La France (2)
Raspunsuri - Pagina 4
emoison spune:
Fa teste, Gerogiana, cit de multe! Eu asta faceam, am citit undeva ca daca faci 5 teste unul dupa altul cu mai putin de 5 greseli, esti buna de luat examenul...si la mine asa a fost!
Luminita, merçi, o sa va anunt cind am permisul, dar n-ai de ce sa te temi, tu stai in sud parca.
Off,cu permis de 6 puncte, parca nici nu-ti vine sa te sui la volan
Cu bine,
Elena
oana cretu spune:
Felicitari, Elena! Bine ai venit printre noi, Felicia (SMART)!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
ionica spune:
Aurelia,
Eu am incercat sa trimit prin paypal dar nu am reusit ,trimite-mi si mie adresa privat ,chiar daca posta de aici din Costa Rica dureaza aproape o luna!!
pupici la toate romancele din franta!
Eu nu am primit nici un martisor fiindca aici nu exista traditia si nici romani!!
sa ne auzim cu bine si multa sanatate lui Cristi,
Frumos gestul tau Aurelia
SMART spune:
multumesc mult oana, m-ai facut fericita pentru seara asta, inca cineva care imi scrie! sunt o fata norocoasa!
da sunt on-line, mi-am abandonat bucataria in miinile barbatului meu, ceea ce este mare risc si deasemeni l-am abandonat pe Matei care face lectiile singur!?!, ma intreb ce face oare cu adevarat in camera lui..., si asta ca sa stau sa astept pe site, un mesaj de la cineva care se gindeste la mine!
Cred ca incep sa ma emancipez... Mai bine mai tirziu decit niciodata!
oana cretu spune:
Uite, eu ma gandesc la tine!
Apropos, nu cumva pe Corina si Lulu le sti de pe Suntroman?
Si eu sunt on-line, am curatat cartofi in fata calculatorului, pe forum! Am fiert cartofi, ca facem raclette!
Va pup!
P.S.Rad de al meu cherry ca se stramba, ca pute cascavalul pentru raclette!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
nadine2004 spune:
Bine ai venit, Smart.
Uite ca si eu ma gandesc la tine!
Scoala de soferi eu am facut o in Ro acum un an si ceva, dar cand ma voi casatori va trebui sa preschimb carnetul. Imi spuneti si mie va rog in ce consta aceasta preschimbare? Cum procedezi?
Azi am primit un superb buchet de frezii de la iubitul meu, care nu uita florile nicioadata cand este o sarbatoare.
Va pupic pe toate!
Otilia spune:
Bine ai venit, Felicia (SMART) la
Uite, am sa actualizez acuma lista de pe prima pagina. Ai uitat sa ne vorbesti despre copiii tai... Am inteles ca ai un baietel pe numa Matei?...
Eu am stat primii doi ani la Paris, apoi m-am maritat si m-am mutat in Val d'Oise (hehe, pacat ca nu ne stiam pe atunci...) si de aproape doi ani am venit in Bretagne.
Va pup, frantuzoaicelor... si aveti grija!
Otilia&LaAdelita
blue77 spune:
Nadine carnetul poate fi schimbat doar in primul an de stat in Franta , cand vii cu carte de sejour- daca nu il schimbi in primul an trebuie sa faci iar scoala aici .
oLo spune:
Bine ai venit printre noi Felicia.
Oana, cartofii pt raclette, eu stiam ca se coc la cuptor nu se fierb. N-am mancat niciodata raclette cu cartofi fiertzi. Cum e? Daca-i bun, incerc si io.
Cristina (blue) ne vedem sambata la coafor? Inca n-am reusit sa dau tel, dar iau azi RDV pt sambata dimineatza.
Fetelor cu permise noi de conducere: luati-va doua permise ;) Si iaca asa avetzi 12 puncte ;)
Si apropo de permis: o colega de serviciu, rusoaica, venita in Fr acum vreo 13-14 ani, nu stia o boaba fr cand a ajuns pe meleagurile astea. Si hai sa invetze codul sa dea examenul. Si incepe sa invetze... si numai bazaconii pricepea: cum adica 'tout droit' ??? Adica la dreapta si iar la dreapta??? Sau la intrebarea: cui datzi prioritate:
a) à la voiture
b) au velo
c) à personne
a raspuns 'à personne' ca era pe trotuar o persoana care voia sa traverseze :))
Si uite asa a inceput sa invetze franceza...
Pupici,
Mihaela
Aurelia spune:
Mihaela ma facui sa ma tavalesc de ris cu rusoaica ta!!!esti de coma fata!
Aura&Luca,2 ani!
http://yamafoto.com/?ref=6538