La France (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Permis in Ro din '99 si schibat aici, deci 12 puncte intregi si o singura "pruna" de 35€ pt. STATIONAMENT JENANT ,in 3 ani de conducere aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Si eu am permis de conducere din Ro si schimbat aici. Toate punctele sunt intacte, la locu lor. Si nu cred ca o sa plece prea curand de pe permis... nu ca as conduce io exemplar... ci ca nu conduc :D. Eh, ar trebui sa pun si io mana pe volan si piciorul pe pedale, acu ca mi-am luat masina.

Bizz,
Michu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Eu fac scoala de vreo.....multa vreme si abia luna asta am programat examenul de sala. Asa ca ma voi numara printre cei cu 6 puncte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

O primavara frumoasa cu sanatate si vesti bune la tot pasul!
Lulu, sa nu uit, vroiam sa te intreb unde exact e salonul de coafura de care vorbeai, ca eu una nu am putut sa localizez unul in zona de care sa pot zice ca sunt multumita....asa ca ultima data m-am coafat in Ro :)
Aurelia, si eu sunt dispusa sa particip cu cei 10 eur - daca poti sa imi dai o adresa unde pot sa trimit banii! Eu i-as trimite cash, intr-un plic. Se poate?
Pupici
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

si eu am permis din Ro schimbat aici , si tot intact cu 12 puncte ca nici eu nu conduc , sotul nu are rabdare cu mine sa ma obisnuiesc iar cu masina si atunci se pare ca voi lua lectii . Mie mi-e tare frica sa nu se tipe la mine ca nu mai fac nimic, asa vrea sa conduc cu sotul ca el nu tipa insa in afara de o parcare mai mare gasita la Velizy nu am gasit un loc viran mai mare unde sa ma exersez.

Cristina 12 sapt.UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Fetelor,o floare pentru voi in loc de martisor.
Eu ma tund la Beauvais,dar nu in acelasi coafor ,si de fiecare data m-au tuns cum am cerut si am fost multumita.
Aura,trimite-mi si mie adresa,vreau sa trimit si eu bani pentru Cristi.
Pupici,

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Eu dau din coada si-s fericita ca am luat azi sala...Georgiana, nu plinge, ca si eu o sa am tot permis de 6 puncte, ca si tine...
O primavara frumoasa la toale fetele!
Cu bine,
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Bravo Elena, felictari pentru realizare.
Abia astept sa dau si eu odata ca m-am saturat de invatat si mai desteapta tot nu ma fac. Sper sa am noroc si sa iau ca sa pot trece la faza doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Yu-piiii!
Felicitari, Elena!
Sa ne spui cand iei permisul, sa ne inchidem bine in casa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Oana bani se pun frumos intr-o foaie ipaturita in trei s-au intr-o felicitare mai veche asa cum am facut eu si au ajuns foarte bine fara sa mai platesc taxe suplimentare!!!va dau adresa cu placere imediat dupa ce mincam caci trebuiesa pregatesc urgent masa de seara insa pe privata caci nu pot sa o pun pe forum!va sarut si pe mai tirziu!

Aura&Luca,2 ani!
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput