daca doresti baiat....

daca doresti baiat.... | Autor: Sole

Link direct la acest mesaj

Mananca multa carne ( cea rosie este recomandata ).
Umple-te de multe snaks-uri sarate - cipsuri si altele de acest gen.
Tatii: sa bea multe bauturi acidulate ( in mod special bauturi cola ).
Intinde-te dupa actul amoros si ramai intins un timp. Se presupune ca se da o sansa sparmatozoidului sa castige ovulul spre a forma oul.
Faceti dragoste in picioare.
Contrentati-va asupra placerii barbatului - daca barbatul are primul orgasm, veti avea baiat.
Fetelor, dormiti in stanga partenerului
O tehnica destul de folosita in prezicerea sexului copilului trucul cu acul. Aceasta tehnica poate fi folosita si inainte de conceptie. Suspendati un ac de o ata si puneti pe cineva sa il tina deasupra capului dvs. Daca acul se balanseaza in spate si in faa - o fata va veni - daca acul se roteste, pregatiti-va pentru un baiat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si pentru fata?????

Ca eu vreau fata.....sau pana la urma ce o fi .numai sa vina o data...

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sole spune:

Ambii parteneri trebuie sa manance mult peste.
Da navala in ciocolata ( sau pur si simplu mananca dulciuri in general
Luati pozitia misionarului.
Faceti dragoste cu femeia deasupra.
Concentrati-va asupra Placerii femeii - Daca ea are prima orgasm, puteti sa decorati camera copilului in roz.
Luati conducerea - Daca este ea cea care initiaza comuniunea amoroasa, veti avea fata...Danseaza dansul bebelusului cand este luna plina.
Stabiliti o data pentru a face dragoste dupa-amiaza.
Fiti impreuna in zilele pare din luna. O tehnica destul de folosita in prezicerea sexului copilului trucul cu acul. Aceasta tehnica poate fi folosita si inainte de conceptie. Suspendati un ac de o ata si puneti pe cineva sa il tina deasupra capului dvs. Daca acul se balanseaza in spate si in fata - o fata va veni - daca acul se roteste, pregatiti-va pentru un baiat.............Bafta!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Auleuuuuuu ce ma fac ...ca eu nu mananc peste deloc..nu pot sa-l sufar....Cu ce se poate inlocui?

Da eu vreau fata...sau mai bine zis ..vreau bebe

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La noi cerintele pentru baiat erau mai toate indeplinite...si la ecografie mi-a zis tanti doctora ca e fetitza!...:)))
Succese la baietei sau fetite, sanatosi sa fie!

Monica saptamana a 20-a

Mergi la inceput

pana la urma sa se las cu ce mai conteaza si mai repede.Oricum mai bine de un an ,aud ca se nasc aproape numai baieti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am de gand sa fac echipa de fotbal. I-am spus sotului ca vreau 10 baieti. Portar voi fi eu. Ce ziceti?

Crinuta

Mergi la inceput

super....si eu vreau 2 baieti si o fata.Sa-i dam bataie atunci.

Mergi la inceput

http://www.calmens.ro intrati si voi pt. va ajuta cu ceva.Cum sa facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Pai trec la treaba in curand, si tot asa de curand veti auzi de la mine ca il astept pe primul meu ingeras.

Crinuta

Mergi la inceput