La France (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Olo ok pt. coafor sambata :), dupa ce iei rdv , vorbim unde ne intalnim si la ce ora - super ma tuuunnndd.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Mihaela, nici eu nu am stiut ca se face cu cartofi la cuptor, dar data viitoare voi face si eu asa! Eu am mancat la o frantuzoaica cu cartofi fierti, dar nu m-a pus in tema ca se pot face si la cuptor! Merçi! Te pup! De fapt va pup pe toate, frantuzoaicelor! Poate faceti poze, Mihaela si blue77, sa va vedem si noi!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

merci mult blue77 pt informartie

MMMM... ce buna e raclette. De curand ne am luat si noi si mancam ca nebunii. Noi tot cu cartofi fierti stiam.Din pacate am inteles ca ingrasa foarte mult.

Apropo, voi cum stati cu kg ca eu m am ingrasat 2 KG de cand stau aici, in Franta. Aveam inainte 50.Din pacate se pune unde nu mi place mie, adica la burta si din cauza asta mi am luat un aparat si in fiecare seara fac abdomene. Asta se intampla cam de oluna. Dar nu observ nimic.

Aura, am scris srisorica,ramane sa o pun la posta..

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

O primavara minunata tuturor! Scuze pt. intarziere cu martisorul!
Pai sigur ca ingrasa raclette, cascaval topit cu cartofi si jambon, spor la abdomene! In 4 ani am mancat o singura data si asta cand eram in vizita caci urasc mirosul de mancare in casa( stiu ca nu sunt normala!) si in plus este super bun si mai si ingrasa, prefer sa nu cumpar aparatul ca sa nu fiu ispitita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Hai sa pun si eu paie pe foc :D da raclette cu fromage fumé atzi mancat??? Sa nu facetzi greseala asta! Ca nu va putetzi opri din mancat :D si pe urma sa vedetzi ce de abdomene!!! Fabi, zi-i si tu daca nu-i asa :)

Pentru kilogramele in plus, eu propun un gymnase. Nu ca ar ajuta la pierderea kilogramelor, ci pentru ca, de regula, acolo au cântare fermecate care arata mai putzin ca-n realitate, oglinzile deformeaza, facandu-te mai supla si mai inalta.

Eu nici nu mai stiu cum stau cu kilogramele. Daca le am din cauza celor 2 sarcini, din cauza sedentarismului sau din cauza raclettelor... Cred ca toate astea la un lok :) VIVE LA FRANCE!!!

Bisous,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Fetelor,
Cine are curaj sa-mi trimita niste branza frantzuzeasca?
va platesc dublu,nu mai rezist pana in aprilie,aici se vinde doar branza nature ca la noi in romania ,un fel de telemea!!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si prin ce modalitate vrei sa iti trimitem, ionica, ca stiam ca prin colis postal nu se poate trimite mancare?

Eu m-am ingrasat...vreti sa va zic? 15 kg de cand sunt in Franta. Dar am promis ca ma voi pune pe regim. La mine nu a fost sarcina, dar stres foarte mare, mancam ciocolata (am devenit dependenta de ea!) ca sa ma calmez, am luat si de la pilule si calciu(dupa spusele dr), sedentarism la greu...Si lista ar continua. Dar...de ceva timp(nu mult) am lasat ciococlata, desi simt nevoiaa nebuna sa mananc dulce, prefer biscuiti, prajiturele(fara crema!)...Cu sportul e mai greu, dar voi incerca pe toate partile, pentru ca vreau un bb si doctorii ne sfatuiesc sa nu avem kg multe in plus cand vrem sa facem un bb.
Si sa va mai zic ceva? Am luat 8 kg in 2 saptamani!!!!!!Imediat dupa ce am venit!!!! Dar eram mai mult decat nefericita, dar am preferat sa ma ingras decat sa renunt la mon cherry! Si de asta ma iubeste asa cum sunt!
Sa nu radeti de mine, ca eu am fost sincera si v-am zis off-ul meu!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

sincer, admir pe cine poate trece astfel peste problema kg, stiu ca nu este usor sa te obisnuiesti cu imaginea pe cate ti-o transmite oglinda,eu nu am reusit niciodata acest lucru si din acest motiv nu am reusit sa ma bucur pe deplin de sarcina. Eram putin angoasata de kg pe care le luam, era o lupta continua cu creierul meu bolnav,bebe nu lua in greutat...etc!
Insa doctorii au dreptate ca nu este bine sa incepi o sarcina cu prea multe kg in plus, dar depinde si de constitutia ta corporala.
Oana pt. informatiile pe care le vroiai cand vorbeam pe chat, imi trebuiesc mai multe info. personale pe care cred ca nici tu si nici Master nu sunteti inca pregatite sa le dezvaluiti unei necunoscute ca mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

fetele, cum intrati voi pe chat ca eu nu reusesc.
mi am schimbat si parola, dar degeaba
apas pe chat, apoi pe sufragerie si se inchide
cum sa fac?
Va pup si o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Oana, cum o sa radem? Eu in nici un caz, ca sufar de aceeasi "boala". Inainte de a veni in Franta aveam 58 Kg si vorba delphinei imi placea ce vedeam in oglinda. Intre timp am facut un copil si am castigat vreo 15 kg. De care n-am scapat nici azi.Si nu-mi mai place sa ma uit in oglinda! Nici mie nu mi-a placut perioada sarcinii. Ma simteam diforma, urata, greoaie.
De o saptamana incerc sa tin un regim pe care l-am gasit aici pe site. Si am slabit un kg. Acum sunt la saptamana a doua si va dau eu rezultatul lunea cealalta daca am mai slabit sau nu in continuare.
Asa ca fruntea sus nu esti singura! Suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput