avut o reactie foarte bizara cand a deschis bagajele si-a simtit mirosul de usturoi!

« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Daca ce e scris aici e adevrat, inseamna ca azi e ziua de nastere a Cristinei (blue77)!

La multi ani si sa stii ca nu te poti ascunde cand bei sampania: suntem si noi cu (gandul la) tine!!!

La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

LMA Cristina!!! Tot ce-ti doresti, si un BB sanatos pe deasupra!

Sambata vii si cu sampania??? ;)

Pupici!
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

fetelor va multumesc mult dar ziua mea e pe 31 martie chiar nu stiu daca eu am gresit la inscriere sau moderatorii- oricum daca citeste vreun moderator as dori schimbarea zilei de nastere pe 31 martieee. Multumesc

V a pup pe toate

Cristina

Cristina 12 sapt.UM

Mergi la inceput

31 martie, zici, Cristina???
Data asta sigur n-o uit!
Este ziua in care s-a nascut Anca, fetita mea!!!

La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

am venit si eu, stau la T-lse, deci dept 31 :P

Mergi la inceput

Bine ai venit, Chatonel!!!

La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Cristina, si eu care incercam sa te gasesc la telefon sa-ti urez la multi ani ..!
Nu-i nimic, se amana
Chatonel, bonjour, adica ...pisicutza sau pisicel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Salutare fetelor,
Mai dar ce activi sunt romanii din Franta! Imi creste inima cand vad!
Eu in weekendul asta merg in Aix en Provence, m-a invitat al meu sot pt 2 zile - ce mai o super surpriza!Asa ca daca stie cineva ce e de vizitat pe acolo astept sugestii!
Pa si pupici,

alinus_bb

Mergi la inceput