daca doresti baiat....

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Salutare doritoarelor de... baietei!

As dori sa va spun ceea ce am aflat de la doctorul meu. Se pare ca exista o metoda demonstrata stiintific pentru conceperea copiilor de sex masculin. Ea recomanda sa aveti la contact sexual numai in zilele 13,14 si 15 calculate din prima zi a menstrei.
Doctorul m-a asigurat ca pacientele sale care au respectat aceasta recomandare au dat nastere unor baietei.
Toate cele bune!
Liviana

Liviana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si ce face o femeie care are ovulatie prin ziua 19?

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

face fete Crin
eu cred ca nu conteaza pina la urma ce este,imortant este sa fie sanatos.
Sole tratamente naturiste pt. desfundarea trompelor eu nu am auzit sa existe.Daca vrei,Techirghiol sau Sovata,tratamente cu namol.Altceva din pacate....
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sole spune:

...daaa ,pana la urma nu conteaza ,sanatos sa fie....dar parca vreau un baietel.:)Si eu din calculele mele am ovulatie prin a 19-a zi.Asta este.Fetelor a auzit cineva de ouale de prepelita?...se spune ca sunt miraculoase.Cred ca incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sole spune:

Ouale de prepelita trateaza sau previn peste zece boli, printre care si impotenta. Ele au proprietati stimulante, afrodiziace si antialergice. In Occident, adultii organizeaza petreceri cu oua de prepelita, pentru a-si asigura "tonusul".

Micile oua pestrite contin proteine, vitamine, factori antialergici. Fata de oul de gaina, cel de prepelita are de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 6 ori mai multa vitamina B1, de 15 ori mai multa vitamina B2, tot complexul de vitamine A, B, D3 si E, calciu, zinc, sulf si potasiu.

Ele revitalizeaza organismul, regleaza circulatia si activitatea inimii, digestia, respiratia si functia reproductiva, stimuleaza memoria, fac bine rinichilor, ficatului, sistemului limfatic si imunologic. Se folosesc in perioada pre si postnatala si dupa interventii chirurgicale. Formeaza neuronii la copii si intarzie imbatranirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Sole, ne luam de mana, ca si eu am obsesie cu a fi primul copil baiat. Asta e, ce sa fac.

Crinuta

Mergi la inceput