daca doresti baiat....
Raspunsuri - Pagina 2
Tia spune:
.. predictor de sex al copilului calculat in functie de luna cand s-a conceput copilul si varsta mamei in momentul conceperii. la mine se potriveste
Age_JanFebMar_AprMay_Jun_Jul_Aug_SepOctNov_Dec_
_18FMF_MM_MM_M_MMM_M_
_19MFM_FF_MM_M_MMF_F_
_20FMF_MM_MM_M_MFM_M_
_21MFF_FF_FF_F_FFF_F_
_22FMM_FM_FF_M_FFF_F_
_23MMF_MM_FM_F_MMM_F_
_24MFM_MF_MM_F_FFF_F_
_25FMM_FF_MF_M_MMM_M_
_26MFM_FF_MF_M_FFF_F_
_27FMF_MF_FM_M_MMF_M_
_28MFM_FF_FM_M_MMF_F_
_29FMF_FM_MM_M_MFF_F_
_30MFF_FF_FF_F_FFM_M_
_31MFM_FF_FF_F_FFF_M_
_32MFM_FF_FF_F_FFF_M_
_33FMF_MF_FF_M_FFF_M_
_34MFM_FF_FF_F_FFM_M_
_35MMF_MF_FF_M_FFM_M_
_36FMM_FM_FF_F_MMM_M_
_37MFM_MF_MF_M_FMF_M_
_38FMF_MM_FM_F_MFM_F_
_39MFM_MM_FF_M_FMF_F_
_40FMF_MF_MM_F_MFM_F_
_41MFM_FM_FM_M_FMF_M_
_42FMF_MF_MF_M_MFM_F_
_43MFM_FM_FM_F_MMM_M_
_44MMF_MM_MF_M_FMF_F_
_45FMM_FF_FM_F_MFM_M
Lorelai spune:
quote:
Originally posted by Tia
.. predictor de sex al copilului calculat in functie de luna cand s-a conceput copilul si varsta mamei in momentul conceperii.
Tia, asta e calendarul chinezesc de determinat sexul copilului dar e bazat pe virsta lunara a mamei nu pe virsta reala. Luna are mai mult de 12 cicluri pe an si virsta lunara e mai mare decit virsta reala.
Un predictor de sex gasiti la http://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSex.htm. Butonezi data nasterii mamei si data conceptiei si iti calculeaza ei virsta lunara. Apoi dupa tabel (identic cu cel butonat de tine) prezic sexul copilului. Pt Romania, time zone e "2".
Lorelai
mel_g spune:
Toate sunt povesti. Va spun eu sigur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asa ca nu va mai stresati inainte ! Tibi al meu ar fi trebuit sa fie fata dupa toate calendarele posibile si imposibile.
Pupici
Mel
Sole spune:
fetelor....dati-mi si mie un sfat.Va rog!!........azi la prima zi de mestruatie ,dupa nu stiu ce o sa fac pt. ca dr.meu mi-am dat seama ca nu stie pe ce lume e(sau poate stie)....dupa 3luni de antibiotice(asta e ultima luna)spune ca trebuie sa astept sa vina primavara ca poate raman.L-am intrebat de analize ,a spus ca nu este nevoie,temp. nu m-a pus sa-mi iau.....deci in concluzie ,din luna martie nu mai am nimic de luat tratam. sau altceva.....voi ce parere aveti?..e normal ce spune sau m-a lasat balta?
crinuta spune:
Nu am inteles. De ce sa vina primavara pentru a incerca? Chiar nu inteleg. Ce fel de antibiotice ai luat? Probabil ca sunt foarte puternice, si din cazua asta ti-a spus ce ti-a spus.
Oricum, este aproape martie, deci nu mai ai mult de asteptat.
Crinuta
anis spune:
La mine in martie..zice ca ar fi fata....asa ca ma apuc serios de treaba...
Ce Bine ar fi!!!
AniS
Lorelai spune:
quote:
Originally posted by anis
La mine in martie..zice ca ar fi fata....asa ca ma apuc serios de treaba...
Ce Bine ar fi!!!
AniS
anis, tu vrei fata? si eu tot fata vreau dar pina acum toate "ghicitoarele" de sex au prezis baiat. sper sa se insele!!
Lorelai
anis spune:
Da..vreau fata....si al meu sot tot fata vrea..
Lorelai..sper sa ai bafta si sa iasa cu codite.pana la urma....dar cel mai important e ,sa fie sanatos..
Ai grija de tine!
AniS
crinuta spune:
Bafta fetelor. Sa iasa cum vrei noi. Sa dea Dumnezeu sa ramanem in martie.
pupici
Crinuta