daca doresti baiat....
Raspunsuri - Pagina 3
anis spune:
Un set de teste pt ovulatie...pt ca nu poti folosi doar unul singur...costa cam 500 000 de mii(parca 5 teste).Eu nu le-am folosit..pt ca avand ciclu neregulat...trebuia sa cumpar cam multe..Am intrebat la farmacia Sensi Blu de ele...asta inainte de craciun..
Pupici
AniS
aime spune:
mai fetele, am incercat sa intru si eu in calmens.ro, dar nu stiu, trebuie sa platesti mai intai? ca nu pot sa acceses nimic, e numai demonstrativ. Luminati-ma si pe mine!
aime
danette spune:
Sole, eu am luat sambata o cutie (a cate 3 teste), care a costat 70.000 lei. Este si la Sensi Blu, acolo costa peste 100.000 lei un test. Deci vreo 5 buc. te-ar costa cca. 600.000. Fertil test-ul meu este DIAMEX (vezi www.diamex.ro), si l-am luat de la una din farmaciile HELPNET. Ai indicatii de utilizare in interior si scrie acolo cam cand sa incepi sa-l faci. Va trebui sa-ti faci o medie a ultimelor 3 cicluri, si in functie de asta vei vedea care e prima zi cand sa incepi cu testele.
Mult succes,
Dana
danette spune:
Da, Aime, trebuie sa platesti ca sa poti utiliza ( soft-uletzul)Calmens. Tipul care a facut programul, are trecut un nr. de cont unde poti sa platesti ca sa obtii codul de utilizare al soft-ului.
Da nu stiu daca merita, eventual de divertisment...
Dana
MRL spune:
Aime, eu una am incercat versiunea demonstrativa. Este free pentru 14 zile. Incearca sa faci download la versiunea demo si exerseaza pe el. Programul este numai pentru un ciclu de 28 de zile. Daca il ai neregulat trebuie sa cumperi soft-ul care este in jur de 250.000 lei. Mai intii incearca versiunea demo si pe urma hotarasti daca merita sau nu. Eu una ma abtin de la comentarii (pentru moment). Dupa ce il incerci poate schimbam niste impresii. Succes!
Liliana M.
aime spune:
Mercic fetele, nici gand sa dau banii pe asa ceva, dar demonstrativ merge...chiar daca numai ptr 14 zile, si cum rusii mei au exact 28 zile, il incerc si mai vorbim.
aime
m34 spune:
Fetelor, singurele chestii stiintifice pe care le-am gasit pana in prezent sunt urmatoarele, avand in vedere timpul de viata al lui X si Y:
- conceptia cu 2-3 zile inainte de ovulatie mareste sansele de a avea fetita
- conceptia cu +/- cateva ore fata de momentul ovulatiei mareste sansele de a avea baietel
Bineinteles ca nu este garantat ca vei avea fetita sau baietel, daor cresc sansele intr-o parte sau alta.
Va urez sa aveti parte de ceea ce va doriti mai mult
aime spune:
fetele, am intrat in calmens, nu mi-a spus nimic nou (nici macar nu e distractiv). exact ce stiam si eu, ce stiti si voi si ce-a spus si m34 mai sus...deci nu merita banii...ce-o fi numai sa fie si sa fie sanatos, ca mie imi sunt dragi toti .
aime