daca doresti baiat....
Raspunsuri - Pagina 4
Tia spune:
postat de asi
Trimis la - 02/03/2004 : 10:57:24
--------------------------------------------------------------------------------
Voi avea vreodata un copil sau nu?
Asta e intrebarea care ne framanta pe noi ,toate aspirantele.Pentru a afla e nevoie de un inel de aur care sa nu aibe pietre sau alte aliaje(E buna si o verigheta) si o ata de cusut.Se procedeaza in felul urmator : se introduce inelul pe ata , astfel incat acesta sa atarne aproximativ 20 de cm.Se intorce mana stanga sau dreapta cu incheietura in sus sa se simta pulsul.Se tine inelul deasupra zonei in care se simte pulsul si daca se misca de la stanga la dreapta inseamna ca va fi baiat iar daca se misca in cerc va fi fetita.Dupa ce se misca intr-un fel sau altul se ia inelul de deasupra incheieturii si se tine deoparte cateva secunde si apoi se repeta.Atatia copii vor fii de cate ori se misca inelul.Nu se pun la socoteala decat copii nascuti vii.
Sper sa va fie de folos pentru ca eu am incercat-o mai intai la femeile care au deja copii si s-a adeverit.
La cine nu se misca deloc nu va avea copii.
Cand sunt disperata eu cu asta ma consolez ca va veni si momentul pentru cei doi copilasi ai mei.
Multa bafta !
ASI
Tia spune:
postat de valentinag
Trimise - 02/03/2004 : 11:09:22
--------------------------------------------------------------------------------
Offf,Doamne,daca ai stii de cite ori am facut chestia asta,cu speranta ca o sa vina si la mine minunea.Trebuie sa vina baietelul caci,baiat iese ca va fii.Doar unul dar e bine si asa!
Trebuie sa vina!
Valentina
Sole spune:
...asa este ..trebuie sa vina cat mai curand.Sa nu ne pierdem speranta ,sa avem incredere in D-zeu si sigur o sa fie bine.
Sole spune:
Tocmai am citit despre posibile semne de sarcina.Nu stiam de mancarimi ale sanilor si vreau sa spun ca luna trecuta am avut niste mancarimi ingrozitoare ,imi venea sa-i rup...numai ca eu am luat progesteron sa-mi vina.Ciclu mi-a venit dar fff putin si s-a oprit.Ciudat.....poate eram si am pierdut din cauza progesteronului.Il distrug pe dr. pt. ca m-a consultat si poate nu a vazut.Nici acum nu ma simt prea bine,am stari de voma si dureri de cap.Offffffff.
Lorelai spune:
Sole, daca erai , progesteronul nu te face sa o pierzi. Din contra, eu am luat progesteron ca sa sustina sarcina. Nu te mai gindi la ce poate sa mearga prost, stii legea lui Murphy, chiar o sa merga prost daca te gindesti. Fii optimista ca vine bebele si la tine, si la toate aspirantele.
Lorelai
MRL spune:
Sole, luna trecuta am avut si eu dureri si mincarimi de sin din ziua a-16-a pina cind au venit rushii. Cind au venit au tinut aproape 1 zi, dar sarcina nu a fost ci doar o anexita nenorocita.
Asa ca eu una nu ma mai iau dupa semnele prevestitoare pentru ca te tin cu sufletul la gura ca poate, poate iar cind apar nesuferitii raminem dezamagite. Bine ca exista testele de sarcina care sunt destul de precise.
Liliana M.
anis spune:
Sole ..progesteronul fixeaza o eventuala sarcina , in nici un caz nu dauneaza!Asa ca daca ai destule zile de ciclu' ..mai bine fa un test!
AniS
Sole spune:
Multumesc pt. raspunsuri.MA gandeam sa ma apuc de tratamentul acela naturist al Liviei(parca asa o cheama)cu care a ramas insarcinata dupa o luna.Voi stiti de el, a mai ramas si altcineva asa?
valentinag spune:
Sole sunt destule fete care au ramas gravide dupa ce au urmat trtamentul Liviei.Eu din pacate nu sunt una din ele,dar datorita tratamentului am scapat de chisturile pe care le aveam.
Depinde si ce ai tu concret,pentru ca nu toate plantele iti pot face bine,tratamentul a fost bun pentru problemele Liviei,nu pentru toata lumea.Daca vrei sa tii tratamentul,eu ti-l recomand totusi,te rog sa vorbesti cu Livia,sa-i spui problemele tale si sa o intrebi ce poti lua din tratamentul ei si ce nu.Chiar daca acum duce lipsa de timp din cauza lui bb Christian,Livia este o draguta si sigur o sa-ti raspunda.
Tratamentul este destul de greu de tinut,asta ca sa stii dinainte.
Valentina
Sole spune:
...stie cineva un tratament naturist pt. desfundarea trompelor?Tratamentul Liviei este prea complicat si mi-e cam frica sa-l incep pana nu vrb. cu un medic.Vreau doar pt. desfundarea trompelor daca stie cineva.....VA ROG!!!!!!