Barbati "raci"
Raspunsuri - Pagina 3
petruta spune:
quote:
Originally posted by maggda
Petruta cati ani de casnicie ai?Dar bebe tau cat timp are?Mult noroc si sanatate!Cu barbatii raci le avem pe toate!
Pai, anul asta facem 8 ani de casatorie si bebe Mihai face 2 ani.
In plus, l-am implicat la treburile casei de la inceput, si in cresterea si ingrijirea lui Mihai, asa ca am un mare ajutor din partea lui.
Sanatate si numai bine va doresc !
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
aalexia spune:
Si eu am 15 ani alaturi de un racusor .N-as putea spune ca au fost foarte usori dar nici urati.Este familist, ordonat, meticulos, serios si un tata bun.Nu prea ma impac cu faptul ca mai tot timpul e cu capul in nori , este foarte tacut si incapatanat fireste ( asta nu lipseste la nici un rac).Si eu ma inscriu la cuplurile berbeci-raci si intotdeauna trebuie sa fiu atenta la sensibilitatea lui exagerata.
Avem doi copii minunati care ne fac fericiti.Ne-am invatat sa ne bucuram de lucrurile marunte care pentru altii poate nu semnifica nimic.
aprilutza
puffy spune:
ba da...exista..si eu si sotul suntem raci.e mai mult decat cred ca merit.eu sunt partea aia rea...geloasa, desi nu mi-a dat motive nicodata,el e cu bucataria, cu curatenia.desi am o femeie care se ocupa de casa ,nu l-as schimba cu 100 de femei la capitolul curatenie.face ce-a mai buna crema de zahar ars, cel mai bun tort de mere.il iubesc la nebunie si dupa 7 ani de casatorie.a stiut sa imi fie aproape si la bucurie, si sa ma suporte si acum la necaz,sa ma ia in brate cand pang, sa ma lase sa urlu cand simt nevoia sa plang singura, e nevoie numai sa il strig si stie ce vreau.eu cred de multe ori ca suntem suflete pereche.ne place sa fim singuri, sa stam de vb la cafea, sa ne calmam unul pe altul cand unu din noi o mai ia razna.suntem impreuna de la 17 ani eu si 18 el, si acum avem 27 aproape eu, si el 28.e un familist convins, iubeste copii(nu vrea decat 5|).ii place sa fie mangaiat si rasfata...si mie la fel.a speriat spitalul cat am fost internata, nu sa dezlipit de langa mine, nici bodyguarzii nu l-au clintit de acolo 3 saptamani.II MULTUMESC DLUI CA MI LA DAT IN FIECARE ZI.
sa va traiasca la toate!
puffy
Rukki spune:
Si eu am racusor...de aproape 3 ani. E un scump! Partea scary e ca mi se pare ca seamana un pic (la caracter) cu tata, care e si el rac. Asa, ma bate la cap cateodata cu chestii marunte, si ii place tare sa fie in centrul atentiei cand suntem intr-un grup necunoscut. Cu pretenii e taaare relaxat.
In rest, numai de bine: e tare de casa, numai el gateste, restul treburilor le facem numai impreuna. Si ma rasfata taaaaaaaaaare, nu mai stie cum sa-mi faca surprize, si se rasfata si el pe langa mine:-)La fel se poarta si cu sora lui, o cocoloseste si o ajuta cat poate (foarte bine, ca mie imi place tare de ea).
In concluzie, din rasfatata lui tata am ajuns rasfatata lui, nu pot sa zic ca ma plang!
Nici noi nu ne-am potrivi teortic-eu sunt balanta, dar uite ca suntem exceptia de la regula!
