Ce sa cred?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tutuianca spune:

Alecsia stiu ca are probleme. Si inca destul de mari. Am evitat sa intreb daca are legatura cu mine. tot timpul sta inkis in birou. Nu stiu. Voi fi indiferenta de azi inainte. e cel mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Ai grija de tine si... bine ai venit pe

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

De obicei e mai bine sa nu incurci borcanele la munca..sau sa te incurci cu vre-un "borcan" mai bine zis...

E foarte posibil ca tu sa fi fost pentru el o provocare..in momentul in care te-a castigat , si-a luat jucariile si a tulit-o..

Parerea mea e sa fii indiferenta..ca daca cumva are si altceva pt tine..va veni la tine cu siguranta!

AniS

Mergi la inceput

Gagici...va multumesc mult pentru sfaturi. Mi-au facut tare bine. M-am mai calmat si voi adopta aceasta atitudine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Tutu draga, cit timp a trecut de cind ai facut dragoste pina acum ?
Te intreb pt ca sunt barbati carora li se pare foarte firesc sa sune o femeie la cel putin citeva saptamini o data. Si cind te suna data viitoare te ia ca si cum a-ti fi stat despartiti citeva ore, nu citeva saptamini. In fine, sunt ciudati.
In orice caz, tu vezi-ti mai departe de treaba, fii eficienta, nu lasa sa se vada ca te afecteaza in vreun fel faptul ca nu mai e atent cu tine. Prefate (sau chiar fii) FOARTE ocupata cu munca ta si foarte fericita (dar nu exaltata/ galagioasa, ci calma si echilibrata). Cind te-o intreba data viitoare daca vrei sa va intilniti, fii inaccesibila pt el si radioasa (ca si cum ai fi cistigat la Loto ). Lasa-l pe el sa-si bata mintea si sa-si puna intrebari de ce nu te afecteaza raceala lui.

Simona & BB Eugen
http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Iti tin pumnii sa poti face ce spune SIMONABB... ca le zice bine!...
Eu asa as face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucamatei spune:

dupa parerea mea...tipic barbatului vinator, care isi prinde prada, roade oasele si pleaca, mai cauta altceva de ros in alta parte...ce pot sa iti spun este ca cred ca ai avut putin nenoroc, dar mergi tot inainte, Oana

oana olson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Draga Tutuianca,chiar daca repet iti spun si eu ce-au zis fetele.
Nu arata ca suferi si vezi-ti de munca ta in continuare.
Nu am inteles din ce am citit daca e casatorit.Daca e probabil se simte vinovat fata de familie,dar totusi din cate am citit eu(despre saruturi si comportamentul lui cu tine) nu cred ca lui ii este chiar indiferent.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankka13 spune:

Nu stiu in situatie asta cum e bine sa procedezi .Eu as proceda cam asa .Las invita la o discutie cu calm fara lamentari si foarte diplomatic .Asta pt a evita momentele panibile care nu se vor estompa daca va prefaceti amandoi ca nimik nu s-a intamplat .El va sta inchis in birou mereu?Asta nu e o solutie .Trebuie sa discutati si sa hotarati daca a fost o aventura sau se mai poate face ceva ,Dar fara sa pari ranita profund.

Mergi la inceput

Va multumesc pt sfaturi. Am adoptat politica indiferentei.
Deja ma intreaba din 10 in 10 minute ce e cu mine. I-am spus ca sunt foarte bine, de ce nu as fi ok? este cel pe care l-am cunoscut candva, are kef de tandreturi si pupaturi dar eu nu mai am. Mi-a cam trecut.

Mergi la inceput