Ce sa cred?
Seful meu mi-a facut avansuri mult timp. Saruturi patimase, imbratisari...pana la urma s-a ajuns la momentul culminant.El a fost foarte rapid. Nu a fost exact ce asteptam. Din acea zi a devenit foarte rece cu mine. Nu mai spune cuvinte frumoase, nu saruturi..raceala totala. Fara nici o explicatie. Oare am fost inca una trecuta pe agenda? Cum se poate preface un barbat chiar asa? Sunt bulversata.
Raspunsuri
Catusha spune:
Un barbat se poate preface chiar asa...
Eu cred ca sunt mai multe posibilitati:
- ori chiar ai fost inca una trecuta pe agenda...
- ori este jenat de prestatia lui nu foarte magulitoare...
- ori trece printr-o perioada mai grea si atunci asta se reflecta in comportamentul lui...
- ori sotia lui il ameninta cu divortul...
- ori...
Gluma-gluma, insa parerea mea e ca cel mai bine e sa nu te incurci cu seful.
Catusha
Alecsia spune:
Si eu sint de parere ca la serviciu e bine sa stai in banca ta.Nici macar cu colegii ,ca sa nu mai zic de sefi.Dupa comportamentul lui,parerea mea e ca nu a vrut ceva serios de la tine.Dar la serviciu de fata cu toti ceilalti cum se comporta cu tine?Te saruta in public, sau doar cand gasea un moment sa fiti doar voi doi?E interesant de stiut.
Mihaela
Tutuianca spune:
Ma simt tare aiurea. Imi fac tot felul de ganduri. El a insistat, nu eu. Din iubita lui nu ma scotea. Era turbat. si totusi...
Poate va ganditi "ia uite alta fraiera". Sunt om si am sentimente. Chiar ne placeam (sau mai bine zis eu il placeam)si m-am implicat sufleteste. Probabil ca si-a schimbat impresia despre mine pt. ca am cedat sau poate ca nu a fost el multumit de prestatia mea.
Preferam sa-mi spuna "gata..am vrut sa vad cum esti la pat" decat sa adopte atitudinea asta indiferenta.
Tutuianca spune:
Cum sa-ti spun...pana in momentul respectiv s-a comportat ca un barbat indragostit lulea. Imi trimitea mesaje, ma suna.....o femeie simte cand e "ceva". La serviciu ne feream bineinteles. Cum prindeam un moment liber ne sarutam cu foc. Mi-e imposibil sa cred ca m-am inselat. Se simte fetelor. Ma gandesc ca nu se astepta sa fac pasul, pt. ca foarte multa vreme l-am refuzat.
Yasmine spune:
Mdah, cam atit a durat dragostea lui, cit a durat "punctul culminant"!
Corinna, Andreas, Alexandru shi pastaia de fasole :D http://www.rhp.ro/Andreasn/
mariagi spune:
spui ca pana la momentul respectiv s-a purtat ca un barbat indragostit.dar,un barbat indragostit te invita la o cina romantica,te asalteaza cu gesturi romantice si nu ezita sa-si manifeste afectiunea de fata cu ceilalti.chiar daca el era seful
din ce ai spus tu,el a trimis doar mesaje si dupa ce si-a vazut interesul nu te mai cunoste.nu-i asa?ce stii tu despre el ?este casatorit,are pe cineva?
din toata povestea asta,clasica de altfel,rezulta ca si-a satisfacut un capriciu cu tine si nimic mai mult.oare "dragostea"lui s-a sfarsit brusc cu momentul acela de pasiune?!sau pur si simplu doar un moment..
imi pare rau daca suna dur si imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva,daca te consoleaza cu ceva nu esti nici prima nici ultima care cedeaza.
ps:sa stii ca legea,pedepseste hartuirea sexula..
MirelaV spune:
cum o femeie poate suci foarte usor mintea unui barbat atunci cand vrea, de ce n-ar putea si un barbat sa faca asta?
au ei stilul lor..plus k unii se joaca atat de mult cu vorbele frumoase, incat la un moment dat si ei cred ce spun k simt...
altfel..nu-mi explic raceala lui brusca..
MirelaV
MirelaV spune:
mariagi..aici nu e vb de hartuire sexuala..k nimik nu s-a intamplat impotriva vointelor ei
MirelaV
Tutuianca spune:
De ce sa mint? si eu mi-am dorit sa se intample. Nu m-a obligat el. Poate ca am mers prea departe cu gandul si am crezut ca am putea avea o relatie. In fine.
Ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa adopt o atitudine indiferenta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Nu-i cer explicatii, nu intreb de ce, cum, in ce fel. Ce credeti? procedez bine?
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by Tutuianca
De ce sa mint? si eu mi-am dorit sa se intample. Nu m-a obligat el. Poate ca am mers prea departe cu gandul si am crezut ca am putea avea o relatie. In fine.
Ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa adopt o atitudine indiferenta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Nu-i cer explicatii, nu intreb de ce, cum, in ce fel. Ce credeti? procedez bine?
Eu as intreba, poate(desi nu cred) are niste probleme si nimic altceva.Daca evita raspunsul, lasa-l in pace ca mai rau faci.Dar sa nu faci urat: sa plingi , sa tipi, sa-l faci de rusine in fata colegilor.Arata-i doar ca iti pasa si fruntea sus.Nu-i arata ca suferi.
Mihaela