Claudya spune:
Dati-mi voie sa formulez asa:"Am avut si eu norocul sa ma ia de nevasta un rac!"Noroc a avut si el cu mine,ca daca nu,nu stiu cine-l mai lua(asa ne place sa glumim )
Este un familist convins.Ar sta toata ziua buna ziua cu fetitza noastra ,dupa care e topit.Zice ca sunt privilegiata ca pot sa stau cu ea zi de zi(el,care e plecat cateva zile bune pe saptamana).Se ocupa de toate treburile casei cu mare pricepere,in afara de bucatarie,caci acolo "ma relaxez" eu.E iubaret si vorbaret,de cateodata "ne calcam pe picioare" in asta(eu sunt scorpion)
E cam pisalog cateodata,repetandu-mi a mia oara cum crede el ca e mai bine sa fac o chestie,nu e ordonat ,precum am citit despre racusorii vostri,dar nici nu-l bat prea tare la cap.Si,da,nu-i spuneti nimic rau de mamitzica lui ca ia foc.
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
Iris2002 spune:
Rukki, ia sa vii tu in Haga la o cafea in curind....avem tot mai multe lucruri in comun !
Sotul meu e rac, si tati al meu la fel....
Olandezutul meu blond si cu ochi de azur e foaarte tandru, dulce, familist, romantic, si e foarte bine organizat (el aranjeaza toate dulapurile in bucatarie, ii ia cam un sfert din timpul in care as face eu acelasi lucru, si o face si mai bine decit mine...) E foarte calm, minutios, si are o rabdare de inger. Are multi prieteni (10 au venit la nunta in Romania, si dupa aceea au venit si la nunta fratelui meu, iar acum ne bat la cap cind mai mergem in Romania) si asta spune ceva despre caracterul lui. E generos, plin de surprize, inteligent si interesat de cite in luna si in stele.
E posesiv, nu prea tare, atit cit ma flateaza pe mine. Tine foarte mult la parintii lui, si la frate si sora, si ii iubeste si pe ai mei... (le scrie mesaje adorabile in romaneste si vorbeste cu ei in fiecare saptamina la telefon)...
E foarte grijuliu, zilele astea am gripa, si in continuu imi pregateste suc natural de portocale, imi face ceai, supa de pui, ma cocoleste, imi face frectie la piept si imi pregateste sauna si baia de doua ori pe zi (e doar pentru caz de urgenta, sa imi revin)....
Ma suna de citeva ori pe zi la servici sa imi spuna ca ma iubeste, deja toti colegii mei stiu ce inseamna te iubesc in romaneste.
E perfectionist, cind incepe o treaba, o termina, si o face cit poate el de bine (eu mai am de invatat la capitolul acesta).
Si ma ia la dans prin casa, dimineata, la amiaza, seara. Si imi pune flori pe perna, sau mici cadouri, o carte, un DVD, un parfum....
E cazul sa ma opresc, cred, pentru ca nu prea cunosc masura... dar asa e el, si tare il iubesc !
raicu cristina spune:
Sa va spun eu cum e un rac la 25 de ani: incapabil sa se desparta de familie (mami si tati), incapabil sa-si asume vreo responsabilitate care crede el ca-l da pe spate, sau si-o asuma si dupa aceea da bir cu fugitii, pesimist la culme, strain de sensibilitati si gesturi frumoase, impasibil la suferinta celui de langa el si....MINCINOS! Cu gandul numaila bani si la realizari financiare...n-a reusit nimic concret pana acum, asta l-a deprimat la culme si a hotarat ca nu mai vrea nimic de la viata decat sa munceasca, asa ca i-a indepartat pe cei acre-l iubesc cel mai mult: eu si fetita mea (care nu-i a lui, dar pe care sustine c-o iubeste)! Dupa cum se observa, sunt foarte suparata pe un rac...nu stiu cum de-ati avut voi toate atata noroc! eu cred ca l-am gasit pe cel mai rau dintre toti!
maggda spune:
Cristina imi pare rau pt tine.Racii sunt cu mintea coapta dupa 30-32 de ani.Asta e parerea mea, inainte....femei, femei
Claudya spune:
Cristina,nu te supara pe mine,dar barbatii in general(sa nu crezi ca numai racii) sunt niste "neintzarcati" ,as spune pana pe la 35-40.Exista si exceptii,dar fooooaaarte rar si se pot numara pe degete.La 25 de ani ce vrei sa-i ceri acestui copil care habar nu are el de capul lui.
Cu scuze,daca am suparat pe cineva
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100