ciclu neregulat
Raspunsuri - Pagina 3
anis spune:
Sole...da..ai dreptate.Parerea mea e ,ca el banuieste ca dupa ce ai facut tratamentul ca ai rezolvat anexita.. si din cauza asta ti-a zis ca,poti sa-i dai drumul la treaba..
Am inteles ca nu incerci de mult,nu?
Cred ca si asta e motivul pentru care nu te-a pus sa faci si alte analize...
Eu zic totusi sa te duci la un endocrinolog..nu-ti strica!
AniS
Sole spune:
....nu incerc de foarte mult timp..este adevarat .Voi aveti incredere in calculul ovulatiei de pe net?..Eu am facut 2 si unul mi-a spus ca am ovulatie pe12 iar altul pe 15.Oare sunt bune?....multumesc pt. raspuns
crinuta spune:
Calculul ovulatiei de pe net? Despre ce site-uri vorbesti?
Eu una am incredere in temperatura, si de asemenea in fertility friend. La mine s-a potrivit, insa nu la toata lumea se potriveste.
Crinuta
Sole spune:
.....am gresit la www.desprecopii.com si www.reclama....nu mi-au dat amandoua la fel.La fertility friend nu ma descurc cu engleza.Fa-mi si mie te rog.Ultima menstra pe 27.02 si mi-a venit la 33 de zile.
anis spune:
La mine s-a potrivit uneori temperatura cu ovulatia , uneori nu, asta pe fertility. Stiu asta fiindca fac si faceam ecografii mereu, si asa stiam sigur cand era ovulatia...Uneori chiar ei nu imi detectau ovulatia....dar la ecografie eu avusesem deja ovulatia...
AniS
Sole spune:
Eu inca nu am temperaturile,nu mi-a spus dr. sa incep.Incerc de putin timp sa ramansi mi-a spus sa mai astept.Problema mea este anexita si ciclul neregulat (sper sa fie doar asta).Uneori sunt trista si-mi vine sa urlu de furie,nu mai am incredere nici in dr.Asta este.Am incredere in D-zeu ca va fi bine.Va pup!!!!!!!!!!!1
PrInTeSs2_ spune:
Fetelor cochetelor puteti sa ma ghidati si pe mine la subiectul care explica cum e cu ciclu asta care vine cum vrea el si cand vrea el. Adica sa fiu mai pe intelesul fiecaruia: cand e ovulatia la cele care le vine ciclu la 28, 29, 30, 31,32 de zile.
Sole spune:
......mai intai trebuie sa-ti faci o monitorizare sa vezi cand ai ovulatie si daca ai.Cu ciclu neregulat nu ai cum sa afli altfel.Eventual sa-ti iei din farmacii testele de ovulatie.